- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- iPhone topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fullmanytime
csendes tag
Felraktam a MIUI-t:
1: ezt különben direkt csinálják, hogy kimondhatatlan, fantasy szerepjáték nevű ebben a közegben minden?? Cyanogen, Modaco, Blazingdragon, Miui,WGSpolelablblalbla?? Van ezeknek jelentésük??
2: elképesztően profi, letisztult, látványos, sokkal jobb, atyámf@sza ez a cucc. Komolyan. Nagyon szép, nagyon ízléses.
3: DE: az a baj, hogy ezt sem nulláról csinálták (pedig egyszer valahol ezt olvastam, hogy a MIUI-ban direkt ez a jó, hogy az alapról építik fel a cuccot), a mélyben, odalenn minden egyes ROM ugyanaz a semmirevaló, rémségesen elb@szott LG förmedvény.
Azaz: nálam ennél a romnál is ugyanúgy nullára esik vissza a térerő a "3G prefered" módban.
4: Biztos írta valaki vhol, hogy vigyázz hülyegyerek, mert a MIUI-t nem szereti a LG PC Suite és onnan bizony te sose szerzed vissza a névjegyeket, csak én nem olvastam
5: Mi az, hogy nem engedi a saját launcher kukába dobni a music meg a mellette lévő kínai feliratos widgetet?? Azt mondja, hogy unable remove system application. Ja, mert, hogy ez nem widget, hanem maga az alkalmazás.
Csak rájövök, amint beírom..
6: van a titanium backup nevű, mérhetetlenül zseniális programnak olyan beállítása, hogy ne kelljen egyenként leokézni az installálást visszaállításkor? Kicsit elpilledtem a végére, de megvan minden
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Energiaital topic
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest