- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
van egy kis problémám: letöltöttem a Mixing nevű progit, nagyon korrekt. kiraktam az egyik kezdőoldalra a widget-jét. ha hívnak és leteszem ez jelenik meg teljes képernyőn, ha lezárom a telót és feloldom szintén ez jelenik meg, mindig.
mi a faxért csinálja ezt? szeretném megoldani, mert a progi nagyon jó és kellene, de ez így idegesítő úgyhogy egyelőre leszedtem.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Menthirist #4996 üzenetére
Szerkesztettem épp, közben észrevettem.
Na segáz, várok még, mostmár addig marad a 20B rom. Amúgy ez a Live Wallpaper télleg tökjó.
Véleményem szubjektív...
-
veterán
-
perecc94
tag
Akinek kell Beautiful Widget(s) az írjon!
„Az élet kaland, ha jól alakítod."
-
norbi93
senior tag
valaki mentse meg az életem, valaki linkeljen be valami root-leírást a 2.1-es rootról, mert most raktam fel, de universal androot aztirja ki h fail... valami más megoldás?:S
-
veterán
-
1ofthem
csendes tag
Ezzel vesződöm.
Itt akadtam el:
4 A Gscript Lite alkalmazást elindítod. Menü gomb -> Add script -> Load file -> válaszd ki az a2sd.sh-t -> Save. Ezután futtasd a scriptet, ehhez szimplán rá kell tapiznod.
Nekem nem mutat semmit. Select a file, és semmi. Valaki valami ötlet?- LG GT540 -
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Takhanto #4986 üzenetére
Lehet az lesz.. Csak megvárom, hogy ne legyen csúcsidő. Mert akkor nem lesz pézem, mert lefogy a kártyám....
Mondjuk tényleg, én felraktam inkább a 20B-t, legalább nem kell rootolnom, hogy eltűnjenek a cuccok.
Azt kipróbálta valaki, hogy HR után eltűnnek e a francia appok?
Amúgy ez a live wallpaper télleg kurvajó.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
radamsky
senior tag
látom már francia is van
ezekszerint már europába is nyomják megelégszem egy szaros gyári LG frissitéssel is. Isten ments hogy a voda fárassza magát hogy nekem átirja a 2.1-est csak hogy nekem jobb legyenEgyszerü fapados 2.1-es LG verzioval megelégszem, mert igénytelen vagyok
-
joestone
addikt
A fórumban korábban vita volt , hogy nincs külön vodás és magyar rom.
A francia rom egyébként ékes példája annak , hogy miben különbözik szolgáltató által testreszabott és a sima nyelvi rom verzió . Az csak szerencse , hogy nálunk a voda nem szabra ilyen szinten személyre az OS-t .A balti államoknak készült verzióban sincsenek magyar karakterek, Nézzetek meg benne egy ékezetes fájlnevet. Régi emlékeket felelevenítő ciril betűkkel találkozhat az ember a magyar karakterek helyén.
Az , hogy a download mode francia az nem csoda hiszen francia romról beszélünk.
Valaki tud ingyenes letöltést a root explorerhez ?
Tudom furcsán hangzik , de eddig parancssorból elrendeztem mindent a telefonon , de gondoltam most már megismerkednék vele. -
hackeeeee
Jómunkásember
A háttérszín meg ezek hol is vannak?
Véleményem szubjektív...
-
Balinov
titán
basszus, en eddig abban a hitben voltam, hogy Optimusra FOTA-kent jon majd a 2.1...
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
hackeeeee
Jómunkásember
A francia után művelt érdekességeket nekem a teló a 20B-vel.
Most HR után úgytűnik minden ok.
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Pubszon #4962 üzenetére
Emergency módot is franciául írja ki... Azért nem teljesen jó ez még... Meg vannak karakterhibák mint írtam visszább is.
(#4961) beluudj: Én rakom bele a 20B angolt inkább. Mert azért az appok zavaróak, bár ahogy mondták elvileg eltávolíthatók, szal az még ok. De a karakterhibák..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Takhanto
őstag
Bouygues telecom???? pff,már rosszul kezdődik
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
perecc94
tag
én még azért várok ezzel a " frissítősdivel "
„Az élet kaland, ha jól alakítod."
-
Takhanto
őstag
Istenem,lehet hogy szarul tőltöttem le a rom-ot,újratőltés,pff
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
felixo
őstag
-
Takhanto
őstag
Jó tanács, hardware reset,flashelés,root,app2sd és csak azután telepítünk appokat
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
felixo
őstag
joestone : Tudnál adni privátban msn vagy skype elérhetőséget ?
Kellene segítség. Nagyon megköszönném !
Redmi Note 9
-
5150head
senior tag
A PC suit ezt írta ki:
A Frissítési file-ok nem letölthetők a szerverről, vagy a telefon nem csatlakozik.
Telefon rádugva
Valami készülődik
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest