- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdelyit
tag
válasz
tgmisu #20722 üzenetére
Üdv!
Én viszont már kb. 2 éve használom magam által módosított szofttal, és az ismert apróbb bosszantó hibák ellenére jól működik. Mondhatni megbízható ha tisztán tartja az ember, és főleg nem tölti tele a memóriáját, mert az meghülyíti. Én több napot szívtam mire rájöttem hogy a MGMaps hatmilliárd térképrészlete hülyítette be teljesen a telefont. Azt töröltem a belső memóriát csak módjával használom, viszont a külsővel nincs gondja.
Nálam az fmtranszmitter elég gyengén muzsikál. Autóban a kormánynál ülve nem veszi a rádió a jelet. -
hhaby
csendes tag
válasz
tgmisu #20717 üzenetére
Üdv.
Milyen kevesen vagyunk itt és milyen ritkán....
Pedig még cca.egy éve még micsoda veszekedések meg észosztások voltak itt.....
Teljesen egyetértek Rabidsnail kollégával!
Az enyém még bírja,persze csak mint marhadrága mp3 lejátszó.
Tényleg frankó kis telefon volt ez mikor megjelent.A 8Giga belső memória meg az fm transzmitter még most is ritka.Ezek miatt vettem én is még valami 69-ezerért.
Az volt a baj hogy nem fejlesztették a szoftverét sehova.
Ahogy én láttam (és ki is próbáltam) ugyanazt a 2-3 firmware-t csinálta az Lg különböző szolgáltatósra és országonként.
A házi tuning meg kimerült annyiban hogy átszabtuk az felhasználói felületet.Ami valljuk be látványos de igen kevés.
Ennyi bajom még nekem se volt egy telefonnal se ,pedig volt egypár kb 12 év alatt. -
CoRt3z
tag
válasz
tgmisu #20677 üzenetére
Hát szegénynek már kivan keze-lába... volt már kijelző cserén, aztán sátorozás közben pár órát a vízben aludt, de azt TELJESEN kiheverte! (Hihetetlen módon...
)
Ez a hiba már a fürdése előtt is megvolt, és meg is lesz már... vidékről kellene bevinnem pestre (200km) gariztatni, de lehet nem is csinálnák már meg.
Azért köszi h írtál.
Az viszont tuti, hogy a vizes kezet nem szereti! Nagyon szerettem ezt a telefont, sőt még mindig szeretem, viszont karácsonykor váltani fogok, nyitok az android felé! -
Mercutio_
félisten
válasz
tgmisu #20669 üzenetére
A droidra felpakolt dolgok 80%-a ezen a telón gyárilag fent van, ráadásul kijelzőben is sok droidost ver, a kamera képminőségéről, és a zenéről már nem is beszélve.
Tudom, mert droidom van, de mind a 2 gyereknek arénája, és amelyiknek van mellé droidja az is zenehallgatásra és fotózni, filmet nézni az arénát használja -
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest