Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hackeeeee

Jómunkásember

válasz Katapult #42122 üzenetére

Még 1 apróság.. Ajánlom nézd meg ezt és ezt aztán gondolkozz el, hogy mennyi mindent tudnak rólad, csupán úgy, hogy netezel... P

De mindegy.. Amúgymeg, szerinted a fizetős programok nem csinálnak ilyet? Pl. az MS, akár az Apple az szent? Szerinted miért van a Cloud technológiában a jövő? Ugyan úgy belenézhetnek ott is a dolgaidba, levelezésedbe, ha akarnak.. De mint írtam, a bankkártya a legjobb dolog.. De tényleg ott vannak a pontgyűjtő kártyák is, az alapján is elég sok mindent leszűrnek az emberekről..

Lényegében ha azt akarod, hogy senki semmit ne tudjon rólad, ne netezz, és ne lépj ki a lakásodból...

Nah de, sztem innentől ezt hagyjuk, és itt fejezzük be. :)

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

• hackeeeee

Jómunkásember

válasz Katapult #42122 üzenetére

Miért nem az Android-os topic-ba fajtod? Ez itt már elégg off....

De, a magyarokat eleve nem érinti ez a botrány, hacsak nem Amerikából hozattad a készülékedet. A másik, már többször leírtam, hogy az SMS-eid, hanghívásaid ott vannak a szolgáltatónál, lényegében bármikor kikérhető.. Meg már kérdeztem kétszer.. Bankkártyát használsz? Ha igen, az alapján is elég sok mindent tudnak rólad... :) Kíváncsiságból... Google History-t néztél már? Esetlegesen ha engedélyezve van, akkor mennyivel visszamenőleg meg tudod nézni, hogy miket kerestél eddig...

Lényegében igen, ilyen szinten elég sz@r a Market, hogy bármi feltölthető, ez tény... Ezt szokás Apple szinten szapulni, merthogy az Apple Store... blablabla..

Amúgy akkor, nem használsz Gmail-t sem?

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

Új hozzászólás Aktív témák