- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fernandoM #2691 üzenetére
Szia!
Én most vettem 30k-ért egy T-mobilos használt készüléket, 3 hónaposan (tehát még bőven garanciális), tip-top állapotban minden tartozékával.
A 40k szerintem irreális ár
Az enyém apronet-ről való, de itt a PH!-n is sokkal jobb árért vannak a készülékek, mint 40k.
Üdv: Zolomon
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
fernandoM #2522 üzenetére
Hello!
Fóliaügyben: a Vaterán vettem egy kissé bunkó személytől több darabost, szart sem ért.
Invisibleshieldet érdemes rendelni, kicsit drágább, viszont megvan az a haszna, hogy mivel teljesen karcálló, bármit használhatsz a stylus helyett. (Én már bicskaheggyel is többször csináltam, és mindegy neki
)
-
Baboon
senior tag
válasz
fernandoM #2517 üzenetére
kicsit parás gyerek vagy...
Tök mind1 honnan kezded mert ha alulról is megy fel akkor is jó helyen lesznek a lukak, ha meg béna vagy és ferde akkor tök mind1 mert ha felül kezdted volna akkor a lukak jók lennének az alja meg nem, szóval ne foss.
Ahol elkezded feltenni nyomd oda, aztán engedd el és rászívja magát aztán a szélén ahol buborékos bankkártyával húzd a szélek felé. Ennyi (Amúgy én alulról kezdtem) -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
fernandoM #2460 üzenetére
Lejátszani lejátssza valóban, de mivel az ékezetet nem, ezért szokták sokan ráégetni inkább a videóra.
Az srt feliratfájlok sima szöveges fájlok. Nyisd meg egy szövegszerkesztővel (wordpad akár), és ki tudod szedni az ékezeteket. Lehetőleg olyat használj ami kicsit okosabb és tud felülírni, így nem kell egyenként kibogarásznod őket.
-
Baboon
senior tag
válasz
fernandoM #2455 üzenetére
Nekem is maxell karim van én is tegnap vettem höhö.
Nekem nincs ömlesztve hanem abba a mappába van ahova másolom, szóval nem tudom mi a gond nálad.
Én a videokkal szívók, főleg hogy tiszta vírus lett a gépem tegnap és épp gépet telepítek és sose lesz vége mert a vírus miatt a C és D meghajtó felcserélődött és állandóan kikapcsolt a gép... -
-
redman75
tag
válasz
fernandoM #2322 üzenetére
Igen mindenféleképpen cseréltesdki a régi vesteles karidat uj t-sre! nekem ez részben mególdotta a problémám! DE hosszas nyomozás és segítség után rájöttünk,hogy a szoftverfrissités oldja meg ezt a viewtys akku problémát! Amúgy ezekkel a hibáival is szerethető a teló,élményt ad,de ha mégegyszer vásárlás előtt állnék nem vennék ilyet,mert non sok bosszúságot okozott nekem!
-
jooker82
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG a Prada alapjait felhasználva készített egy jóval nagyobb tudású, érintésvezérelt telefont.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest