- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Cube
tag
Elnézést a vitatkozásért, de nem volt tisztázva, hogy valójában milyen is ez a telefon. De mostmár mindenki tudja én is megnyugodtam, illetve annyira nem, mert nekem fontos lett volna a WinMo, főleg mert akkor nagyobb különbség lenne a Pixon és e között. Így viszont egy jó tesztre lennék kíváncsi, hogy WM és S-Class nélkül mennyire jó ez. A kamerája is fontos lenne, sőt. Most akkor egyenlőre a Pixon áll előrébb kamerában, a wifi annyira nem lényeges, mert a telefon hálózata ugye elvileg mindenhol elérhető viszont a wifi nem, és havi 1 ezresért nem sok sztem, főleg annak, aki sokat használja. Na mind1, mégegyszer elnézést és azoknak akiknek van írhatnak bővebben róla, hogy mennyire gyors, gps milyen, wifit mennyire lehet használni, böngésző milyen stb.
-
Mr Cube
tag
Az év elején bejelentett Microsofttal való együttműködés azonban egyértelmű belépőt jelentett az okostelefonok és PDA-mobilok világába is, mely a Szingapúrban megrendezett CommuniAsia alkalmával új tagokkal is bővült. Ez egy hivatalos bejelentés az LG részéről. A mobilokkal foglalkozó oldalak közvetítik az embereknek ezeket a híreket, mivel mi nem vagyunk ott, amikor megmutatják őket. Ez elég érthető?
-
-
Mr Cube
tag
Hivatalos: Gugliba beírod, hogy lg gt500 -> Találatok: LG GT500 Windows Mobile alapokon. Ezek hivatalos bejelentések, így értettem. Én addig nem hiszek el semmit még ezt se, amíg valaki meg nem veszi és mondja el, hogy mi van. Kiszálltam. Utazok. Peace
-
Mr Cube
tag
Angol oldalakon lehet olvasni, szintén hivatalos, hogy Angliában ugyanez a telefon GT505 néven fut és kinézetre más egy kicsit, itt nálunk pedig GT500 néven lesz/van. Legalábbis én ezt szűröm le a hírekből, infókból.
-
Mr Cube
tag
Mindenhol azt írják, hivatalosan is, hogy WinMo telefon, viszont egy blogon egy minitesztben nem említik meg, de azt sem, hogy nem az, tehát nem az, értem. Nem kötöszködésképpen meg nem akarlak gúnyolni, de ez így érdekes. Maradjunk annyiban, amíg nem jön hivatalos teszt vagy infó, hogy WinMo-s telefon.
-
Mr Cube
tag
Ha hülyeségeket kérdezek, akkor elnézést, de miért lenne zárt, ha WM 6.1 van rajta? És mindenhol úgy írják, hogy S-Class-os, hiába hogy ekkora a felbontása, az nem függ tőle. Ha ez a tiéd a képen és ezeket úgy állítod, akkor mégegyszer elnézést, én csak azért kérdezem, mert mindenhol ezt írják (egy-két blogon is tesztelve). Majdnem vettem egy Pixont, aztán megláttam a T honlapján és mostmár egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy Samsungot veszek, ha ez tényleg jó és ilyen olcsó. Próbálok tájékozódni, de ha tényleg így van ahogy mondod, akkor igencsak félrevezetik a népet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest