Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VeLVeT_
csendes tag
válasz milu44 #26574 üzenetére
Nem tudom, rengetegen fejlesztik a cyant, nem hinném, hogy ez akkora veszély lenne, mármint hogy valami el van benne rejtve. Őszintén szólva nem is tudom mit lehetne elrejteni egy telefonban, ami bármilyen formában veszélyt jelentene ránk. Az adatainkat úgy is kiadjuk a google-nek. Pont ezért jött létre az android. Viszont a tanács, hogy mit hogy oldottak meg mások, akár egy szinte teljesen hasonló felépítésű telefonon hasznos lehet.
A cyan nem csak egy köntös, akkor pl témának hívnák, vagy skinnek. Sok minden optimalizálva van benne, sok extra funkció van benne, ami az alapban nincs. Azért kezdték el csinálni, ha jól tudom, hogy a 2.2 fusson régebbi, nem támogatott, kisebb kapacitású telefonokon is.
Mindenesetre ez nem kritika még egyszer mondom, sokkal inkább csak kérdésfelvetés, pláne, hogy jómagam nem készítek romokat.
Darál0w: Hogy nem "supported device", úgy értem. Leírtam mit jelent ez amúgy az előbb.
-
VeLVeT_
csendes tag
Olvasgattam a cyanogenmod fórumokat és úgy láttam, hogy az akksi problémák nem csak minket érintenek, hanem más telefonokat is. Tehát, legalábbis részben, a baj megoldása a cyanogenmod fejlesztőitől várható.
Az viszont érdekes, hogy miért nem támogatott az optimus a cyanogenmod által. Ehhez egy olyan fejlesztő kellene, aki ezt felvállalja. Valamiért ezt senki sem csinálja. Annak ellenére pedig, hogy szerintem a cyan nagyon jó, sok hasznos dolog van benne - haszontalan pedig egy sem -, és csak könnyebb lehet egy jól támogatott romot fejlesztgetni, mint magányosan dolgozni. Joe-tól is kérdezném, hogy miért "saját" romot csinál? Félre nem értsetek, nagyon nagy dolognak tartom a munkáját, és minden elismerésem, és köszönet. De érdekelne, hogy mit gondol erről, miért jobb az alap android rom? Legtöbb helyen azt olvastam, hogy cyan direkt a lassabb / gyengébb gépekre van optimalizálva.
-
VeLVeT_
csendes tag
Az alap LG billentyűzet, 2.2 alatt kiválóan működik. Benne van a magyar szótár is a x9-hez. szerintem jó ez a billentyűzet, mert gyors és nagyon jó a prediktív, meg könnyen el lehet tüntetni, de ízlés dolga. Mindenesetre innen lehet letölteni. [link]
-
VeLVeT_
csendes tag
Nektek mennek ezek a 3D újdonságok a telefonotokon?
-
VeLVeT_
csendes tag
Szerintetek a eredeti lg billentyűzet felmegy a 2.2-re? Valakinek megvan az apk? Esetleg valamelyik másik LG-ről, main 2.2 van, le lehet imádkozni?
-
VeLVeT_
csendes tag
Én feltettem a 2.2-t, két napja van fent kb. Egyszerűen szuper, menüből lehet változtatni a kinézetét fehérről feketére, és vissza. Nagyon gyors, nem akad. Új gmail, youtube, market, minden benne van. Nagyon gördülékeny, azonnal elforog a kép, stb. Magyar nyelv tényleg nincs benne, illetve hiányzik az lg billentyűzet (a stock android szvsz gáz). Viszont rengeteg új apróság, ami nagyon jó (egy gombbal le lehet tenni a telefont, vezetéknév szerint tud rendezni a telefonkönyvben, névjegyek tényleg azonnal jönnek be...)
Kamera még nem megy, illetve a BT, ezt tudtuk. Kétszer volt spontán reboot, mind a kétszer a marketben voltam éppen. Érdekes, hogy csak a bottlogotól indul újra ilyenkor, nem kell végig várni a LG logos részeket, tehát kb fele annyi idő, mint egy "teljes" reboot.
Érdekes, hogy Linpackben nekem 800-on kb 7-et podukál, a 2.1-el meg 8at csinált. Viszont használat közben sokkal gyorsabbanak tűnik. Ez megint csak azt támasztja alá, hogy ezek a mérőprogramok maximum tájékozató jellegűek.
-
VeLVeT_
csendes tag
válasz Blokkolnam0 #12774 üzenetére
Nem, a 1.4.2 javítására gondoltam. Tudod, ami megoldja a market hibákat.
-
VeLVeT_
csendes tag
Én feltettem a 1.4.2-re az update-et, és nem indul el a telefon. A joe-féle fekete bootnál lefagy.
-
VeLVeT_
csendes tag
A múltkor feltettem a 1.4.2-es black romot, de nekem sem indult, így visszatettem recoveryvel a korábbi mentést. Azóta többször is produkálta az újraindulást. Előtte soha. Biztos, hogy ez a recovery pontosan visszaállítja a korábbi állapotot? Nekem az az érzésem itt valami nem 100%.
-
VeLVeT_
csendes tag
válasz #99499520 #12210 üzenetére
Nem, nálam nem fagy le. Itt a black rommal lesz valami hiba, mint mondtam, nekem nem black van fent, hanem magyar fastbootos, amin rajta van a kernelupdate, a JIT meg a flash. Mindent bekapcsolva nincs fagyás. Viszont nincs swap meg app2sd jelenleg bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
VeLVeT_
csendes tag
válasz Blokkolnam0 #11589 üzenetére
Ok, akkor valami más hiba lehetett, amit egy újraflashelés megoldott.
-
VeLVeT_
csendes tag
Előfordul, hogy a telefon nem tér magához, csak ha kétszer nyomjuk meg valamelyik gombot. Ez a dolog az új kernellel van összefüggésben (a moddolt magyar rommal soha nem volt ilyen, a kernelupdate után viszont néha van). Ennek mi lehet az oka?
Erről hallott valaki valamit? http://android.modaco.com/content/t-mobile-pulse-pulse-modaco-com/310118/jit-on-2-1/
Ha a "galériával" állítok be valamit háttérképnek, akkor leromlik a kép minősége (gondolom, mert "kivágja", még ha kihúzom azt a dobozt a kép széléig, akkor is). Hogyan máshogy lehet berakni egy képet háttérnek (az alap launcherben). Valahogy képpel be tudom másolni a fájlt valahova?
-
VeLVeT_
csendes tag
Black ROM, kicsit alakítva, az xda-ról van a metamorph téma, launcher pro a home screen.
Megmagyarázhatatlan újraindulások továbbra is vannak, most app2sd nélkül próbálgatom. Az a baj az újraindulással, hogy sokszor nem is veszi az ember észre, hogy a zsebében újraindult a telefon. Nincs valami mód rá, hogy megnézzünk valami logot, hogy miért volt a legutolsó reboot?
-
VeLVeT_
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon jó a Black rom, köszönet érte. Néha kicsit beakad a telefon, de nem veszélyes. Viszont van egy olyan problémám, hogy gyakran fogja magát a telefon, és újraindul. Még nem jöttem rá, hogy ez a Launcher pro, vagy valami hasonló telepített progi miatt van, vagy a rom produkálja ezeket a fura újraindulásokat. Illetve elég sűrün feldob olyan hibát,h ogy ez vagy az a program nem válaszol, de ha rányomok, hogy várakozás, akkor minden rendben lesz utána. A full 1.4.1-et használom. Másnál is jelentkezek ezek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest