- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Cube
tag
Ha hülyeségeket kérdezek, akkor elnézést, de miért lenne zárt, ha WM 6.1 van rajta? És mindenhol úgy írják, hogy S-Class-os, hiába hogy ekkora a felbontása, az nem függ tőle. Ha ez a tiéd a képen és ezeket úgy állítod, akkor mégegyszer elnézést, én csak azért kérdezem, mert mindenhol ezt írják (egy-két blogon is tesztelve). Majdnem vettem egy Pixont, aztán megláttam a T honlapján és mostmár egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy Samsungot veszek, ha ez tényleg jó és ilyen olcsó. Próbálok tájékozódni, de ha tényleg így van ahogy mondod, akkor igencsak félrevezetik a népet.
-
Vagany
őstag
Már írtam fentebb volt már nem 1 nem 2 olyan telóm ami minden hack nélkül, értsd: úgy ahogy a boltból kihoztam, ment pannon karival (az a széria mind olyan volt). Igaz nem T-s hanem vodás telók voltak, az 1-ik pont a voda számára módosított készülék volt
. Egy próbát megérne
.
-
Vagany
őstag
Ki tudnád próbálni, hogy megy-e benne 1 pannon sim? Volt már nem 1 vodás telóm (pl a mostani is) amiben minden hókusz-pókusz nélkül ment a pannon kártyám, hátha T-nél is van ilyen. Ebben a kis review-ban is Pannon sim-mel ment. Nagyon tetszik a teló
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest