- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
persil #29247 üzenetére
Srácok bocs az offért, de ezt meg kell veletek osztanom
Most nyomott a kezembe munkatársam egy iPhone 3g-nek látszó tárgyat, először majdnem bedőltem, de kézbe véve azonnal látszott, hogy olcsó kínai replika.(abból is gányabb)
Egy telefonszámot szeretett volna kinyerni, de nem tudta, szóval megkért engem. Na mondom, nagy cucc kiolvasni a telkönyvből egy számot, szóval elvettem a hölgytől a készüléket.
Jött a feketelevesEz valami elképesztő
Először is nincs telefonkönyv, hanem a "phone" nevű alkalmazást indítva kapunk egy menüt(elég összefüggéstelen dolgokkal) amiben van "névjegykeresés" (mer'hogy a fele angol, a fele magyar
). Ide kattintva a képernyő alsó ötödében(!!!!!!) felugrik egy billentyűzet(az egyébként 3.2es kijelzőn) teljes qwerty-vel, ékezetes betűkkel együtt!
Sejtitek mekkora volt egy gomb...
Elképesztő nehézségek árán(3.2es rezisztív panel, meg érzésre valami 4-500mhz-es fejletlenebb processzor... sok sikert Charlie) beírtam a keresett nevet. Vagyis írtam volna, de ha tettem ékezetet a névbe, akkor csak 4 karakterig írhattam ki a nevet...Amire persze nem volt találat. Ékezet nélkül kiírhattam az egészet, persze arra nulla találat
Azt már meg sem említem, hogy bal felül ott volt az iOS-es visszagomb, amit megnyomva egyszerűen kilépett a menüből
Sebaj, mert jobb oldalt alul meg egy "vissza" felíratú gomb is volt, amire kattintva... kilépett a menüből
Elképesztő
Ha cserélik, lehet elkérem és felajánlom a mobilaréna stábjának egy tesztelésre
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- Formula-1
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Politika
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest