- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
Persze, az rendben van, azt el tudom fogadni, meg azért a one-x topikban is sokan írták (illetve tesztekben), hogy a tegra3 kicsit izzadós fajta (rajtad kívül is persze).
Csak ez a tipikusan gyökér mentalitás és hozzáállás, ami zavar. Muszáj ezt a szót használnom, én úgy érzem, mert abszolút szubjektív és ráadásul felhasználó által totálisan megoldható dolgokról van szó. Az, ha egy termék rossz, vagy rossz elemekkel-részekkel rendelkezik, azt írja is le, hiszen az úgy korrekt és az a teszt feladata. Ha viszont azért rossz valami, mert a gyökér tesztelő pl. imániás és ahhoz van szokva, és 2 kattintást sem képes megtenni, hogy orvosolja, mert lusta angol vagy amerikai dög és emiatt húzza le egy készülék értékelését, az a gond. Mondjuk persze ettől függetlenül úgyis én fogom eldönteni, hogy az nekem tényleg reális gond vagy sem, de azt majd én eldöntöm.
Az irreális elvárásokról már ne is beszéljünk. Teát, kávét ne főzzön és ne hozza be a szobába és ne itassa meg velem? Az is Android, csak kicsit más és még nem igazán létezik.Az az igazság, hogy 1ébként totálisan feleslegesnek tartom a 4magot, mert inkább optimalizálni kellene és ha meg is venném ezt a készüléket, nem a 4 mag miatt tenném. Beérném egy S4 Krait procissal is, csak olyan verzió ebből nincs sajnos, azt majd Optimus LTE2-nek hívják, ha egyáltalán nálunk Európában megjelenik majd 1x.
Viszont cserébe ha az LG kiadja azt a procimag szabályozó szoftverét egy várható frissítésben, ahogy mondták is, az azért jelentősen segíthet az akksi életében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest