- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgmisu
csendes tag
válasz
Rabidsnail #20716 üzenetére
Hát eléggé valószínű, hogy sz*rt fogtál ki mert az előző pár oldal kommentjei nem szidták ennyire. Hibák minden telóba vannak és az Aréna a mai telók között is odaver néhányat akár android akár nem.
-
tgmisu
csendes tag
válasz
Rabidsnail #20710 üzenetére
Érdekes módon nekem sem volt vele soha semmi bajom azt leszámítva, hogy néha a zenelejátszó nem szólt. Meg nagyon hamar merült le. De ezeket leszámítva tökéletes telefon.
Én most cseréltem le egy Morotola Defy-re de még itthon porosodik az Aréna.
-
tgmisu
csendes tag
válasz
DjAttis #20692 üzenetére
Hát ha visszaolvasol pár hsz-t akkor megtudod megéri-e.
Én most cserélem le nekem nagyon bevált de sajnos meguntam.
Általános hibák. Hát beég a képernyő pl a menübe beleég a képernyővédő(kicsit) de ez elmúlik magától. Vagy nálam még az fordul elő, hogy a zenelejátszóba ha elindul a szám nem szól de közbe megy a szám. Nálam "csak" ezek vannak. Eleinte sűrűbb volt de mostmár megszoktam és egyre kevesebbszer fordul elő.Én nagyon tudom ajánlani ezt a telefont.
-
tgmisu
csendes tag
-
tgmisu
csendes tag
Nekem az összes haverom gányolja mert, hogy nem android.
De én leszarom őket. Én igenis szeretem ezt a telót és jó is. -
tgmisu
csendes tag
válasz
Ursache #20657 üzenetére
Azért viszed a drágább helyre mert ő a szakszervízbe függetleníti megmarad rajta a garancia(ha még garanciás) és papírt adnak róla. De ha sima teló boltba viszed pl egy GSM Shopba és ott függetlenítik a garancia érvényességét veszti, mert úgy állítólag tilos lenne függetleníttetni.
-
tgmisu
csendes tag
válasz
sarandicsaba #20622 üzenetére
Megpróbálok utánanézni valahol.
-
tgmisu
csendes tag
Nemrég vettem az Arénámat de nem merek rajta szoftot frissíteni hátha elcseszem.
Bár a mostani szofttal nincs semmi gond minden működik rajta rendesen.
Szerintetek lecseréljem vagy maradjon? Kezdem kicsit unni az egyhangúságot a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest