Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
nézd bladre váltottam gt után, nem jött be, defy van azóta, bejön, nincs gondom.
karira lesz valami 2 magos vagy az új motorola majd kiderül.defyn nem volt még fagyásom, nem kell kivenni az akut, ujrainidítani is akkor kell ha romot cseréltem éppen. nem istenítem, teszi a dolgát mint telefon, és pár androidos extrát. ennyi.
Aláírom árban nem egy kategória.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Chosen
addikt
A QuickOffice dokumentumolvasó. A nevében ott az Office szó, ami arra utal, hogy doc, ppt, xls és egyéb fájlokat olvas, senki nem mondta, hogy az fájlkezelő. ASTRO, ES File explorer, na ezek a filekezelők (mint utóbbi a nevében is tartalmazza). Nem árt elolvasni az app nevét, hogy tudd mit nyitsz meg...
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lényegében..
Attól függ mit akarsz, Én fastboot párti voltam, vagyok..
Ha fentvan a 20B, letöltöd a fastboot-os romot, és ezt. Fastboot-ban indítod a telót, usb-re csatlakoztat, progi indít rendszergazdaként, betallózol mindent oda, ahova kell, mindenhova pipa, flash.
Persze flash után még FR.
KDZ update-be még belehallhat a teló, annyi rizikója még van a dolognak.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Egyébként igen, jól gondolod. Csak a flash rizikós az elején a KDZ-vel, utána nem sok probléma lehet. Az install zip után újra wipe/factory reset, és majdnem kész vagy.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
LouiS22
veterán
Pár napja írtam róla, de inkább megismétlem.
Települt neki egy market frissítés, ami viszont nem klappol az Optimusszal (okot ne kérdezz, szerintem az LG-nek kellene engedélyezni valamit).
A megoldás:
bemegy a beállítások/programok-ba, megkeresi a market nevű alkalmazást, rábök, és lesz egy olyan pont, hogy rendszerszintű frissítés visszavonása (vagy valami ilyesmi). Erre bökjön rá, leszedi a frissítést, és minden jó is lesz.
Egyébként most, hogy gondolkodom, ez a frissítés valószínűleg összefüggésben van a 2.1-re váltással is, csak éppen azt nem gondolták át LG-ék, hogy nem egyszerre engedélyeződik a 2.1 mindenkinél... Maga a frissítés egyébként a programok automatikus frissítésének lehetőségét szabályozza (magyarán ha be van pipálva, akkor nem kell kézzel ápdételned).
Egyébként a "javítási" metódust javasolnám felvételre az 1. számú posztba.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
Pár napja írtam róla, de inkább megismétlem.
Települt neki egy market frissítés, ami viszont nem klappol az Optimusszal (okot ne kérdezz, szerintem az LG-nek kellene engedélyezni valamit).
A megoldás:
bemegy a beállítások/programok-ba, megkeresi a market nevű alkalmazást, rábök, és lesz egy olyan pont, hogy rendszerszintű frissítés visszavonása (vagy valami ilyesmi). Erre bökjön rá, leszedi a frissítést, és minden jó is lesz.
Egyébként most, hogy gondolkodom, ez a frissítés valószínűleg összefüggésben van a 2.1-re váltással is, csak éppen azt nem gondolták át LG-ék, hogy nem egyszerre engedélyeződik a 2.1 mindenkinél... Maga a frissítés egyébként a programok automatikus frissítésének lehetőségét szabályozza (magyarán ha be van pipálva, akkor nem kell kézzel ápdételned).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Latza
aktív tag
Hogy kinek mi a jó, döntse el mindenki maga. Én megnéztem egy videót a 845-ről is, hát nincs az a pénz, amiért én erre elcserélném az Optimusomat...
Akinek a lehetőségei az olcsóbbat engedik meg, az vegye meg azt, de csak azért mert azon a kettőpontegyes android fut még nem lesz jobb.Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nikon DSLR topik
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest