- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsbalu
csendes tag
Sziasztok,
Szervizbe kell vinnem a telefont bekapcsológomb hiba miatt, de Django 1.5 van rajta, gyári softot szeretném visszatenni.
Találtam egy leírást, ez alapján csinálhatom? [link]
Kell még valamit csinálnom vele, hogy ne küldjenek haza egyből garanciavesztés miatt?Előre is köszi a választ!
-
tsbalu
csendes tag
válasz
Balázs1986 #43480 üzenetére
Sajna nem a rom.. lecseréltem, mert már untam is.
Akkor kontakt hiba..
szervíz vagy kontakt spray?
-
tsbalu
csendes tag
Sziasztok!
Egy pár napja, csak többszöri gombnyomásra hajlandó feléledni - billentyűzetzár módba tenni magát a telefon..
Ez kontakt hiba, vagy valami rom dolog lehet? Django 1.5 van fent már jó ideje.Köszi a választ!
-
tsbalu
csendes tag
Sziasztok!
NTFS fájlrendszerű micro SD kártyát szeretnék megetetni szeretett 2x-emmel, de sehogy sem megy.
Android 4.0 Django féle OS van a készüléken.
Egy 32 gigás Samsung kártyáról van szó és 5-8 gb-os fájlokat szeretnék rátenni, de nemigazán megy
Ha NTFS-nek formázom meg a kártyát nem ismeri fel, a készülék maga pedig csak FAT32-nek formázza
Valaki tudna segíteni?Köszi szépen
-
tsbalu
csendes tag
Segítségeteket kérném!
GB-s Django-ról szerettem volna Django 1.5-re váltani, de olyan problémába futottam, hogy CWM nem látja az SD kártyát.
Amit csináltam:
Aio toolkittal megcsináltam a 4. pontot (régi->új partició csere) majd a 8. (Flash the new unlocked bootloader vagy mi) lefutott mindkettő rendesen hiba nélkül.
CWM menüben wipe data and fact.reset-re mennék de error mounting sd card-t ír ki és onnantól kezdve természetesen romot sem tudok feltenni..
Mi a megoldás?Lehet hogy az a baj, hogy AIO toolkitnél kétszer is felraktam a CWM-t (6.x verziót) mert mind a 4. ill. 8 lépésben kérte..?
-
tsbalu
csendes tag
válasz
djstavross #34345 üzenetére
Most ezt használom, régebben linkelte valaki.. stabil és "csinosító" pack is tölthető hozzá ugyaninnen..
Egyébként az én főnökömnek is N8-a van, első generációs, kéthetente viszi szervízbe kontakt hibával.. szinte már mindent kicseréltek rajta, amit lehet, de a teljes készüléket persze ki nem cserélnék.. pfff..
-
tsbalu
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már kérdés régebben, nem találtam róla semmit..
megoldható valamilyen hack-kel, hogy exponáló gombot csináljunk a hangerő gombokból? Mert nagyon hiányzik és nem gondolnám olyan nagy dolognak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest