- Google Pixel topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Szerintem igencsak hivatalosan van jelen a Nexus 7 a boltok polcain. És az ára is rendben van.. sajnos.
A Nexus 10 is hiába 400$ az USA-ban, ha a németek már 400€-ért kapják, hivatalosan. Persze, ha valaki tud hozatni USA-ból, egy kis felárért cserébe.. szólhatna nekem is.
Egy "ócsó" tab sem lassul, fagy gyakrabban mint a "drága" társai..Persze nem Allwinneres csodát kell venni, hanem a jobb kétmagos fajtákat.. and the problem is solved.
-
Ricardo
titán
válasz
zombinyul #12 üzenetére
Szerintem semmi gond azzal, hogy a gyerek elvan ilyenekkel. A gyerektűrő táblagép viszont baromság. Ha nem lehet elmagyarázni, hogy erre vigyázunk, nem dobáljuk, ne csapkodjuk, akkor az a gyerek valóban ne használja.Szerintem az rossz irány az ilyen tablet. Dobálja? Akkor vegyünk olyat ami bírja. Szerintem ösztönzőbb a számára ha szeretne vele játszani, én meg nem adom oda, csak akkor, ha tud rá vigyázni. Ezzel ő is ösztönözve lesz arra, hogy ne romboljon, különben megvonom tőle.
Normálisan miért ne játszhatna rajta? Hidd el sokat tanul belőle, nem beszélve arról, hogy időben sajátítja el a dolgokat, akkor nem lesz hátrányban.
A lányom rendszeresen játszik a telefonommal, és egyszer nem volt baj vele. Még akkor is szól, ha valami olyat nyom meg ami nem megszokott. "Apa kiírt valamit"
Emellett rengeteget rajzol, épít, kirakózik.... stb.Ezzel az erővel egy óvodás gyerek miért tanul angolul? Még az anyanyelvén sem beszél teljesen tisztán.
-
zombinyul
addikt
Hatalmas baromsag... Egy ovodas maradjon a papir, meg a ceruza mellett. Elhiszem hogy fejlodik a technika, de ne szalljunk mar ennyire el...
-
leslie_smith
aktív tag
Az ára borsos.Inkább egy olcsó China tab és kész.
-
Probber
őstag
-
szilagyiv
senior tag
Nem tehetem meg, hogy "ócsó" tabletet veszek, mert a gyereknek nincs toleranciája arra, ha a készülék alkalmatlansága miatt nem az történik, aminek kéne - belassul, nem reagál..stb.
Legalábbis az én gyeremekemnek nincsGondolom a Nexus 7 a Médiában (meg mindenhol máshol) szürke import eredményeként van, mert a Gugli azt írja, hogy nálunk még nem elérhető. De az meg amúgy is bosszató, ha 2x annyiért adják, mint ámérikában - oké, vám+áfa+kutyaf*** (*=üle), de ne legyen már 80k!!
-
Lacci77
tag
Én Concorde One-t gondoltam gyereknek. Ennek az árából majdnem kijön 3 db.
-
szilagyiv
senior tag
Igény lenne rá, ha a megvalósítás sikerülne normálisra - nem egy gagyi műanyag raktári hulladék.
Éppen most szeretnék a családnak venni egy táblát - kisgyerekek is használnák - a Nexusok nagyon szimpatikusak, de jó lenne tudni mikor lesz hivatalos forgalmazásuk itthon. -
ragweed
csendes tag
...és kakaóálló is vajon?
-
Zirowe
nagyúr
Gyerek pna vajon mikor lesz?
-
HawerKing
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kifejezetten óvodáskorú gyerekeknek szánt táblagépet mutatott be az LG Dél-Koreában.
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest