- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
Dr Tre olvashatnál is néha.
#17 hozzászólás (Danny750):"Vettem a t-nél!!Nem is ilyen mint a képeken.A t-ben kiadott lg gt500 nagyon szép!!Mindent tud elég gyors is csak a gps-hez és a játékok feltolásához kéne segítség!!Köszi!Majd rakok fel képeket róla!
Jah és nem winmobilos!
"
Mostmár világos? Amit a T-nél árulnak GT500-ként nem úgy néz ki mint a cikkben és nem is winmos
Ami a hírben szerepel, lehet pl a GT505, az esetleg windowsos, de nincs HIVATALOS info még róla (pl nincs a honlapon) (sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom
).
-
Vagany
őstag
Már írtam fentebb volt már nem 1 nem 2 olyan telóm ami minden hack nélkül, értsd: úgy ahogy a boltból kihoztam, ment pannon karival (az a széria mind olyan volt). Igaz nem T-s hanem vodás telók voltak, az 1-ik pont a voda számára módosított készülék volt
. Egy próbát megérne
.
-
Vagany
őstag
Ki tudnád próbálni, hogy megy-e benne 1 pannon sim? Volt már nem 1 vodás telóm (pl a mostani is) amiben minden hókusz-pókusz nélkül ment a pannon kártyám, hátha T-nél is van ilyen. Ebben a kis review-ban is Pannon sim-mel ment. Nagyon tetszik a teló
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Napelem
- Off the Grid - Már Steamen is elérhető a korai kiadás
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest