Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
miselin
tag
Olvasd el Joesotne blogját!!! Elvileg nem lehet visszatérni, vagyis gyári romot nem lehet felrakni, csak moddoltat (fastbootosat), de van kivétel, van akinek sikerült, a jelenség okára még nem derült fény.
1.6-ra nem lehet visszatérni? Hogy miért? Csak! Valszeg más a partíciókiosztás is, meg az ún. bootloader is módosul, és nem engedi a downgrade-t, ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
darál0w
Jómunkásember
akér mind
a firm verzio az egyértelmű.
at alap verzio az a kernel lesz sztm...az gyári romok esetében még most nem változik. joe 1.4.1es romja ota asszem az is változik.
a soft verzio meg megint egyértelmű.
(#13597) afro9 igen is, meg nem is
recovery engedélyezett gyári rom van...
ránézésre ugyan az...és ugyan azt is tudja. csak nem ugy kell feltenni. garit ezáltal bukja sztm.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Menthirist #13593 üzenetére
1.4.2?
ehheheheh
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
afro9
tag
1.41.-es joestone ROM ról gyári 2.1-re vissza lehet térni? (gari végett, meg ilyenek?)
1.6-ra pl. miért nem lehet visszatérni? -
miselin
tag
válasz Menthirist #13594 üzenetére
Jaja, adb megy rendesen. Meg van még pár bibi, Root Explorer nincs rajta alapból, és nem is működik jól, R/W-R/O mountolás nem akar menni, vagyis nem nagyon lehet belepiszkálni. Meg kihagytak pár fontos appot ebből a verzióból, olyanokat, amelyek az előzőben benne voltak. Mindenesetre alakul a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
afro9
tag
válasz darál0w #13589 üzenetére
A telefon beállításoknál jelzi:
firmware verzió, alap verzió, software verzió.Ha felrakok egy másik ROM-ot (moddolt, eredeti stb. akármi), akkor a fentiek közül mi változik? Tudom ez nagyon hülye kérdés, de a software verzió nem határozza meg rögtön a firmware verziót is?
-
veterán
válasz miselin #13582 üzenetére
amint a hang sztereó lesz, és visszaérek szegedről (ami után már a fényképezőgép nem fog annyira kelleni, mint holnap), felteszem, mert lassan már nincs olyan dolog, ami miatt hiányozna... btw pc sync az csak a pc suite-tel, vagy mindennemű pc sync-re értendő? tehát adb-vel telepítés, másolás van ettől?
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
neem jó, megint eljátszotta ezt a nem bekapcsolós dolgot... pár napon belül másodszor
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
miselin
tag
válasz miselin #13576 üzenetére
Ahogy igértem, itt a recovery menüből telepíthető (vagyis visszaállítható) frissített 2.2-es cucc.
Előtte menteni!!! Bár a "nandroid.md5"-ből töröltem a system.img-n és boot.img-n kívüli bejegyzéseket, de restore után így is ugat, hogy ne talál data.img, recovery.img, meg ilyesmi fájlokat (legalábbis nálam), de ne foglalkozzatok vele, attól még megy rendesen,Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
miselin
tag
válasz norbi93 #13577 üzenetére
Bakker, beállítottam, hogy alapból az SD-re telepítsen, és adb-vel fellöktem az Astro-t, és lőn, tényleg odarakta :-) Egy gombnyomással átraktam a telóra, újabb gombnyomással az SD-re, mint a régi "szép" időkben :-)
Még tesztelgetem, aztán megcsinálom a recovery-s verziót.
A GPS úgy tűnik megy, de most azért nem ötözöm fel, hogy teszteljem :-)
Wifi, SD mount megy faszául.[ Szerkesztve ]
-
miselin
tag
Szeretném jelezni, hogy frissítve lett a 2.2!!!! Eredeti fórum.
"Changelog:
Boot v1.1 & System v4.1:
- Add supporting GPS/AGPS.
- WiFi now is work "from box".
- SD card mount correctly. Сondition: FAT will be first partition.
- Added ability of installation apps on SD card.
- Profile frequency control - ONDEMAND."
Letöltés innen.Vagyis megy már a GPS és az SD-re telepítés is. Én már szedem is lefele :-)
Tesztelem, hogy milyen, ha fasza, csinálok egy recoveryből felrakható verziót.Szerk.
Már megy felefele a telómra[ Szerkesztve ]
-
Birki
tag
Akinek eltűnt a bootscreen a telefonjáról, annak leírom, hogy nekem hogyan sikerült hosszú idő után végre visszahozni. A megoldást az XDA fórumban olvastam. Annyira egyszerű, hogy szégyellem magam amiért eddig nem tudtam megcsinálni!
- Ezt az out.kdz ROM-ot letöltöttem.
- Akkut, SIM-et, SD-t kivettem.
- CS_EMERGENCY módban elindítottam a flash-t. Menet közben leállt, de miután újraindítottam, végigment.
- Az USB kábel lehúzása nélkül beraktam az akkut és a telefont bekapcsoltam. Indulásnál így már volt LG és Android animáció.Gyakorlatilag ennyi. Nyomtam egy Hard Resetet, felflasheltem a fastboot és recovery engedélyezett HUN ROM-ot, újból HR, és kész. Ez után minden mehet úgy, ahogyan Joestone blogjában írva vagyon.
Sok szerencsét a sorstársaknak!Szerintem...
-
-
austenit
csendes tag
Valaki!
Idő hiányában csak most szántam el magam a görög 2.1-re.
Nekiálltam a joestone-féle leírás szerint. Előtte nyomtam egy hard resetet biztos ami tuti.
A gond: miután elindult a telefon nem tudok usb-n csatlakozni. Tölteni tölt, de nem dobja fel a telefon a csatlakozást. Gépet/telefont újraindítottam, drivereket újraraktam.Mérnökkel vitatkozni olyan mint egy disznóval sárban birkózni... egy óra után rájössz, hogy élvezi.
-
H2o-pok
senior tag
Sziasztok
Lenne 1-2 kérdésem, hátha tudtok segíteni.
A lényeg.
2hete van ilyen telóm,vodás.
1. A gyári progik közül,amire nem volt szükségem,töröltem.Semmi gond,jól működik. De. A markrtbe nem tudok regezni. Név, emailcím megadása után,csak keres,majd valami hibaüzenet. Simkártyával kapcsolatos valami.
2. A system/app-ban lévő apk file-okat hogy lehet újratelepíteni,mert nem engedi? Gondoltam visszarakom azokat amiket leszedtem. A feleségemnek is ilyen telefonja van,az övén megy rendesen a market. Valamit letöröltem volna,ami kell hozzá?
Köszi -
veterán
nah, joe-t csak nem deportálták szibériába... ennek örülök
-
Metzger
tag
Milyen újdonságokat hoz a hivatalos 2.1 frissítés? Megmarad a Nexus One-féle képernyő feloldás?Egyébként a rootolás és egyéb finomságok garivesztéssel járnak?
Minden jóban van valami METAL!!!!
-
norbi93
senior tag
válasz joestone #13548 üzenetére
nem működik mivel nem gyökérbe van, hanem azon belül kell egy mappában tartani a fájlokat, mert van egy csomo fájl (10kb környékén), meg egy img fájl ami kb 3 mega asszem:S
tudnál nekem ebből csinálni egy könnyebben telepíthető cumót? (gondolok itt gscriptre, vagy akár recoverys zipre)
csakmer a gépem ledobálja a telóm (szar az usb), és egy gép nélküli megoldás kéne:Sitt a link róla:
http://www.mediafire.com/?yr3gmnobg9nzdg6 -
Rossi
addikt
2.1-nél működik nektek a gyári navigáció? Műholdat talál, de utána csak malmozik...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
felixo
őstag
Hol van joestone Mester !???
Várom a jó hírekkel, hogy vajon mit alkotott !?
Redmi Note 9
-
Pubszon
veterán
válasz Newt77 #13541 üzenetére
Ebbe hol van, hogy már portolják GT540-re?
Tudom hogy megjelent, azért is írtam, hogy jobb lenne a 2.2-t hanyagolnák a GT540-re és ahelyett a 2.3-at vennék előtérbe.MOD: Ez pedig a világhálón van, és a HTC EVO 4G-re már elkezdték a portolást.
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
norbi93
senior tag
válasz Pubszon #13540 üzenetére
addig oké hogy megjelent, de egyenlőre egy build sincs az égvilágon se a világhálón szerintem először örüljünk a 2.2-nek=) valaki könyörgöm oldja meg a 2.2 app2sd-jét adb nélkül, és gép nélkül=( beluu, tudnál nekem egy olyat csinálni, hogy felrakod, app2sd-zed, gmail élesítés előtt, kb a szűz oprendszert lemented recoveryvel? és akkor nekem márcsak felkéne raknom:S vagy nem működne az app2sd mi?:S
-
Pubszon
veterán
Na, jobb lenne most már akkor a 2.2-t hagynák, és a 2.3-at portolnák ráfelé a telefonra.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Newt77
csendes tag
Engem érdekel, mert abban bíztam hogy a Vodafone- vagy az LG kiadja végre a frissítést.
Érdekel mert átverve érzem magam, érdekel, mert nem egy Vodafone 845-t vettem, érdekel, mert szeptember óta figyelem a facebook-n illetve itt a fórumon az eseményeket.
Érdekel, mert többen is vannak (szerintem) akik a hivatalos frissítést várják.
nekem azért lenne fontos mert vannak fagyási gondok a készülékkel, akár sms közben mikor az ó betűt próbálom beírni, vagy mint tegnap, mikor hívás közben lefagy a telefon...stb.
Érdekelni kell mindazokat akik megvették, számítanak a terméktámogatásra, illetve azért vették a Vodafon-l, mert,mint pl. én...
Nem azért vártam ennyi ideig, hogy most így becsapva érezzem magam.
Sajnos én ennyire nem vágom azt a manuális frissítés dolgot, mint ti, de azt hiszem minden bárki akárki, aki a Vodafonnál vette, annyit megérdemel, és ha megteheti, kiálljon az igazáért.
Az embernek nem szabad hagynia magát.Semmiben.
Mert ez így már az átverés kategóriája. -
Naras
őstag
válasz Newt77 #13535 üzenetére
Sztem annyira felesleges a Vodafon üzeneteivel foglalkozni... mi értelme?
Lehet, hogy találtak valami hibát, amin kattognak, lehet, hogy nem... ki a rossebet érdekel?
Úgyis csak hajtogatják a magukét, és miután meg lett mondva, hogy millió meg egy ember föltette a hivatalos updaterrel a ROM - ot, még mindig azt mondja, hogy max azokon a telefonokon van, amik gyárilag olyanok.
Itt már az információs emberünk is be van butítva sztem, és ennyi... ő sem tud semmit, és csak hajtogatja, amit tud. Neki nyilván nem GT540-e van, nem foglalkozik ilyen szinten a témával, honnan is tudná...
Szóval lehet frissíteni, akinek kiírja, akinek nem, az meg manuálisan... ennyiDon't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Newt77
csendes tag
válasz morneo.it #13438 üzenetére
az mekkora...
olyan választ kanyarított a Vodafone...
ez már hasfájást okoz...
[link]Legyen szíves, valaki, írja már le nekik mi a hiba a frissítéssel, mert már az LG, szinte világszinten foglalkozik a problémával...
Valaki segítsen már nekik itt helyi szinten...úgy megsajnáltam őket...[ Szerkesztve ]
-
keeo
tag
vagy akár a 2.3-at! bár tudom hogy ahhoz min 1ghz proci, meg min 512 mb kell...
-
Aki nem meri frissíteni, és T-Mobile-nál vásárolta, annak örömteli lehet a következő részlet egy levelezésből, amit az ügyfélszolgálattal váltottam:
Tájékoztatjuk, hogy egyes üzleteinkben eltérő a raktárkészletünk, ezért javasoljuk, hogy vásárlás előtt kérdezzen rá munkatársainknál, hogy milyen szoftver van a készüléken. Azonban örömmel értesítjük, hogy a LG Optimus mobiltelefonra Android 2.1-es szoftverfrissítés már elérhető szervizeinkben.
Reményeim szerint ingyenes, de 2-3 ezernél több nem lehet (a Nokia mintaboltokban 3000 egy frissítés, ha nem garanciális a készülék). Itt biztos nem lesz tégla...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Freddo
csendes tag
Csörög a telefon, és nem látom, hogy ki hív, mert kezdőkép van a kijelzőn...?
Szerintetek?Freddo
-
senior tag
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
-
ERPY
őstag
Sehol sem találom, hol lehet 5-ről 7-re állítani a képernyők számát?
-
afro9
tag
Az lehet hogy az angry birds időként beszaggat egy-két nagyobb pályán? Lehet nem bírja a proci? Pedig most 787-en fut elvileg.
-
Tecsa
aktív tag
válasz Sentry1 #13507 üzenetére
n97-re? egyszer volt egy olyan a kezemben lehet pont kifogtam egy tetvedék lassú példányt, de csak annyira volt lassú, hogy kb megirtam egy mailt a telefonon mire az csatlakozott a wifi-hez.
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
patex1983
őstag
-
keeo
tag
hova tűnt joe stone?!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #99499520 #13487 üzenetére
800 felè ne menj, veszelyes... aki akarja majd kiserletezik...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Sentry1
csendes tag
válasz Blokkolnam0 #13505 üzenetére
Jövő hét
-
Blokkolnam0
aktív tag
http://webisztan.blog.hu/2010/12/06/itt_az_android_2_3_vagyis_a_gingerbread
[link]a ruszkik ezt mikor fogják portolni a telóra?
Motorola Moto x
-
Blokkolnam0
aktív tag
-
Sazoll
tag
Üdv!
Rég jártam erre, ezért nem tudom találkoztatok e már ilyen problémával?
Szóval mióta felraktam hivatalosan a 2.1-et elég szar lett a telefonom. Kezdődött azzal, hogy a kijelző teljesen máshogy érzékeli az érintést mint 1.6-al, de ezt sok újra kalibrálással, és megszokással orvosolni lehet. A nagyobb gond az az akku, vagy az akku kezelés. A legjobb mikor telefonálás után kiírja, hogy a telefon lassan lemerül, az akksi 90% alatt van... De még ez is elmegy, az viszont zavar, h nem bír ki két napot a telefon. 1.6-al simán ment akár 4 napot is és a telefonálási szokásaim nem változtak meg.
-
veterán
nah, most nálam is bejátszotta, hogy nem volt hajlandó életre kelni... nem volt kikapcsolódva, csak nem élt... aksi ki-be, és úgy már indult... :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest