- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayya
csendes tag
AZ LENNE A KÉRDÉSEM, HOGY LEHET-E LG GT500-RÓL MSN-EZNI ÉS AZON BELLÜL VIDEOTELEFONÁLNI MSN-EN? KÖSZI A VÁLASZT ELŐRE IS! NOXEEMA/MAYYA
-
n0se
tag
haliho!
gt500-ra a legujabb szoftververzio?
esetleg otthoni frissitesenek modja?
koszi
-
nikksy
csendes tag
hali! nem tudja valaki megmondani nekem hogy LG GT 500-on hol tudok msnezni? nagyon megköszönném
-
keroatis
tag
Sziasztok !
Van valakinek rá valamilyen gps progi amihez nem kell hálózat ?
-
Csibcsala
tag
Sziasztok! Tudtok rá vmilyen gps progit amihez nem kell hálózat? Köszi
-
medve
csendes tag
Milyen fülest ajánlotok hozzá? Az milyen árú?
-
tibi42
csendes tag
A köcsög csiogást nem lehet kikapcsolni sőt a kamera hangját meg a fényképező hangját sem még némított módban sem némi hártány, de mondjuk engem ez zavar benne a legkevésbé... azért egy szoftver frissítést már én is várnék hoizzá ami talán javít a fényképek minőségén is, a videoval speciel megvagyok elégedve
-
tibi42
csendes tag
válasz
moli1984 #118 üzenetére
Na nekem sikerült életre kelteni a jad fájllal kell telepíteni akkor jó a cucc, de most probálkozok majd valami normális térképet generálni a programhoz csak annak még utánna kell járnom nekem az sem számít ha több Gigabájt 8 gigabájtból tudok nélkülözni egy négyet egy jó térképért cserébe
Szóval működik én az rc30-at használom az működik a rc31-nél nálam nem jelent meg a menü az rc15-nél pedig nem ismerte fel a térképet... szóval már egy ideje elvagyok vele
-
pistiv
csendes tag
Nincs olyan, hogy figyelmeztetési hangok?
Különben a fórum címe:Én már beregisztráltam. Most indult!!
-
Götszáz
csendes tag
Amikor merül az akku, azt a köcsög csipogást hogy lehet leölni? Meg miért csinálja némában is?
-
tibi42
csendes tag
A GPS cuccot neked sikerült életre kelteni amúgy nálam ha rámutatok a root könyvtárra megáll a gecibe és nem megy tovább, szóval nem az igazi!?
-
tibi42
csendes tag
Akkor ezek szerint még mindig semmi a a frissítés hogyanjáról mi?
A francba én sem találtam semmit pedig van ahol hirdetik a függetlenítést szoftver cserét pénzér, szóval valami megoldás tuti van! Csak én elég tájékozatlan vagyok még angolul sem találok semmit, pedig nekem még az angol nyelvű gyári firmware is király lenne
-
Perlo92
csendes tag
Sziasztok !
Olyan problémám van hogy bekapcsolom a készüléket, kiírja hogy LG és onnantól nem csinál semmit.
Ez szoftver hiba lehet ?? És nem tudok valamit én csinálni vele esetleg hogy ne kéne szervízbe szaladgálni ??
Előre is köszönöm a választ. -
tibi42
csendes tag
-
tibi42
csendes tag
Próbálj egy Factory resetet hátha segít
persze ezzel törlődik minden amit eddig beletettél telefonszámok képek zenék stb. Nekem speciel ilyen gondom nem volt vele szerencsére mekdonaldszos wifire is simán tudtam csatlakozni. sőt a szomszéd wifijét rendszeresem használom az ágyból
bár én megvettem két nap után a szervízmenúben véletlenül nyomtam egy factory resetet akaratom elennére mellé nyúltam szar volt mindent visszatenni rá
-
szuszmo
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. 2 napja vettem az LG gt500-at, tetszik is meg szeretem, de a wi-fi az nekem nem akar működni
Kezdek kétségbe esni. Az itthoni wi-fi biztonsági kódját ha előre megadom, akkor közli,h sikertelen a csatlakozás, ha meg nem adom meg, és csatlakozás előtt kéri, akkor meg közli, hogy hibás a biztonsági kód. Próbáltam olyan netre is csatlakozni aminek nincs biztonsági kódja, de arra sem megy fel. Mit tegyek? Segítsetek nekem, mert nincs senki aki tudna, és ez kell a részben a munkámhoz is. Előre köszönöm!!
-
tibi42
csendes tag
Chopi70 azt szeretném kérdezni honnan szedtél hozzá gyári szoftvert és hogy tetted fel mert erről nem igen találtam információt, lehet szarul kerestem.. De jó lenne valami pontos leírás a dologról, mert a honalpon nincs semmi....
-
Nagy_Matessz
aktív tag
Sziasztok.
LG Gt500 vs Sony E p990i. Nekem egy P990im van de nem tudom hogy jobban járnék ha erre az LG-re "cserélném". Tippek?
-
medve
csendes tag
Nekem van egy ilyen T-mobilos készülék.
A fülese elég gyenge, szinte zéró basszus, buszon nem jó hallgatni, megfájdul az ember feje a sok magastól.
Rádiót 3-at talált, azokat is gyengén, még mellette egy SonyE teló 12-t.
Fotó képminősége gyenge, legnagyobb képméret, legjobb beállítások és 300kB-s képet produkál.De amúgy szeretem és elégedett vagyok vele.
szoftver: GT500-V10e
-
Chopi70
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Wisepilot látja a beépített GPS vevôt, a futótárs meg nem.
Sôt nagy nehezen rátettem a nav4All-t, de az sem látja, még akkor sem, ha manuálisan beállítom, hogy igenis van saját belsô.
Van valakinek tapasztalata?
Szerintem különben nagyon jó készülék. Mondjuk én leszedtem a gyári szoftvert, így a függetlenítés is megoldott... :-) Még gyorsabb is lett.
Köszi elôre is!
Chopi
-
Blaze13
tag
Sziasztok!
tegnap este óta szerencsém van ehhez a telefonhoz, bár most sütögetem az akut...
azt szeretném kérdezni, hogy memória kártyát hol és milyen árba tudok venni?
és tényleg lejátssza a divx-et?az jó lenne
-
ötszáz
csendes tag
A telefonom legújabb kedves szokása, hogy nem tudja kikapcsolni a wifit. Egyik este neteztem rajta, aztán rányomtam a wifi kikapcsolására, letettem, és aludtam. reggel felkeltem, és még mindig ment rajta a kis karika, hogy éppen kikapcsolja. Azóta ez visszatér, és csak a készülék kikapcsolása segít.
-
vzzoli
tag
Ez azért fordulhatott elő veled, mert azokat a telefonokat valószínűleg véletlenül nem SIM lock-olták le.
Ezt onnan gondolom, hogy én is dolgoztam ilyen brazil gépsoron diákmunkában és mellékállásban is. Ez jó 4-5 éve volt, de már akkor is meglepő volt számonmra, hogy milyen fapados a folyamat.
Akkor úgy működött, hogy volt egy XLS adatbázis, amiben IMEI számok és unlock kódok szerepeltek. Ezeket az unlock kódokat kellett beírni a telókba néhány gyártóspecifikus kód után. Első beírásnál leszedte a SIM lockot, második beírásnál pedig arra a szolgáltatóra zárta le a telefont, akinek először beraktad a kártyáját a kód beírása után.
Ezek laza 12 órás műszakok voltak, aminek a vége felé már meg sem tudtad különböztetni a számokat egymástól, ráadásul a folyamat minden lépést más csinálta, így simán előfordulhatott, hogy egy teló kimaradt.
Ami inkább érdekes, hogy itt is van egy ellenörző sor, a szolgáltatónál is ellenőrzik egyszer szóval ami lezáratlanul kikerül a boltokba az igazi 'survivor' készülék).
-
igob
csendes tag
köszi a segítséget!!
-
punkstyle
tag
Szinte minden indok a Renoir mellett szól, de különbséget igazából gps és net között nem sokat fogsz találni, ha nem elég a 3,6Mbit/s amit a GT500-as tud akkor ott a 7,2-es renoir, bár nem tom a szolgáltatók mennyire támogatják, amikor még néhol 3g sincs, és szerintem a gps-nél sincs sok különbség... innentől rajtad áll a döntés...
-
igob
csendes tag
Sziasztok!
eddig tökbiztos voltam benne hogy ezt a telót választom, de hallottam meg olvastam hogy az internet elég ramatyul működik rajta, így elgondolkoztam rajta, hogy talán inkább egy kc910 renoir-t kéne vennem, mivel nekem az internet meg a GPS elég fontos tudnátok nekem ezzel kapcsolatban tanácsot adni hogy melyiket érdemesebb választani ha ez a két szempont a legfontosabb nekem a lényeg hogy az internet elég gyors és jól látható legyen ezt melyik teló tudja jobban ??meg persze a GPS is fontos. előre is kössz -
punkstyle
tag
Nem tom mi lehet a baj, valami hasonló nekem is volt, átdugtam másik usb portra és utána már működött rendesen...
egyéb: Valaki nem tudna rá szerezni ilyen M-toy játékokat, amik a szórakozásban vannak... mert jutyubon van 1-2 ről video, de nem találtam sehol sem letölthetőt...
-
Perlo92
csendes tag
Köszi. A 0000 volt a jó. Nekem nem nyomja kintebb..
Mostmár működik de a gép egyáltalán nem ismeri fel, vagy újraindul ha csatlakoztatom.Természetesen a CD-je fel van telepítve.. Mi lehet a baj ??
Most géphez való Bluetooth-al nyomatom rá a zenét.. inkább nem részletezném hogy milyen lassú -
Perlo92
csendes tag
Lehet hogy az a baj hogy nem formáztam a kártyát.. de ahhoz meg Zárolási kódot kér. Azt hol találom meg ??
-
Perlo92
csendes tag
Ma vettem bele egy 4Gb-os memókarit. És kijelzi hogy benne van, ott van a kijelző felső részén a jel. De ha csatlakoztatom a gépre akkor azt írja h előbb helyezzem be a memókártyát.
Mi lehet a baj ?????
Előre is köszönöm a választ. -
Black Dragon
addikt
Énis tulajdonosa vagyok eme készüléknek lassan 3 hete és nemnagyon tudok róla rosszat mondani.Szerintem tökéletes telo, minden bennevan ami kell.
Tudok ajánlani egy oldalt ahonnan sok jo dolgot lehet letölteni a telohoz és még sok más telohoz----> mobil 9.com -
Perlo92
csendes tag
Ma végre sikerült megvennem a telót.
Eddig szinte csak a jót olvastam róla, ezért amikor kézhez kaptam rámentem a hibákra.Nem sokat volt a kezemben mert felkellett rakni tölteni. Először is az érintőceruza nagyon pici.. de lehet hogy nekem van túl nagy kezem.. de ha úgy nézzük nélküle is simán lehet kezelni a készüléket.
Másodszor szerintem nem a legjobb megoldás a töltőnél/fülhallgatónál hogy ien kis kinyithatós gumi bizbaz van.. szerintem nem túl időtálló.
A füles is kicsit csalódás volt hogy olyan nagy batár dugói vannak DE a hangminőség kitűnő.
A két téma közül a fekete tűrhető de az sem tökéletes éppen.. azt nem tudom hogy lehet-e rá másikat letölteni.. (lehet ??)
Egyébként alapjában véve nagyon tetszik a készülék. És tényleg megéri az árát. -
vektorka
csendes tag
válasz
Dzsiforsz #82 üzenetére
üdv, immáron énis tulajdonosa lettem egy gt500-nak, de sajnos nem tudom használni az előre telepített gps cuccot...
ha valaki segítene, hogy mit csináljak, és hogyan nagyon megköszönném
ja és még egy kérdés/kérés: ha valaki esetleg tudja, hogy hogy kell témát letölteni, vagy szerkeszteni, vagy csak másikat rátenni a gyári helyett, mert sztem ez a két téma valami borzasztó!Dzsiforsz: a stylust belehet dugni a készülékbe, és sztem teljesen igényesen van megoldva: a készülék tetejébe kell bedugni, és teleszkóposan működik! remélem tudtam segíteni!
-
punkstyle
tag
Nekem már több mint 1 hete nem fagyott le... most olyat csinál, h 2Gigás kártyára dobáltam képeket, és lapozás közben így kicsit megzavarodik, mikor görgetem lefelé a képeket, mintha laggolna vagy nem tudom :S amúgy töltöttségi időt lényegen meglehet hosszabbítani, ha be van kapcsolva az energiatakarékos üzemmód és a rezgés kikapcsolva mikor a képernyőt megérinted... előtt nekem normál használat mellett 1.5-2 napot bírt most 3-4 nap simán megvan...
-
ötszáz
csendes tag
válasz
Dzsiforsz #82 üzenetére
Bele lehet dugni, jobb fent, vízszintesen, de elég nehezen jár, meg szerintem fölösleges is használni. A kép a készüléken elképesztően jó, monitoron már kevésbé.
Ami engem viszont nagyon idegesít, hogy kb két töltés között legalább egyszer lefagy. Másnak is van ilyen gondja? -
Perlo92
csendes tag
Hát komolyan mondom válság van..
Két városban kérdeztem meg a T-nél, egyiknél sincs ilyen teló, az egyiknél megrendeltem pénteken és azt mondták h szombaton vagy hétfőn meglesz. Az előbb betelefonáltam és még mindig nincs.
Lehet hogy végül egy KC550-nél kötök ki mert már nagyon unom.. -
Dzsiforsz
tag
Üdv! Aki már megvette , megtudná mondani, hogy a stylust belehet dugni a készülékbe, vagy úgy lóg melette pl mint az omniánál. Milyen képeket csinál? Nokia 5800, drágább, de ahhoz képest milyen, mert most vennék telót, és ezt venném, vagy a nokiát, igaz az drágább. Köszi!
-
Perlo92
csendes tag
Nem tud valaki valamilyen bemutató videót a telóról ?? Én nem találok sehol..
-
Perlo92
csendes tag
Na hát ez nekem nem jött össze..
Előfizetéssel csak akkor lehet venni hogyha vett az ember másik előfizetést is akkor elkellett azóta telnie 3 hónapnak hogy újat lehessen venni.. Addig gondolom meg felmegy az ára.. Nem ??
-
Perlo92
csendes tag
Hát nyilván a W810-nek erősebb a fotofénye mivel hogy eleve 2 van
Nekem jelenleg K550i-m van és ezért is félek hogy rosszabb fényviszonyok mellett nem villan akkorát majd mint egy Sony Ericsson.
És akkor most kell mérlegelni hogy 2 megapixel nagy villanás vagy 5 megapixel kis villanás.
Ma megyünk megvenni.. remélem nem fogok csalódni benne és nem bánom meg..
De az biztos hogy ha nem is tökéletes képet csinál csak jobb az 5 megapixeles kép mint a 2 megapixeles..
-
igob
csendes tag
köszönöm a segítséget
azért aggódtam mert mindenhol azt olvastam, hogy a lejárat után fizetni KELL! de megnyugodtam hogy ez nincs így
-
ötszáz
csendes tag
Negatív élmények: Még nincs meg egy hete a telefon, de már háromszor lefagyott, de csak egyszer alkalmazás közben, amúgy meg simán kivettem a zsebemből, és nem jött le a billentyűzár.
Elég szar ügy akkut kivenni minden ilyen alkalommal...
A másik, mondjuk az nagy átlagban mobilos jelenség, hogy ritka gyenge a gépre töltött kép. Míg a kijelzőjén lélegzetelállító, erőtlen lesz a monitoron, legnagyobb felbontásban is. Ps-pal lehet rajta ügyeskedni, de nem az igazi.
Aztán a harmadik, hogy a wifi elég változóan működik, és pl egy youtubeos videó meg még gyengén is szól rajta. Az mp3aknál ezt nem vettem észre.
De persze ezek a negatívak voltak, összességében tetszik, jó, megvenném megint! -
punkstyle
tag
hát, h is mondjam, sztem meglepően szép a videója, de azért ne várjuk el h egy kézi videokamera minőséget ad vissza... szal így telefonok közül sztem minőségben 8/10...
mellékesen: negatív tapasztalatok telóval kapcsolatosan???
nekem pl: 1ső nap kékfog közben 2szert megfagyott, illetve még ez a wifis küszködés, nah meg éjszakai fényképezésnél 1-2 m ren belül kell lenni ahhoz h valamit is érjen a vaku, w810-em ezerszer szebb, világosabb képet csinál éjszaka... -
Perlo92
csendes tag
Köszönöm a segítséget. Azt hiszem holnap megvesszük ha minden jól megy.
Apám vett a múltkor telót a T-nél így részletre, és neki 2750 Ft asszem egy hónapra az egyenlege és ha azt lebeszélte akkor nem tud tovább. Ő nem választhatott másik díjcsomagot. -
Vogelmeister
csendes tag
A 30 napos próbaverziót úgy kell felfogni, mint pl. egy pc-s programnál a demó verzió. Azt se vagy köteles 30 nap után megvenni, így ha csak kipróbálni szeretnéd, nyilván nem kell utánna fizetni érte, ha már nem akarod használni ;)
Egyébként hivatalosan nagyon kevés infó van még a telóról, a T-s boltokban nem tudnak annyit se mondani, mint amennyit én 1 óra alatt kitapasztaltam a telón...
Más:
Egyébként az a 6990 ft-os vagy melyik ár, az ha megnézed a webshopban web'n walk előfizetéssel vagy mi a frásszal annyi, azért meg ugye még külön kell fizetni.Szóval a teló 9.990 ft kb, aztán a részlet egy évig, és ahhoz olyan előfizut választasz amilyet akarsz, a hívószámkijelzési díj, az meg havonta 200 forint
-
igob
csendes tag
Úgy tudom a legolcsóbb az ECO díjcsomag ami 1850FT és onnantól megy 23000FT-ig. De a következő oldalon jobban utánanézhetsz a díjcsomagoknak: http://t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/havidijas. remélem tudtam segíteni. Valaki megtudná nekem válaszólni a GPS-szel kapcsolatban hogy a 30nap lejárta után kötelező fizetni vagy nem muszáj? előre is kössz a választ!
-
Perlo92
csendes tag
Sziasztok !!
Azt szeretném kérdezni hogy annál az előfizunál aminél 6990 Ft a kezdőrészlet hogy vannak a dolgok ?? Mennyi az alapdíj ?? És ha azt lebeszéltem akkor utána továbbra is telefonálhatok ?? (Mert van olyan hogy 2750 Ft és ha azt lebeszéltem akkor nem tudok tovább telefonálni)
Nagyon fontos lenne és sűrgős !!
Előre is köszönöm a választ !! -
punkstyle
tag
Nekem is 2 napomba tellett mire összejött és igazából már elsőre is ugyan úgy csináltam mindent... az itthoni wifire 5-10 perc alatt csatlakozott először, most már 5-6 mp.... Amúgy én csak annyit csináltam h a kellékek=>internet=>beállítások=>profilok=>Wifi ezt kiválasztottam és utána marad a wifi csatlakozás próbálgatása... sajnos semmi extrát nem tudok mondani, de nem kell feladni...
-
igob
csendes tag
hello! nekem a telóval kapcsolatban annyi kérdésem lenne, hogy tudom hogy a navigációs szoftver a wisepilot lejár 30nap után és aztán nem lehet használni, de utána kötelező fizetni érte vagy nem?és ha igen akkor mennyit? és nem tudtok valami ingyenes navigációs szoftvert a telóra ami nem csak autós? Ha valaki válaszolna azt nagyon megköszönném. Előre is kössz
-
punkstyle
tag
Valóban csak 320x240 be vesz fel...(de hát akkor mi lenne az egészben a poén?? kiadnak egy telefont ami mindent tud??, az nem lenne nekik jó üzlet) amúgy kc550 tudomásom szerint 720x480at is tud...
így mellékesen: Valaki esetleg nem tudna valami msn-es progit erre a telóra, mindegy h milyen csak működjön, ja és alap h wifivel is, ha már van
-
qdak
addikt
azt biztos jol irta vki h videot csak 320x240ben tud ? ott a fele oylan olcso kc550 az meg 640x480/30fps remélem csak roszul irta mert megtecet ez a telo
-
mikiati
csendes tag
Nos, adatcsomag azért kell, mert navigálás közben a készülék kommunikál a térképszerverrel, ergo "netezel" rajta, bár ez a naviszoftvertől függ. Mivel a GT500 nak saját, zárt oprendszere van, az IGO, Garmin, és hasonlók nem futnak rajta.
A gyári naviszoftver fizetős, éves licenszdija van, ez nem ua., mint az adatcsomag dija, tehát mindkettőt fizetni kell! Persze le lehet tölteni rá ingyenes navit, a lényeg annyi csak, hogy JAVA-s legyen. Pl. NAV4ALL -
runner 125
nagyúr
Hmm, ez a szárcsiszolt ház bejövős.
-
ötszáz
csendes tag
Lehet, hogy vérlázító butaságokat nem tudok, de lenne néhány kérdésem, amire szeretnék érthető választ kapni, ha lehet.
Van egy ilyen készülékem, és több dolgot nem értek, nem tudok megcsinálni vele.
1. wifire tudom csatlakoztatni a kapcsolatok menüben, de utána a kellékeknél már nem tudok vele netezni, hiába választom ki a wifi profilt. Itt egyszerű a kérdésem, mit @&#szok el, vagy mit nem állítok be? Lehet, hogy csak nem tudok telefonosan gondolkodni, de a pda-mon ez egészen egyszerű.
2. a gps használata is tartogat kérdéseket. Azt már olvastam itt, hogy valami adatcsomagok miatt kell utána fizetni, de nem lehet rá más gps-programot rakni, ami nem fizetős? Mint ahogy szintén a pda-n lévő oldalról szerzett i-go sem fizetős.
3. Gondolom, ha a gps fizetős, akkor a futótárs is az. illetve "??"Egyelőre ennyi lenne, és köszönöm, ha valaki válaszol, ráadásul úgy, hogy meg is értsem.
Üdv
-
punkstyle
tag
Ma lettem büszke tulajdonosa egy ilyen készüléknek... nagyon bejön
bár lenne még mit csiszolni rajta, de azok elnézhető dolgok és semmiféleképp sem hiányosságok... és gratu az LG-nek teccetősre csinálta... -1 pont T-nek a butításokért :@ de már megszoktam, majd jöhet rá valami fullos sw 1 év után
-
mikiati
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Eddig csak olvasó voltam, most már írok is...
Szóval GT 500.
Ma kipróbálgattam, az összehasonlítási alap a saját KU990-esem volt, úgy döntöttem, hogy elgondolkodtató teló. Külsőleg olyan "nemesen egyszerű", az előlap plexijét fényesített antracit-színű (talán fém..?) keret veszi körbe, a gombok pedig úgy néznek ki, mintha szálcsiszolt fémből lennének ( lehet, abból is vannak...). A ház teljesen műanyag, de egyáltalán nem kellemetlen tapintású, olyasmi "puha hatású", matt, csúszásgátló borítást kapott, mint mondjuk az N95 hátlapja. A GT 500 hátlapján semmi ciráda, mattfekete az egész, csak a kamera obiját beszi körbe egy vékony krómcsík. A hangerő -, bill.zár, és kamera gyorsindító gombok oldalt vannak, elég kicsik, de kezelhetőek simán. Kijelző tekintetében nincs változás a Viewty-hoz és a Renoir-hoz képest, egy az egyben ugyanaz, 262k szín, 240x400-as felbontás, szép éles kép. Bekapcsolva teljesen ismerős a kezelőfelület, NEM WinMo, NEM SClass, de ez nem is baj, legalább megbízhatóan működik ( értsd: nem fagy ). Érzésem szerint a Renoir szoftverét ráhúzták változtatás nélkül, minden ugyanaz így hirtelen első blikkre. A az érintésérzékenységgel, görgetőrutinnal sztem nincs semmi baj, kellően érzékeny, a görgetés folyamatos, a nyomáspntot rezgéssel szimulálja. A menüje semmi egetrengető júzerélményt nem nyújt, de teszi a dolgát rendesen, egyértelmű, és kellően gyors is. Aki részletekre kíváncsi, olvassa el a Renoir tesztjét, ez ugyanolyan. Ami számomra fontos (merthogy félig munkaeszköz) , azt mind tudja, és jól:
-Üzenetkezelésnél van virtuális QWERTY, egyszer sem gépeltem mellé rajta, ráadásul a teló elfordítására erre vált automatice.
-A böngészője is normális
-A naptár-tennivalólista is teljesen jó
-Diktafon van
-Email kliens van (bár nem próbáltam, de a Viewty-n jól műxik )
-.doc, .xls, .ppt, .pdf, olvasás van, bár nem próbáltamEmellett WLAN van, GPS van.
A multimédia része a dolgoknak engem annyira nem érdekel, a fényképezni akarok, magammal viszem a szonialfát, a kamerája korrektnek tűnik, a képnézője is jó, nézetet szintén automatikusan vált a teló elfordítására, igaz ez a böngészőre is, meg a MobilTv-re is, JAVA-t támogat.
A naviszoftvert nem próbáltam ki, mert nem az enyém a teló, és beregisztrálni nem akartam. A próbaverzió 30 napig ingyenes, utána fizetni kell a licenszért, hogy mennyit, elvileg holnapra megtudom. Pozíciókeresés, navigálás közben mindenképp generálódik adatforgalom, úgyhogy óvatosan a sima adatcsomagokkal, megéri választani hozzá egy 100 megásat ( T ), a navihoz ez bőven elég.
Új előfizuval, két évvel most 40 ropi a telefon a T-nél, a piacon az egyik legjobb ár-érték arányú!!!Remélem, segítettem!
Üdv
-
Vagany
őstag
-
Mr Cube
tag
Elnézést a vitatkozásért, de nem volt tisztázva, hogy valójában milyen is ez a telefon. De mostmár mindenki tudja én is megnyugodtam, illetve annyira nem, mert nekem fontos lett volna a WinMo, főleg mert akkor nagyobb különbség lenne a Pixon és e között. Így viszont egy jó tesztre lennék kíváncsi, hogy WM és S-Class nélkül mennyire jó ez. A kamerája is fontos lenne, sőt. Most akkor egyenlőre a Pixon áll előrébb kamerában, a wifi annyira nem lényeges, mert a telefon hálózata ugye elvileg mindenhol elérhető viszont a wifi nem, és havi 1 ezresért nem sok sztem, főleg annak, aki sokat használja. Na mind1, mégegyszer elnézést és azoknak akiknek van írhatnak bővebben róla, hogy mennyire gyors, gps milyen, wifit mennyire lehet használni, böngésző milyen stb.
-
formax
tag
válasz
Viktor0610 #54 üzenetére
Köszönöm a választ, de bevallom nem értek ezekhez. IGo-t és Garmint jelenleg milyen operációs rendszer alá lehet telepíteni (persze telefonon)? Avagy, tudtok-e ajánlani ehhez az LG GT500-hoz hasonló tudású, árú telefont, amire lehet az iGo-t vagy Garmin-t telepíteni?
-
-
Danny750
őstag
Vaganynak igaza van nekem van is én tom milyen!!XD!Király teló a Pixonnál jobb csak kamcsiban gyengébb kicsit!Pl:ezen van wifi,és agps míg azon nincs és ez kisebb újabb és olcsóbb is!!!Nah értsétek meg ez nem winmobilos,nem is s-classos, de így is szupi!!Nagyon jó teló csak ajánlom!!
-
Vagany
őstag
Dr Tre olvashatnál is néha.
#17 hozzászólás (Danny750):"Vettem a t-nél!!Nem is ilyen mint a képeken.A t-ben kiadott lg gt500 nagyon szép!!Mindent tud elég gyors is csak a gps-hez és a játékok feltolásához kéne segítség!!Köszi!Majd rakok fel képeket róla!
Jah és nem winmobilos!
"
Mostmár világos? Amit a T-nél árulnak GT500-ként nem úgy néz ki mint a cikkben és nem is winmos
Ami a hírben szerepel, lehet pl a GT505, az esetleg windowsos, de nincs HIVATALOS info még róla (pl nincs a honlapon) (sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom
).
-
kaller1
veterán
Amúgy meg könnyen rövidre zárhatjuk a winmo-zárt vitát:
Danny750 fórumtársat megkérném,hogy innen töltsön már le valamit,és nyissa meg a telefon fájlkezelőjével....
Köszönöm!
-
Mr Cube
tag
Az év elején bejelentett Microsofttal való együttműködés azonban egyértelmű belépőt jelentett az okostelefonok és PDA-mobilok világába is, mely a Szingapúrban megrendezett CommuniAsia alkalmával új tagokkal is bővült. Ez egy hivatalos bejelentés az LG részéről. A mobilokkal foglalkozó oldalak közvetítik az embereknek ezeket a híreket, mivel mi nem vagyunk ott, amikor megmutatják őket. Ez elég érthető?
-
-
Mr Cube
tag
Hivatalos: Gugliba beírod, hogy lg gt500 -> Találatok: LG GT500 Windows Mobile alapokon. Ezek hivatalos bejelentések, így értettem. Én addig nem hiszek el semmit még ezt se, amíg valaki meg nem veszi és mondja el, hogy mi van. Kiszálltam. Utazok. Peace
-
Mr Cube
tag
Angol oldalakon lehet olvasni, szintén hivatalos, hogy Angliában ugyanez a telefon GT505 néven fut és kinézetre más egy kicsit, itt nálunk pedig GT500 néven lesz/van. Legalábbis én ezt szűröm le a hírekből, infókból.
-
Mr Cube
tag
Mindenhol azt írják, hivatalosan is, hogy WinMo telefon, viszont egy blogon egy minitesztben nem említik meg, de azt sem, hogy nem az, tehát nem az, értem. Nem kötöszködésképpen meg nem akarlak gúnyolni, de ez így érdekes. Maradjunk annyiban, amíg nem jön hivatalos teszt vagy infó, hogy WinMo-s telefon.
-
kaller1
veterán
válasz
Viktor0610 #37 üzenetére
Akkor ebből nekem az jön le,hogy a gt500 szolgáltatói kiadás,az 505 meg gyári...
-
-
kaller1
veterán
válasz
Viktor0610 #32 üzenetére
A trés a gt500,a másik a gt505.Csak kinézetben térnek el egymástól.
-
válasz
Viktor0610 #32 üzenetére
Izé. A második linken egy GT505 van a felirat alapján
-
EnRg
tag
válasz
Viktor0610 #32 üzenetére
Azt olvastam valahol hogy az Orange féle egy kissé lekerekített lesz...Bár lehet hogy az a GT505...Jó hogy így keverik szolgáltatók szerint...
-
Mr Cube
tag
Ha hülyeségeket kérdezek, akkor elnézést, de miért lenne zárt, ha WM 6.1 van rajta? És mindenhol úgy írják, hogy S-Class-os, hiába hogy ekkora a felbontása, az nem függ tőle. Ha ez a tiéd a képen és ezeket úgy állítod, akkor mégegyszer elnézést, én csak azért kérdezem, mert mindenhol ezt írják (egy-két blogon is tesztelve). Majdnem vettem egy Pixont, aztán megláttam a T honlapján és mostmár egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy Samsungot veszek, ha ez tényleg jó és ilyen olcsó. Próbálok tájékozódni, de ha tényleg így van ahogy mondod, akkor igencsak félrevezetik a népet.
-
Vagany
őstag
Már írtam fentebb volt már nem 1 nem 2 olyan telóm ami minden hack nélkül, értsd: úgy ahogy a boltból kihoztam, ment pannon karival (az a széria mind olyan volt). Igaz nem T-s hanem vodás telók voltak, az 1-ik pont a voda számára módosított készülék volt
. Egy próbát megérne
.
-
Danny750
őstag
Igen zárt és nem s-class!!De nagyon szép és gyors a menü.Jól is zsól a videó csak 240*320as 30kép/sec!Még kicsit lassan exponál, de nem rosszak a képei!Talán új szoft javít rajta, minden másban jó!Giroszszenzor,agps,5mpx,wifi,3g minden van rajt!!Azért nem s-classos, mert csak 240*400pixeles a kijelző, de nagyon szép a képe!!!
Kép:
[link] -
EnRg
tag
Hát ahogy látom,még nem az S-Class menü van benne...
Az a gond hogy ami van infó a neten az mind mást ír.Valahol Win mobil,valahol már új a kezelőfelület,stb,stb...
Ezért is lenne jó pár kép a telóról! -
Vagany
őstag
Ki tudnád próbálni, hogy megy-e benne 1 pannon sim? Volt már nem 1 vodás telóm (pl a mostani is) amiben minden hókusz-pókusz nélkül ment a pannon kártyám, hátha T-nél is van ilyen. Ebben a kis review-ban is Pannon sim-mel ment. Nagyon tetszik a teló
.
-
Mario88
tag
Fotó és videó terén mit tud a készülék?
-
Danny750
őstag
Vettem a t-nél!!Nem is ilyen mint a képeken.A t-ben kiadott lg gt500 nagyon szép!!Mindent tud elég gyors is csak a gps-hez és a játékok feltolásához kéne segítség!!Köszi!Majd rakok fel képeket róla!
Jah és nem winmobilos!
-
AMD Power
titán
S-Class menü.. akkor örökölte a KM900 menüjét. Szerintem sikeres lesz , bár kérdéses ,hogy valóban mennyi lesz majd az ára.
-
RaveForce
veterán
hmm. lássukcsak
LG-n márkajelzés kijelző felett, Samun kijelző alatt. LG kijelzője felett szegély, samun nincs. lássuk a gombokat. Samun középen felirat nélküli kerek gomb, LG-n kerekített sarkú téglalap alakú, piktogrammal, tárcsázó és hívásmegszakító gomb, samun kiemelkedő gombok, LG-n szintben lévők.... hm lehet h nem is én vagyok a vakegér? ;P -
RaveForce
veterán
ez nem a pixon, hnem a pixon 12, kösziii
az ilyen vakegeres személyeskedéssel meg csak magadat minősíted ;) -
RaveForce
veterán
dehogy kéne neked szemüveg, dehogy kéne....
-
Lirion
addikt
Dehogy hasonlít a samsung pixonra, dehogy hasonlít...
-
plus44
veterán
Csak Angliában..
-
coyote55
őstag
válasz
Quasi_modo #1 üzenetére
Mivel ez WinMo, akár még iGo is felmehet rá
A kijelző felbontása nem lehet ismeretlen
Más: a cikknek olyan a hangvétele, mintha eddig nem jelent volna meg olyan, előre mutató konstrukció, mint a KS20 -
Quasi_modo
nagyúr
Kiváncsi leszek mennyire használható ez a GPS SW. Aki ilyet vesz az hozzá lesz kötve, ha navigációt akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest