- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
-
muchacoado
aktív tag
válasz
marcee #12960 üzenetére
"LG márkaszervizzel illetve garanciális javítással van valakinek friss tapasztalata?
Két hete vittem be a garanciális, telenoros g-met, amin a bekapcsológomb kezdett hülyéskedni, illetve nem tudott mobil hálózatra kapcsolódni"Üdv! Érdeklődnék hogy a hálózat csatlakozás probléma hogy kezdődött? A mi lg G-nk mostanában repülő üzemmódból néha nem csatlakozik fel, újra kell indítani. Nálad ilyen előjelek voltak?
Köszi a választ
-
vectra91
csendes tag
válasz
marcee #12960 üzenetére
Kicsit visszaolvasol és láthatod, hogy én nemrég vittem be a bekapcsológomb miatt és pár óra múlva készen volt. Egyébként mindenki kedves és segítőkész volt velem. ( Lg központi szervíz, Dózsa Gy.-Váci út sarok). Szerintem ott is inkább az augusztusi szabadságolások miatt csúsznak most.
Üdv,
V.
-
marcee
addikt
válasz
marcee #12764 üzenetére
Nyomtam egy factory resetet a telefonnak, mielőtt szervizbe viszem, de azért bekapcsoltam újra kíváncsiságból. Nincs benne SIM. Megvásárlása óta v10h van rajta, telenoros készülék, eddig sosem talált frissítést OTA-n, amikor néztem. Most szólt, hogy van v10i, aztán v10j, aztán v20a!!! Június 20-ai dátumot írt ha jól emlékszem. Most frissíti. Kár, hogy beszélni nem lehet vele...
-
válasz
marcee #11708 üzenetére
Azért spec szerint is van ott különbség bőven. 2 mag vs 4 mag, adreno 305 vs 320, kijelző HD a G-ben, 2 giga ram, 8 vs 13MP kamera, és anyagminőség is. Szóval nem rossz a maga nemében az F6, középkategória egyik legjobb vétele, de a G minden tekintetben jobb nála, olyan 30-40%-al. (talán csak az akkuidő, ami közel egyforma)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztalos klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest