Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tasker
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
Új hozzászólás Aktív témák
-
breakjoe
csendes tag
Sziasztok!Van egy kis gondom,hátha tud valaki segíteni!Kb 2hónapja vettem egy Arénát innen az apróból.Tökéletesen működött,aztán egyszer csak elkezdett ingadozni,elmenni teljesen a térereje.2010 11 26 ig garis a kicsike ezért bevittem az üzletbe(B-tel,Phonhouse kft),mert bolti gari van rajta.Ez 10.13-án volt.11.04-én felhívtam őket,mi újság,közölték,alkatrész ellátási gondja volt az Lgnek,de nemsokára jelentkeznek.Egy órára rá visszahívtak,hogy valaki berhelte a telefont,az Lgnél ezt mondták nekik.Miután közöltem,hogy ez kizárt,mivel a telefon garis és tuti nem nyúlt bele senki,aztmondták,akkor megfellebezik az Lgnél.Nekem nagyon sántít ez a dolog.
A gondom az,hogy az adás vételi szerződésen csak a vevő neve szerepel(ez álltal nem tudom felvenni vele a kapcsolatot) és nem tudom,hogy ebbe nem fognak e belekapaszkodni.Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest