Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katapult
csendes tag
válasz Heimdallr75 #41941 üzenetére
http://hvg.hu/Tudomany/20111205_mobil_kemprogram
Úgy látszik az USA kongresszusában sokan félnek, hogy a telefonjaikról kikerül
valami érdekes a CarrierIQ-n keresztül vagy éppen merre jár. Egy magyar melósnak
valóban semmi fontos nem lehet a telóján :-) ne is beszéljünk róla. Én azért elveszem
a jogokat azoktól a programoktól amik nem tetszenek (úgyis utálom az egész Google
felhőt :-) ) . Ennél legalább megtehetem nem úgy mint más rendszernél ezért használom nem az ingyenesség miatt. Régóta mondogatom mennyire nevetséges, hogy letöltesz
egy egyszerű szövegszerkesztőt és aktív netkapcsolatot akar nem csak a google adszerveréhez hanem még vagy 20 ip címhez. Tele van a market hasonló programokkal.
Alig kontrollálja a google a marketes programokat. Akár te is írhatsz egy logoló programot
beágyazva egy másik "hasznos" programba és dőlni fog hozzád a sok infó másoktól. -
hackeeeee
Jómunkásember
Mercigyárban volt ez, még amikor építették... Amikor beléptél a területre, közölték, hogy teló off, ha elővetted, lesz@rták, hogy ki- vagy bevan kapcsolva, elvették, széttörték.
Véleményem szubjektív...
-
Naras
őstag
Hehe, épp egy hete vettem meg a 2X - et, azóta nem töltöttem a GT540 - et... és csak most pittyegett először, hogy kezd lemerülni... igaz, SIM kártya nem volt benne, és nagyon nyomogatva sem volt, de bírja ennek az aksija ha kell... akár egy hétig is... Bezzeg a 2X... merül, mintha muszáj lenne
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest