- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferikek
aktív tag
Én egyébként elviselném mindenféle ügyes-bajos dolgát a 2X-nek, ha az alapfunkciók tökéletesen működnének. pl. ma bejövő hívást nem tudtam fogadni, mert kiírta h andorid.exe (nem tudom pontosan) leáll. bezártam, de hívást indítani sem tudtam. egy reset meg 2 perc uh... az e--mail pedig (sajnos sokat mailezek rajta (nem fb, nem gmail meg ezek) és ez lenne a második legfontosabb normálisan működő funkció) nem mindig mükszik, lefagy az e-mailek letöltésénél és kidob a főképernyőre... főként cégügyekkel kapcsolatos dolgokra használom és sokszor inkább hátrány a 2x, mint előny
Ha fent felsorolt hibák nem lennének, akkor minden szó nélkül azt mondanám, hogy megérte a 130 rugót, de így tuti h nem (anno a w910i-vel is így jártam). tanulság az h nem szabad újonnan megjelent telefont venni
Azzal tisztában vagyok h az android még gyerekcipőben jár és van még mit fejleszteni rajta. nagyon bízom benne h a ics meghozza az elvárt szintet, ha nem, akkor meg május előtt meg kell oldani a cserét (a másik "probléma" h az LG minidig akkor adja ki a frissítést, amikor elhatározom h "na most elegem van, vissza a vételárral")
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest