Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
tariattila #509 üzenetére
Pedig nem csak engem zavar. Héten pl Sanya (akit a vörös fotohiba zavart) kérdezte, hogy mért szól annyival gyengébben mint az mp3 lejátszója.
De pl Sheratannal (és másokkal) is kibeszéltük egyszer, hogy nagy gond van az újabb mobilok hangminőségével.
Én meg nem eröltetem a témát, ugyis csak anyázás lenne belöle, meg hülyézés. Anno Acer S100nál eröltettem tudom mi következik. ld GPS esete. Amúgy az S100nál baromi vicces volt, mert hogy annak nemcsak a hangminősége még az SNje is katasztrófális volt az pedig nem egy olyan dolog, hogy vájtfülünek kell lenni hozzá.... Ráadásul az SN nem izlés kérdése, baromira mérhető a dolog... mások ki is mérték én linkeltem és mégis én voltam a hülye. Pedig tényleg nem várnék egy burr brown minőséget, egy yamaha kategória is simán megtenné.
-
Skynet258
veterán
válasz
tariattila #509 üzenetére
Anandtech-en ezt írták: Wolfson WM8994 hogy ez most mi, az nektek többet mond, én ehhez a részhez sík hülye vagyok.
Mod: ahogy látom, ez van a Galaxy S-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest