Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
palkrisz
csendes tag
Lehet nem új dolog, de én most frissítettem a gyári vodás 2.1-re. Szóval az már elérhető.
De nagyon remélem a 2.2-t sikerül megcsinálni.Krisztián
-
keeo
tag
hogyan tudok screenshot-ot készíteni?! köszi!
-
keeo
tag
hogyan tudok screenshot-ot készíteni?! köszi!
-
VeLVeT_
csendes tag
válasz Blokkolnam0 #11589 üzenetére
Ok, akkor valami más hiba lehetett, amit egy újraflashelés megoldott.
-
Blokkolnam0
aktív tag
-
joestone
addikt
válasz Blokkolnam0 #11589 üzenetére
A gyári beállított értékeket mutatja. 10,20,40,60,80,100. Amit ugye a sima ikonnál nem ilyen formán látsz. Az eredeti terv az volt , hogy százalékosan jelenítse meg , de ha az ide vonatkozó xml -t megszerkeszettem akkor nem volt egyáltalán battery ikon. A logba pedig az szerepelt , hogy nem találja az ikont , pedig benne volt .
-
csongi
veterán
Tegnap beadtam a telót garba, és az ügyintézővel megegyeztem hogy 2.1-et is ráfrissítik.
Tehát hivatalosan is van 2.1 Magyar. -
Blokkolnam0
aktív tag
-
joestone
addikt
Készül egy újabb frissítés a blackhez , még vannak vele bajok , de hamarosan kint lesz.Addíg is egy kis teszteredmény. Az első teszt setcpu nélkül standard 600MHz -en futtatva. A második setcpu2.04 -et használva 842 MHz -re húzva a procit.
-
keeo
tag
A szívem szakadt meg
[ Szerkesztve ]
-
Stevee83
aktív tag
-
Stevee83
aktív tag
válasz Blokkolnam0 #11576 üzenetére
A sima fájl átvitel és object push szó nélkül megy!
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Stevee83 #11574 üzenetére
ha hivatalosan megvetted, írj a support-nak hogy neked nem megy , és biztos segítenek
amúgy meg a sima bluetooth kapcsolat muxik a telód és a PC között, pl. file-okat tudsz másolni oda-vissza?
illetve próbálj meg valami külföldi fórumot keresni, ahol ez a progi a téma...Motorola Moto x
-
zsohu
tag
Pár ezer hozzászólással ezelőtt előkerült egy ilyen galéria: [link]
Ezt fel tudta rakni még valaki, mert én töröltem a két apk-t, odex nem volt mivel joe féle black van és még mindig nem tudom telepíteni a gallery_flan.apk-t.
Más: szintén pár ezer hszel ezelőtt valaki kiposztolt egy screenshotot és azon volt egy olyan widget amin a naptárból 3 időpont jelen meg szép letisztultan. Próbáltam megkeresni de sehogy nem találtam, akkoriba le is töltöttem de nem találom. Ebben tud vki segíteni?
Köszi!
-
Stevee83
aktív tag
válasz Blokkolnam0 #11571 üzenetére
Már 2szer de nem lettem okosabb :S
-
Stevee83
aktív tag
válasz wwenigma #11570 üzenetére
Gondoltam mindenki el van foglalva most a 2.2 vel illetve az egyéb dolgokkal és emiatt nem kaptam választ! De most tettem fel utoljára, azt hiszem feladom a dolgot! Csak elszomorit hogy anno SE k810i-vel ezt a dolgot 5 perc alatt megoldottam és müködött és egy okostelefonnal meg ekkora macera
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Stevee83 #11569 üzenetére
Szerintem akárhányszor másolod be, nem fogunk tudni segiteni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Stevee83
aktív tag
Kellene egy kis segítség!
Feltelepíttetem a GRemote Pro v1.4.0. a gépre a servert ahogy kell, a telora a vezérlőt. Van egy olyan hogy add computer, mivel blútyukon akarok csatlakozni így csak profil nevet adok meg se adresst, se mac adresst(bár az amúgy is opcionális) és rányomok, hogy find. Keres, rájön, hogy wlan nincs, ezután megtalálja a gépem blútyukát, egy darabig írja h checking device, azt abbahagyja
Ez miért lehet? Mit nem állítottam be jól???
Remélem valaki tud segíteni!!!Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz Blokkolnam0 #11564 üzenetére
"Joestone, a legfrisebb taskbarupdate.zip van fent, lehet azzal valamit kezdeni, hogy a kerek akku jelzo atmenet nelkul 100-rol esik le 80-ra? Koszi"
akartam mondani statusbarupdate.zipMotorola Moto x
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz balintka #11566 üzenetére
1.,nekem szept. óta megvan, és nem karcos még a hátulja, bár szvsz ez egy munkaeszköz, hadd karcolódjon. vagy tokban kell tartani...amúgy farmerzsebben mitől is karcolódna? (amúgy szál-húzott acél hatású a műanyagburkolat, így kevésbé látszódnak meg rajta a karcok, gondolom ez is tervezési motiváció volt...)
2., van néhány olyan alkalmazás, mely root jogot kér a futáshoz. Gondolj rá úgy mint a windowsban az admin jog, olyasmi valami.
Tehát a válasz: nem kell root-olni a telefont az sw frissítés mellé. Gondolom ha nem tudod mi a root, akkor nem is akarsz ilyen jogot kérő app-okat használni.[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
Blokkolnam0
aktív tag
Joestone, a legfrisebb taskbarupdate.zip van fent, lehet azzal valamit kezdeni, hogy a kerek akku jelzo atmenet nelkul 100-rol esik le 80-ra? Koszi
Motorola Moto x
-
Blokkolnam0
aktív tag
Beallitasok - wireless beallitasok - mobilhalozat - letiltva. tovabba ki is torolheted az apn-eket, akkor biztos nem lesz mobilneted. ezen kivul allitsd a telot "csak gsm mod"-ba, ez az akksit is kimeli. Alternativ megoldas: a tolvaj vodkafonnal kerj olyan csomagot mely havi fix mobil net dijas, azon felul meg lekorlatoz, es nem a penzedet nyeli...
Motorola Moto x
-
Amras
tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni, vodánál vettem a készüléket az előfizetésemhez, pár napra rá fel is raktam rá egy APN letiltó programot, itthon a wifin keresztül használtam a telefon, ehhez képest még is valahogyan sikerült neki a neten keresztül szinkronizálgatnia magát, és kaptam egy szép számlát 25k-ról, internet adatforgalom címén. Valamilyen úton-módon le lehet tiltani a telefonon, hogy egyáltalán ne tudjon csatlakozni az internetre?
Minden születés véres. A Nap kései szabdalják a csavargók köpenyét, Széttépik a nehéz álmot.
-
timarsandor
csendes tag
Sziasztok!
Pár kérdés csak:
Hol lehet megtekinteni a letölhető firmware-ek listáját? A vodás 2.1-et szeretném letölteni, csak azért...
Angry Birds-öt szeretném úgy lementeni, hogy a játékállás megmaradjon, van valakinek erre ötlete, konkrét appja?
-
balintka
addikt
válasz MongooseNX71 #11528 üzenetére
Akkor sztem a V10c-re frissítem, amint megveszem a telót.
Ez a hátlap fólia végig takarja az egész hátlapot? Kamerán is van fólia? -
MongooseNX71
csendes tag
zannya... de soxor ment. sry!
PSN ID: zoli72HUNGRANA, Wii Friend Code: 5122-4521-1697-5898, 3DS Friend Code: 3093-7152-7524. Ha felveszel valamelyikre, dob privát üzit !!!
-
joestone
addikt
válasz norbi93 #11536 üzenetére
A szokásos módon települ recovery menüből. A bootoláshoz tömörítsd ki a zip fájlt és a boot2.2.img fájl másold az sdk tools könyvtárába .
Ha megvolt a telepítés akkor a kamera gomb nyomva tartásával kapcsold be a telefont és írd be a következőt:
fastboot boot boot2.2.img
Így felbootol a telefon rendesen. Alapból rootolt, az adb is root módban működik , nem kell su -t használni, ja és a debug is engedélyezett.A system is rw módban mountolódik , de ebben most nem vagyok biztos , mert a tesztek során csináltam ilyen meg olyan verziót is ,arra meg már nem emlékszem melyik került bele a zip fájlba. -
MongooseNX71
csendes tag
anya... de or ment. sry!
PSN ID: zoli72HUNGRANA, Wii Friend Code: 5122-4521-1697-5898, 3DS Friend Code: 3093-7152-7524. Ha felveszel valamelyikre, dob privát üzit !!!
-
joestone
addikt
válasz MongooseNX71 #11518 üzenetére
Az a root nem igazán működik. rootold újra .
A következőt csináld :
adb shell itt kapsz egy $ jelet. Írd be su majd enter . egy # jelenik meg. most írd be ezt : mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock4 /system majd entert üss
ezután írd be ezt :
cat /sdcard/flash_image > /system/bin/flash_image
cd /system/bin
chmod 755 flash_image
flash_image recovery /sdcard/recoveryswift.imgHa készen van akkor már lesz recovery menüd.Persze a recoveryswift.img fájlnak az sd kártya gyökerében kell lennie mielőtt nekikezdesz.
-
Naras
őstag
válasz MongooseNX71 #11528 üzenetére
Embeeeer! A v10c hogy lenne már 2.1 ????
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
darál0w
Jómunkásember
-
MongooseNX71
csendes tag
válasz balintka #11523 üzenetére
- Van kockázat a sw frissítésben?
- Igen. Pl. ha áramszünet van éppen amikor csinálod. Vagy véletlenűl lehúzod USB-ről, vagy nyomkodod,amikor nem kéne... Amikor kész, akkor már baj nem lehet. Ám ha mindent okosan csinálsz, akkor 95% sztem nincs kockázat. Én 3x frissítettem, semmi baj nem történt. ( Illetve a legelsőnél kicsit bexartam, de az az én hülyeségeem volt, rossz gombot nyomtam meg a frissítő progin. De egy teló újraindítás megoldotta. )- A v10c vodás szoft melyik verziós Android?
- 2.1- Érdemes frissíteni, jár vmi előnnyel?
- Igen,feltétlenűl érdemes. Legalább a frissítés+root legyen meg sztem. Sok progi csak ígyyfut. (pl. nálam a Pocket Legends CSAK a modolt Görög 2.1 alatt installált) A teló is gyorsúl némileg tőle.- A hátlapon van fólia gyárilag?
- Igen. Azt és a képernyőn a 2. (alsó) fóliát érdemes rajta hagyni. Én 2-3 hete használom, nem jön le ez a kettő és valóban kíméli a házat.- Akksi mennyit bír közepes használattal?
- Ez sztem totál szubjektív. Attól függ, mire használod "közepesen". Netre? Telefonálásra-smsezésre? Játékra? GPS-re? Mp3-ra? Film nézésre? Én saját tapasztalatból mondom: 1 napot durva használat alatt végigbír. Ebben majd' 6-8 óra non-stop netezés-játék van, a többi hívás,üzenet,mp3.PSN ID: zoli72HUNGRANA, Wii Friend Code: 5122-4521-1697-5898, 3DS Friend Code: 3093-7152-7524. Ha felveszel valamelyikre, dob privát üzit !!!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz balintka #11523 üzenetére
frissítésről annyit, h a nem hivatalos biztonságosabb, mint a hivatalos eddig...de ugy látszik kiadták 2.1et végre, hivatalosan is beismerve...legalábbis ezt írták...szal az elvileg kockázatmentes...
a v10c az 1.6 OS.
érdemes frissíten. rengeteg előnye van a gyorsuláson kívül is.
nincs folia. közepes használattal 2+nap.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
macsika
csendes tag
nem rezeg a telefonom...csináltam hard resetet, és így sem. pedig be van állítva. és sehogy nem hajlandó rezegni. ma hoztam el a szervizből...
valaki találkozott ezzel a problémával?
-
balintka
addikt
Sziasztok, Vodásat szeretnék venni ebből a telóból, van 1-2 kérdésem:
-van kockázat a sw frissítésben? A v10c vodás szoft melyik verziós Android? Érdemes frissíteni, jár vmi előnnyel?
-a hátlapon van fólia gyárilag?
-akksi mennyit bír közepes használattal?köszi!
-
MongooseNX71
csendes tag
válasz Blokkolnam0 #11521 üzenetére
Köx, később próbálom. Most ellépek !
-
Blokkolnam0
aktív tag
ha jól c sináltad, akkor egy "#" jelet dob vissza promptjelként...és akkor már sínen vagy
az előzőhöz:
"adb shell" után kiadod a "su" parancsot, ekkor fog megjelenni a telódon a "request superuser" allow akármi...tehát ekkor tapizol..
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
Blokkolnam0
aktív tag
mégse az előző volt a hiba, amikor futtatod az "adb shell " parancsot, akkor sasold közben erősen a teléódat, és tapizz rá a Superuser request" Allow gombra! Mert ez csak pár mp-re villan fel a telefonon, szóval nincs sok időd elfogadni, hogy super user lehess a telón...
így már menni fog
cső[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz MongooseNX71 #11518 üzenetére
na, nézem, csak tanítottam, nem voltam gép előtt...
azt látom, hogy már a su parancs kiadásánál hibát kapsz...
pill, csinálok én is egy tesztet....
amikor beírom az adb shell parancsot a megfelelő könyvtáérban, ezt kapom:
E:\LG_GT540\__Recovery_modos_ROM\AutorootApp2SD\autorootapp2sd>adb shell
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
$ su
sutehát szerintem itt el sem "indul a shell" neked valamiért...Win7-en vagy? Próbáld meg a cdm -t rendszergazdaként indítani, ja, és ne legyél inkább szóközt tartalmazó mappa alatt...
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
MongooseNX71
csendes tag
válasz Blokkolnam0 #11513 üzenetére
Ok, app2sd-t leszedtem. a telóról.
Indulásnak gyári 1.6 volt aztán hivatalos Görög ROM, most pedig Joestone féle Görög módosított 2.1-em, (előtte HR,utánna HR megvolt).
Root a telón, app2sd már nincs. Memókari partícionálva (3,5GB FAT, 350MB Ex2).
PC-n minden Androidos driver (USB,Modem,Android,Bluetooth,WML,United Mobile Drivers).
Most akkor nagyjából ezek vannak.Amit csináltam:
- A BLACKROM 1.4.1b.zip-éből bemásoltam az update.zip\system\bin mappából a flash_image fált és a leöltött recoveryswift.img fált az SD kártya yökérkönyvtárába.
(ott már volt 3 másik mappa: DCIM, LOST, ANDROID)
- Teló USB Hibakeresési módba kapcsolva.
- DOS ablak megnyitva, aztán ez van:PSN ID: zoli72HUNGRANA, Wii Friend Code: 5122-4521-1697-5898, 3DS Friend Code: 3093-7152-7524. Ha felveszel valamelyikre, dob privát üzit !!!
-
Stevee83
aktív tag
Kellene egy kis segítség! Feltelepíttetem a GRemote Pro v1.4.0. a gépre a servert ahogy kell, a telora a vezérlőt. Van egy olyan hogy add computer, mivel blútyukon akarok csatlakozni így csak profil nevet adok meg se adresst, se mac adresst(bár az amúgy is opcionális) és rányomok, hogy find. Keres, rájön, hogy wlan nincs, ezután megtalálja a gépem blútyukát, egy darabig írja h checking device, azt abbahagyja
Ez miért lehet? Mit nem állítottam be jól???
Remélem valaki tud segíteni!!!Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
MongooseNX71
csendes tag
válasz felixo #11514 üzenetére
Dos-ban úgy tudsz alkotni, hogy megnyitod a TotalCommander-t, ott a Parancsok -> DOS Parancs sor -t megnyitva feljön a DOS ablak (C legyen megnyitva a TC-ben!).
Ott beírod a cd parancsot (csak így,szimplán cd ) a meghajtó jele után (mert azon akarsz mappát keresni, arra való a CD parancs).
Ha megvan a kívánt mappa (aka. beírtad vagy bemásoltad az elérési útját a cd parancs után) akkor nyomj ENTER-t.
Ekkor a következő sorban újra megjelenik az elérési út és már pötyögheted is be az adott mappára vonatkozó parancsot.Én is ezzel a BlackROM felcuccolással szenvedek, előbb-utóbb csak összejön.
A buktatókra sztem már mindre ráakadtam,megírtam, válaszoltak. Max. 100 HSZ-t kéne visszaolvasnod !!! Hajrá!PSN ID: zoli72HUNGRANA, Wii Friend Code: 5122-4521-1697-5898, 3DS Friend Code: 3093-7152-7524. Ha felveszel valamelyikre, dob privát üzit !!!
-
5oultrain
aktív tag
-
felixo
őstag
válasz Blokkolnam0 #11513 üzenetére
Skacok !
Mint olvasom, több embernek sem (nekem sem) pontosan tiszta, hogy miként kell a Black ROM-ot feltenni elejétől a végéig.
A dos-os részeket rohadtul nem értem.
Valaki lenne szíves csinálni mondjuk egy pdf-es leírást eejétől a végéig leírva, képekkel illusztrálva !?
Örök hála, ha valaki megcsinálja és szerintem nagyon sokan örülnének neki.
Köszönöm !
Redmi Note 9
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz MongooseNX71 #11508 üzenetére
app2SD-t meg minek csinálsz Black ROM feltevése előtt? hmmm, most már engem is megkavartál... elég a root, meg amik le vannak írva, bár nem hiszem hogy az app2SD bezavarna, csak max később fog bezavarni...de azért remélem Joestone vagy valaki hozzáértőbb is válaszol neked én elég láma vagyok
Motorola Moto x
-
MongooseNX71
csendes tag
válasz Blokkolnam0 #11510 üzenetére
Root -olás sztem tuttira megvan (Superuser logo virít).
A 2. vagy a 3. sornál, próbáltam már vagy 5-ször...
De volt, hogy az elsőnél.PSN ID: zoli72HUNGRANA, Wii Friend Code: 5122-4521-1697-5898, 3DS Friend Code: 3093-7152-7524. Ha felveszel valamelyikre, dob privát üzit !!!
-
veterán
válasz darál0w #11492 üzenetére
velem sem... 50%-ról (ami már túl régóta van ahhoz, hogy igaz legyen, de mivel az akksi mV-jaiból eredezteti, így pillanatnyi erő miatt lehetett) 30-ra vitt le 2 órányi, közepes fényerejű kijelzős tanulás...
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz MongooseNX71 #11508 üzenetére
hülye kérdés, de ugye egymás után írogatod be a parancsokat?
melyik sor után nyomott enter-re adja a "permission denied" szöveget?
+biztos root-olva van a telód?Motorola Moto x
-
MongooseNX71
csendes tag
válasz Blokkolnam0 #11468 üzenetére
Áááááhhh ... azt írja ki, hogy PERMISSION DENIED.
SD kártya partícionálva, rootolva a teló és app2sd is van.
Átmásoltam a memókari gyökerére (a FAT partícióra, ahol már ott volt a LOST.DIR és a DCIM mappa) a két említett file-t, teló USB hibaelhárítási módban. DOS-ból megnyitva a root mappája, ott a parancsok beírva (amiket írtál). De semmi,csak hibaüzi és nem fut végig.PSN ID: zoli72HUNGRANA, Wii Friend Code: 5122-4521-1697-5898, 3DS Friend Code: 3093-7152-7524. Ha felveszel valamelyikre, dob privát üzit !!!
-
b.bone
senior tag
válasz Blokkolnam0 #11506 üzenetére
Hi,
Igazad van, nem egy nagy előrelépés.
Nagyjából annyi a pro mint a kontra. Megtartom az optimust"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz b.bone #11503 üzenetére
a képernyője annyiban jobb csak a Samsungnak, hogy 0.2 inch-el nagyobb, hogy kapacitív, illetve nagyobb a színmélysége...
DE! A felbontása csak 240X400, a GT540-é pedig 320X480 ! Haver ilyet vett (2 év hűség), szvsz nem éri meg a pénzét, megnéztem rajta egy weboldalszöveget, amíg nincs felnagyítva eléggé, addig rendesen pixeles!!
Míg a GT540 esetén nem láttam még olyat, hogy amit már a szemem el tud olvasni, pixeles legyen... Ha a felbontás megfelelő lenne, szuper teló lenne (bár a formája jobban bejön a GT540-nek)...
Na jó, azért persze a Samsung-nak nagyobb a belső memóriája, illetve tud n-es wifi-t is...
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
5oultrain
aktív tag
válasz MongooseNX71 #11501 üzenetére
Megmondanád, hogy hány miliapmeres?
mAH ?PSN ID: legalkriminalz
-
MongooseNX71
csendes tag
válasz b.bone #11503 üzenetére
nézz körül vaterán-teszveszen-hardveraprón az eladási árait, mennyiért mennek.
mobil díler előbb ad érte kp-t, de biztosan rosszabbúl jársz pénzileg...PSN ID: zoli72HUNGRANA, Wii Friend Code: 5122-4521-1697-5898, 3DS Friend Code: 3093-7152-7524. Ha felveszel valamelyikre, dob privát üzit !!!
-
b.bone
senior tag
Sziasztok
Tudom hogy sokan imadjak itt ezt a telefont, de szerintetek megéri lecserléni Galaxy 3-ra?
28K-ért tudok venni telenornál előfizetéssel.Igazából az optimussal az a bajom, hogy nem tudok rajta gépelni a kicsi gombok miatt.
Akkor vettem amikor bekerült a Vodafone ajánlatába. Szerintetek mennyiért tudnám eladni? Független szóval nincsen rajta garancia
"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
MongooseNX71
csendes tag
válasz MongooseNX71 #11499 üzenetére
Ja, és "puha" műanyag a készülék háza.
Nem kacolódik, nem reped el, a cseppet is jól bírja. (de nem vízhatlan, bár tutti van olyan is)
Én a hátizsákra felcsatolom egy zárható karabínerrel (BKV-n nemá' lelopják), azt' jóvan...PSN ID: zoli72HUNGRANA, Wii Friend Code: 5122-4521-1697-5898, 3DS Friend Code: 3093-7152-7524. Ha felveszel valamelyikre, dob privát üzit !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest