- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
válasz
jooker82 #10545 üzenetére
Te tényleg ilyen eccerű vagy?
Persze hogy a modik bírálják el...de ez itt szerencsére nem a nagy testvér, nem a fórummotor figyeli a kihágásokat. A modik viszont képtelenek ennyi topicot real-time figyelni.
Természetes hát, hogy van "feljelentés is".
Azt pedig tényleg sajnálom, hogy nem érted, miért is tiltott itt (is) a warez... -
simi12345
tag
-
Skynet258
veterán
válasz
jooker82 #10370 üzenetére
Trafi jelzése hazánkban nem tilos, csak a zavaró eszközök használata... Tud trafit is jelezni, akár be is mondja, feltéve, ha letöltöd az adatbázist, ahonnan meg tudja mondani - lévén lézeres érzékelő nincs benne.
Persze csak a fix trafikat fogja mondani, és azokon a helyeken szól, ahol nagy eséllyel szoktak mérni.
-
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #10291 üzenetére
Egyáltalán nem lenne kicseszés, sőt, bevett szokás, hogy a függetlenek hamarabb megkapják a frissítést.
A szolgáltatók a mocskok, mert csak azért visszatartanak frissítéseket, hogy belepakolják még a saját piszkukat.
Másrészt: akié szolgáltatófüggő (pl. én), az is ugyanúgy fel tudja tenni azt a szoftvert, amit te is leszedsz majd XDA-ról, amint kijöttSzóval adják csak ki, ha készen van...
De itt nem is ez a lényeg, hanem az, hogy sokkal valószínűbb, hogy valójában egyelőre nincs mit kiadni. -
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #10262 üzenetére
Hm...köszi az infót, mindjárt keresek akkor valahol Q2 térképet
Andrew10: Van több v10d is, talán akkor jársz legjobban, ha az van a telefonodon, amelyikhez frissítés után azt írja: "Alapverzió: 1035.21_20110725"
Ha nem ez van fent, innen leszedheted, és SmartFlash-sel fel tudod rakni az 1.hsz leírása alapjáncassius.clay: Persze, ízlés kérdése, csak szegény simi12345-öt leszóltad az egyszerűséggel, pedig mindkét módszerrel (zenelejátszó / Beállítások) hajszál pontosan 5 kattintásba telik (ill. főképernyőn zene widget / Beállítások parancsikon esetén 4), a diffi annyi, hogy Beállítások esetén mappába kell szervezni, és esetleg km-es listát átnézni, míg zenelejátszónál csupán előadó / album / számcím, és megvan...ezért mondtam, hogy ez szerintem is egyszerűbb
De tényleg mindegy, kinek melyik tetszik. Csak ezt sem kell elvetni, mint esetleges legegyszerűbb megoldást.
-
wolruf
őstag
válasz
jooker82 #10243 üzenetére
Sok dologtol .Fugg attol ,hogy hol vagy (a muholdak palyaja miatt erosen valtozik,hogy egyaltalan mennyit lathat).Mivel nagy frekvencian adnak a holdak,ezert szinte minden akadalyozza a jeleket(akar egy falevel is).Ha magasabb epulet mellet vagy (vagy sziklafal mellett),akkor az oldalrol jovo jelek maris blokkolva vannak.Hiaba 12 csatornas egy atlag GPS,12holdbol maximum nyilt oceanon tud dolgozni egy keszulek,Ha 6-7 jel van,az mar csodasnak szamit,ekkor egy szabadidos Gps stabil 5meteres pontossagot is tudhat.
Egyes ujabh vevok visszaverodo jelekbol is dolgoznak,de ez sokszor olyan pontatlan,hogy szinte kar hogy van -
-
Skynet258
veterán
válasz
jooker82 #10200 üzenetére
Semmiben, a Shrek Kart szarul van megírva, csak a kolléga ezt láthatóan nem tudja.
Itt van péládul egy Tegra játék, a Riptide. Mind egyetértünk abban, hogy jól néz ki, mégis szépen és simán fut S II-n is... ergó nincs itt semmilyen látható különbség.
A 2X-ben miért lenne Adreno?Tegra 2 van benne, ami egy GeForce GPU-t tartalmaz.
Egyébként meg: miért nézik minden topikban ezt, hogy a mi telefonunk jobb, a másik meg nem, stb? Miért nem annak örültök ami van, ahelyett, hogy összeméritek mással? Soha nem fogom ezt megérteni... A 2X hardveresen jó, kivéve a képernyő bevilágítást, szoftveresen meg alakul. Az SII meg dobozból kivéve is villám, ott a Samoled, és nagyobb a kijelző, +200Mhz a procinak. Cserébe drágább, nem is kevéssel. Tök fölösleges őket összeméregetni...
-
Magnat
veterán
válasz
jooker82 #9991 üzenetére
Igen, a 0725. Előtte v10c volt, azzal általában hetente volt bsod vagy restart, mondjuk ha az akksit hagytam lemerülni, akkor nagyobb sansszal. Bár a heti egy is elég ahhoz, h ne érezzem üzembiztosnak a készüléket. Pont ez a bajom azzal is, h néha elmegy róla a net ... ritkán jön elő, de éppen elég gyakran ahhoz, h ne merjek 100%-ban arra támaszkodni. És ébresztőórának is emiatt használok egy másik telefont. Bár utóbbi hiba is lehet a részemről. Lehet, h jobb lenne, ha egy alkalommal bsod miatt nem ébresztene fel amikor kell és dühömben a falhoz vágnám, akkor legalább vehetnék másik telefont
-
kun0203
tag
válasz
jooker82 #9983 üzenetére
VBenc, jooker82: Csak hülyéskedtem, eszembe se jutott hogy megszabaduljak a telótól mert imádom. De viszont ha már valaki megválik tőle azért mert az out of the box élményre vágyik akkor ne sensation-t vegyen hanem s2-t mert az jobb és nem visszalépés az o2x-hez képest.
Ja amúgy nem lesz jobb mint az s2, semmilyen frissítéssel. -
kun0203
tag
válasz
jooker82 #9978 üzenetére
Szerintem pedig teljes mértékben igaza van
.
Most jöttem rá hogy hatalmas hibát vétettem ezzel a telóval és amint sikerül vevőt találni megszabadulok tőle és veszek egy olyan mobilt amin van pár eyecandy ficsőr egy pocsék kijelző egy smoothnak egyáltalán nem mondható böngésző és így tovább. Ha lett volna eszed akkor galaxy s2-t veszel o2x után. Ja és ezek csak tények
.
-
-
-
Eli577
senior tag
válasz
jooker82 #9770 üzenetére
Rá kell rakni az europen romot, abban van magyar nyelv. Ha nem tudja rátenni, akkor van gáz. Akkor meglehet, hogy nem O2X, hanem valamelyik variánsa.
Live Wallpaper-ek: Nálam nincs különbség sebességben a sima képekhez képest. Egyedül az LG-nek ez a fránya buborékos live wallpaper-e zabálja úgy az erőforrásokat, hogy belassul a home screen. Azért fránya, mert nekem az tetszik legjobban, de mivel szaggat tőle a home screen, ezért inkább mást használok.
-
Eli577
senior tag
válasz
jooker82 #9630 üzenetére
Lehet, csak a gsm bolt Budán van, én meg szegedi vagyok. Meg volt egy pár karcolás is a gorillán (mert ugye karcálló
), legalább azoktól megszabadultam. Megmaradt viszont a régi és így ha történne valami a mostanival (ne adj Isten a gorilla törne vagy máshogy sérülne), akkor mehet rá az vissza, plusz a keret sarkainál, meg az usb csatlakozás körül voltak horzsolások, kisebb karcok.
-
-
Balázs1986
őstag
-
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #9041 üzenetére
Mert alatta van. Két összepréselt réteget képzelj el. Ha a felsőt éri egy karc, az nem megy át az alsóra.
Másrészt, a polírozással ugye vékonyítod -> gyengíted ezt az üveg réteget, ergo a gg veszíteni fog az -egyébként esésnél így sem túl nagy- ellenállásából is.
És ha összerakom azt a két dolgot, hogy az érintést érzékelő réteg az üveg alján van, és hogy a polírozás vékonyítja ezt az egyébként is vékony üveget, akkor kijön az, hogy előbb-utóbb (vagy egy mély karc eltüntetésének megkísérlésénél) eltoszódhat az érintésvezérlés is. -
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #9037 üzenetére
Épp csak annyi, hogy a K800 előlapja nem üveg, hanem plexi, és főleg nincs az aljára vasalva (vagy mittudoménmilyentechnológiávalnyomjákrá) egy vezető réteg (mivel az érintésvezérlés konkrétan egybe van beépítve a kijelzővel, nem pedig mögötte egy külön lapon van)
K800-nak én is bátrabban esnék neki, mint enneksagit: Ha be van kapcsolva az értesítés, kellene küldenie.
-
Skynet258
veterán
válasz
jooker82 #8930 üzenetére
Na most szerinted nem mindegy, hogy egy készüléket Optimusnak, egy másikat meg Kaktimusznak neveznek? Ha akarják, betámadják, itt nem a néven van a hangsúly. Vagy van valami szuperjó név, ami "Apple elleni perekben való védettség"-et élvez?
Érted...Tök mindegy mi a név, nem is ezen van a hangsúly. De most eljátszanak a Samsunggal, aztán kiderül, mi lesz a vége. Az amerikai szabadalmi hivatal egy kalap kaki, hogy be lehet náluk jegyeztetni olyan blődségeket, mint "lekerekített téglatest, fém élekkel, középen érintőképernyő"...
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #8923 üzenetére
Galaxy S, S2, és Ace-t írnak mindenhol... pl GSMArena:
Things just got very serious - a Dutch court issued a preliminary injunction that bans the sales of the Samsung Galaxy S, Galaxy S II and Galaxy Ace because they infringe on Apple's patents. The ban will come into effect on October 13th.
-
Eli577
senior tag
válasz
jooker82 #8919 üzenetére
Nem teljesen értem ezeket az almásokat. Extraprofittal dolgoznak, ők adják el a legtöbb okostelefont a világon, majd 400 milliárd dollárt ér maga a vállalat. Miért van erre szükség? Ez már egy vadhajtása a kapitalizmusnak (már ha lehet egyáltalán annak nevezni). Addig fognak pattogni, amíg a Samsung bemondja az unalmast és felmondja a beszállítói szerződéseiket (amihez azért mondjuk kell még durva dolgoknak történnie, hogy odáig jussanak).
-
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #8773 üzenetére
Anno a Partnero-tól rendeltem anno az SE K770-et, náluk TIM jelzés volt a mobilon, szóval az is (olasz) szürkeimportos bolt, más régiók alaptartozékaival (ez volt 4 éve legalábbis). Lehet, hogy azóta már nem az, vagy az O2x ottani felszereltsége egyezik az ittenivel, ezt már nem tudom
XXL GSM nem tudom, de az MGSM megint csak ugyanaz a szitu, mint a Partnero, náluk az XM5800-amnál volt más a felszeretlség, át is kellett ütni a product code-ot, hogy magyarra frissítsen. -
yimm
aktív tag
válasz
jooker82 #8521 üzenetére
Az új BB 0725 nálam sem muzsikál jól . Torz hívásnál a hangszóró. Én is vissza raktam a 0502-őt. Azzal tökéletes a telefonálás hangminősége. Tuti hogy a mi telefonunkba van valami más , mint a többieknél, akiknek jó a telefonjukhoz a 0725-ös BB meg a 0606-al
Egyébként a 0502 és a 0530 as BB-nek SU660-al kezdődik a jelölése, a többi BB meg LGP990AT-al. Ez vajon miért van így? -
-
jooker82
nagyúr
válasz
jooker82 #8510 üzenetére
Különbséget nem észlelek a 606-os és 725-ös között......De nekem egyikkel se volt bajom....
Ezt az órát,hogyan lehet beállitani?? -
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #8402 üzenetére
én rendeltem tőlük több cuccot is, nem volt vele gond
konkrétan innen ettől a bolttól
igen még van, Sandisk és MyMemory (ez a saját márkájuk, de amúgy a kártya no name, én pontosan ezt vettem, és hibátlanul működik) ja és még van Kingston és Integral, de ez utsó kettő már nem fér bele 5000-be, kb 5500 körül jön ki
mind class 4-es, kivéve a Sandisket, de mivel olyan gyors a class 2-esük mint másnak a class 4-ese, ezért egy kalap alá lehet őket venni
előre fizetsz ugyebár, amit megoldhatsz akár sima Visa Electron kártyával is, de van PayPal lehetőség is
sajna Szlovákiába nem szállítanak, ezért nekem BPi ismerősömhöz rendeltem, kb két hét alatt megjött a csomag, korrektül be volt csomagolva, nem hiányzott semmi, és nem volt utólagos plusz költség sem
kell ennél több?
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #8394 üzenetére
nekem 100-120 app van fenn kb nem tudom pontosan, 100 felett rakott vissza a titanium, de azóta raktam még fel valamiket...
go launcherrel használom, gyönyörűen siklik az app draweren is a scroll, sőt, túlságosan is, néha elég elkapni annál az appnál, amit el akarok indítani, egy-kettő leszalad az aljára
egyébként esélyes, hogy gyorsuljon, gondolom az új témát majd jobban lepolírozzák, hogy ne fussanak bele valami szarba megint... persze lehet túl optimista lettem a legutóbbi updatetől
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #8390 üzenetére
igazából engem a 2.3-ban csak a video chat és az elvileg jobb energia gazdálkodás ami vonz... amúgy teljesen jól elvagyok ezzel is, és ez a mostani frissítés meg kifejezetten tetszik, mert stabil gyors, és egy számomra idegesítő hibát végre kijavítottak
csinálják ők, csak lassan...
-
Brutális eb
addikt
válasz
jooker82 #7958 üzenetére
Jajjjjj....
HDMI kimenet nem egy nagy cucc mivel kb DLNA van a Desire HD-ban is.1080p meghát eléggé frame droppos a 2x-en így nem igazán nagy előny.
IGOT az mi?
IGO navi?
Mert ha az nem tudom,hogyan lehet fent a telódon mivel androidra hivatalosan soha nem jelent meg.Az ilyen olyan gányolt verziókat meg felejtsük már mivel nincs optimalizálva se 2x-re se DHD-ra nem mérvadó semmiben sem.
Meg egyébként is navi mint sebességteszt ne röhögtess már.
És akkor nem volt szó arról,hogy mennyire megbízható a DHD szoftveres és hardveres része.
Bizonyíték rá az itteni és a PDA fanclub topik is elvétve van csak probléma az is legtöbb esetben user error.Ellenben ez a topik azért mai napig szépen termeli az "elégedett" vásárlókat.És akkor még ott a Sense is ami nem csak egy home hanem egy komplex szolgáltatás.
Az lg dufla magja sem jelent pillanatnyilag előnyt.
Sem maga a tegra mivolta mivel ha tegra játékot akarok futtatni azt ha nagyon akarom megodom DHD-n is.Ár/érték arányban akkor lesz jobb a 2x ha kijön rá a 2.3 ami optimalizálva lesz.(Ha lesz optimalizálva)
Félek addigra már késő lesz még ár/érték arányban is.
Nagyon zuhan a cucc ára és a support.....kétséges.
Ja és nem leszólni akartam a 2x-et engem is rohadtúl zavar,hogy az lg ennyire kaksizik a vásárlóira kb mint a moto.Szánalmasak ezek a gyártók.Pedig a hardver csodálatos a 2x-ben.
-
killer2
tag
válasz
jooker82 #7987 üzenetére
Az a gondom, hogy vettem még az előző telefonomhoz egy MW600 headsetet 15 ezer pénzért és nem szívesen adnám fel, hogy van távirányítom, de nincs vezetékem. Amúgy ha a 2X egy tökéletes telefon lenne ezen kívül, akkor eszembe se jutna cserélni, de nem vagoyk kíváncsi az LG szoftveres szarakodására. Inkább megpróbálok egy olyan telefont venni, ami legalább most naprakész és gyárilag is jó. De mint mondtam, nem halok bele, ha a nyakamon marad, mert egyáltalán nem olyan rossz ez. Csak azért zavar, mert a Nexus One-om tökéletes minőséget tudott nyújtani ugyanezzel a headsettel, valamint pontosan ugyanezzel a BT chippel, szóval összességében az LG cseszte el ezt is. Amúgy nem rossz ám ez az android zenei téren. Nem vagyok egy végtelenül vájt fülű ember, de azért úgy látom, hogy jobban észreveszem a hibákat, mint a nagy átlag, én pedig úgy hallom, hogy a Nexus vezetékesen és BTvel is, ez pedig vezetéken (talán picit gyengébb azért), lazán hozza
a volt iPod Touchom szintjét, ami szerintem bőven elég.Rotate: Jelenleg az FR19es Moadco van fent. Most készülök újra feltenni, esetleg hátha van frissebb belőle. Lehet, hogy csak valami össze lett benne kutyulva, aztán azért csinálja, mert az előző verzióra nem igazán volt jellemző a fagyás. De amúgy nem vészes ez se, összvissz kétszer játszotta el, hogy nem lehetett felkelteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest