- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi42
csendes tag
A köcsög csiogást nem lehet kikapcsolni sőt a kamera hangját meg a fényképező hangját sem még némított módban sem némi hártány, de mondjuk engem ez zavar benne a legkevésbé... azért egy szoftver frissítést már én is várnék hoizzá ami talán javít a fényképek minőségén is, a videoval speciel megvagyok elégedve
-
tibi42
csendes tag
válasz
moli1984 #118 üzenetére
Na nekem sikerült életre kelteni a jad fájllal kell telepíteni akkor jó a cucc, de most probálkozok majd valami normális térképet generálni a programhoz csak annak még utánna kell járnom nekem az sem számít ha több Gigabájt 8 gigabájtból tudok nélkülözni egy négyet egy jó térképért cserébe
Szóval működik én az rc30-at használom az működik a rc31-nél nálam nem jelent meg a menü az rc15-nél pedig nem ismerte fel a térképet... szóval már egy ideje elvagyok vele
-
tibi42
csendes tag
A GPS cuccot neked sikerült életre kelteni amúgy nálam ha rámutatok a root könyvtárra megáll a gecibe és nem megy tovább, szóval nem az igazi!?
-
tibi42
csendes tag
Akkor ezek szerint még mindig semmi a a frissítés hogyanjáról mi?
A francba én sem találtam semmit pedig van ahol hirdetik a függetlenítést szoftver cserét pénzér, szóval valami megoldás tuti van! Csak én elég tájékozatlan vagyok még angolul sem találok semmit, pedig nekem még az angol nyelvű gyári firmware is király lenne
-
tibi42
csendes tag
-
tibi42
csendes tag
Próbálj egy Factory resetet hátha segít
persze ezzel törlődik minden amit eddig beletettél telefonszámok képek zenék stb. Nekem speciel ilyen gondom nem volt vele szerencsére mekdonaldszos wifire is simán tudtam csatlakozni. sőt a szomszéd wifijét rendszeresem használom az ágyból
bár én megvettem két nap után a szervízmenúben véletlenül nyomtam egy factory resetet akaratom elennére mellé nyúltam szar volt mindent visszatenni rá
-
tibi42
csendes tag
Chopi70 azt szeretném kérdezni honnan szedtél hozzá gyári szoftvert és hogy tetted fel mert erről nem igen találtam információt, lehet szarul kerestem.. De jó lenne valami pontos leírás a dologról, mert a honalpon nincs semmi....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest