- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooom3r
tag
Srácok vissza olvastam, de nem volt egyértelmű, hogy most a D838 tudje a magyar LTE-t vagy sem.
Valaki aki használja is, tud nyilatkozni? Köszi. Ezt venném amúgy. -
Noys187
tag
Van már Root 20c-re? A moddolt Custom ROM-on kívül.
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 Pro/ Opel Signum 04' Z32SE
-
xabolcsy
aktív tag
válasz Mephistoone #985 üzenetére
Megcsináltam bisztos ami bisztos😄
Félórája használom de sokkal jobb,nagyon gyors😉[ Szerkesztve ]
-
xabolcsy
aktív tag
válasz Mephistoone #982 üzenetére
Megszülettet
Köszönöm a segitségedet megyek egy piával!!! -
xabolcsy
aktív tag
válasz Mephistoone #982 üzenetére
16 percnél járok és 60% a telefonon 0%
ilyenkor mi a mi van? -
Mephistoone
senior tag
Magyarul leírás a G2 fórumban, de ide másolom: (jó lenne egy összefoglaló)
És Lenne még egy új frissítő program, amit az XDA-s quangnhut123 nevű fórumozó készített.
Lássuk, hogy is működik:
Töltsük le a programot: Program.
töltsük le és telepítsük a drivert: Driver.
A letöltött programot csomagoljuk ki és indítsuk el, az LG Flash Tool 2014 mappában található, LGFlashTool2014.exe-vel. Persze ha nem működne akkor rendszergazdaként futtassuk. Ezután pedig kapcsoljuk ki a telefont. Nyomjuk a hangerő fel gombot és csatlakoztassuk a számítógéphez. Ekkor be kell jönnie a Download mode-nak. A megnyílt programban a "Select type"-hoz állítsuk be a "CDMA"-t, a "PhoneMode"-hoz állítsuk be a "DIAG"-ot, tegyük be a KDZ fájlt, majd nyomjunk a normal, vagy a cse flash gombra. A normal flash-nél minden telepített programunk megmarad, a cse flash-nél viszont minden törlődik a telefonról olyan lesz mint mikor megvettük, azaz nem kell utána HardReset-et nyomnunk.Nyomjunk a start gombra.
Ezután megjelenik az ország és nyelvválasztó ablak. Először nyomjunk a "Clear phone software update registry" gombra, a "Country" ablakot állítsuk át "different countryra", a "Language" ablakban pedig állítsuk be a "Hungarian"-t és nyomjunk az "ok" gombra.
És megvárjuk, amíg települ az új szoftverünk. Ha a Normal Flash-t választottuk, akkor ajánlott egy HardReset-et nyomnunk.
-
Mephistoone
senior tag
válasz xabolcsy #979 üzenetére
Nem nem nem. Telepitsd fel a drivert. Ha fent van kapcsold ki a telefont. Nyomd a lefelé hangerot vagy felfelé most megzavarodtam. Szóval valamelyiket es dugd ra az usb kabelt. Ekkor download modba kellene lepnie. Ha megvan akkor flash tool 2014 es a linkelt oldalon a képekén végigmész. CSEt válaszd
Volume up most olvasom!!
[ Szerkesztve ]
-
zooom3r
tag
Sziasztok!
Használja valaki a hivatalos Lollit? Ez alapján az EU-ban mi kaptuk meg legelőször.
Custom rom van egyébként a telóhoz? Neten nem találtam semmit. -
xabolcsy
aktív tag
A boot menüt se tudom behozni! Ez mitől van?
Indítását Recovery Mode LG G Pro 2
Kapcsoljuk ki a készüléket
Várja meg, amíg 5-10 másodperc így kell-e teljesen kapcsolni
Most, nyomja meg a hangerő le és a Power gombot egyszerre egy időben
Ne engedje meg bármelyik gombot nyomva tartani őket, amíg meg nem jelenik az LG logo a készülék képernyőjén
Miután ezt, csak a bekapcsoló gombot, de nyomja meg és tartsa meg újra
Ismét nem mentesíti a gombokat, amíg a helyreállítási mód menü jelenik meg a LG G Pro 2
Most, indítsa újra az Android készülék kiválasztja rendszer újraindítása most
Ez minden, és ez hogyan lépünk hasznosítási mód az LG G Pro 2. -
xabolcsy
aktív tag
válasz Mephistoone #977 üzenetére
"Telefon kikapcsolás, hangerő le nyomva tartás és kábel rádugás"
igy csinálom de nem jön be, amugy ez a rész hol van benne? -
Mephistoone
senior tag
válasz xabolcsy #976 üzenetére
nem hinném kdz-vel nehéz, a lényeg sose kapkodj és ne húzd le flash közben. amíg a download mod bejön addig nincs nagy gáz.
Így is kezdődik a telepítés. Telefon kikapcsolás, hangerő le nyomva tartás és kábel rádugás.
Persze előtte a másik fele legyen a gépben és a driverek legyenek fent. ott az oldalon mindent megtalálsz.
Ha fent leszek segítek, de nem lesz gond[ Szerkesztve ]
-
xabolcsy
aktív tag
válasz Mephistoone #975 üzenetére
Megpróbálom😄
Remélem nem téglát gyártok😉 -
Mephistoone
senior tag
válasz xabolcsy #973 üzenetére
Szia nem kell a root,
Korábban írtam, hogy flash tool 2014 a nyerő. oda linket is tettem kb 8 kattintás. a lényeg hogy előtte-utána gyári adatok visszaállítás (reset), CSE flasht kell választani az mindent töröl.
Google fordítóval csináltam én is itt a link:Ha flash közben hibát dob akkor ne ijedj meg. Csak hunyd be a szemed és várd meg amíg lemegy a csík!!
vagy ha nem lehet magyar nyelvet választani az other countrynál akkor english legyen. magyar nyelv akkor is lesz!![ Szerkesztve ]
-
Mephistoone
senior tag
Új fejlemény!
Csökkentett üzemmódban újra indítottam a telefont és piszok gyorsan tölt, tehat valami 3rd paty szoftver csinálja a lassú töltést, most próbálkozom akkor... -
xabolcsy
aktív tag
Mephistoone
A rom cseréhez kell root?
D83810D_00.kdz 1,6gb Most ez van rajta.
D83820c_00.kdz 1,1gb Ezt akarom feltenni. ( ebbe van Magyar nyelv)
Nem tudna valaki írni egy jó összefoglalót?
Szerintem sok analfabéta örűlne neki (én is)
Mondjuk ilyet!!!
http://mobilarena.hu/tema/re_lg_g_pad_8_3_vissza_a_jovobe/hsz_1-100.html[ Szerkesztve ]
-
xabolcsy
aktív tag
válasz TeamSparks #971 üzenetére
HKG ilyen az enyém is, március végére lesz rá lollipop otán!
Legalább is ezt ovastam egy Hon kongi fórumon. -
xabolcsy
aktív tag
válasz TeamSparks #969 üzenetére
Romod?
-
TeamSparks
csendes tag
Valaki tudja esetleg mikor lesz elérhető a Lollipop, OTA-n keresztül?
-
Mephistoone
senior tag
-
ember
csendes tag
válasz Mephistoone #966 üzenetére
Esetleg valami akku kalibráló progi nem segíthet a problémádon?
-
-
morpho
csendes tag
válasz Mephistoone #961 üzenetére
-
Mephistoone
senior tag
Sajnos valamiért a lassú töltés megmaradt, pedig biztos vagyok benne, hogy 3óra40per helyett restart után 1:40et irt. most bármit csinálok lassan tölt. pfff
-
Cyno
tag
Én is felraktam ember topik társsal a lollit. Köszönet neki és Mephistoone-nak a "leírásért"!
Kőkemény material design , ez izlés kérdése, de nekem igazából 8. Firmware-el ezzel a ROM-al b-ről c-re léptünk.
Eddig nincsenek fagyások, alk. leállások. Már van vendégüzemmódhoz is knock-kode. Mintha lassabban töltene, de kipróbálom Mephistoone javaslatát. A billentyüzet kicsit változott, de testre lehet szabni(lehet, hogy eddig is lehetett). Igen, elvileg van LTE is. Lolli alatt át lehet gyárilag pakolni az alkalmazások egy jelentős részét az SD kártyára. Néhány alkalmazás nem indul el 5 alatt, de ezek többnyire a srácaimnak gyerekjátékok...
Összeségében előrelépés az 5.01. -
morpho
csendes tag
Na, sikerült feltenni a Lollipoppot. Elég gyors, antutuval toltam egy tesztet majdnem elérte a 42 ezret, de azért elég vicces ez az alkalmazás na mindegy.. További észrevételeket majd még írok
-
Mr.Minyi
tag
Ilyenem van ha érdekel valakit : http://m.ebay.com/itm/291145234700?nav=SEARCH
Don't live your life in vain!
-
ember
csendes tag
válasz Mephistoone #943 üzenetére
Jelentem tegnap este feltelepítettem a Lollipop-ot a telóra!
A telepítés hiba nélkül ment, kb 10 perc alatt megtörtént. Ami számomra az egyik lefontosabb, hogy a hálózatoknál már ez a default: GSM/WCDMA/LTE(auto mód).
A gyári környezetet én nem szeretem, így ilyenkor első dolgom, hogy felteszem az APEX-et.
Antutu-ban 41425 pont. picitvel több, mint a KIT-KAT alatt volt. Sebességre valamivel gyorsabb lett, bár kehet ez csak a friss innstallnak köszönhető. Üzemidő is jobbank tűnik, de még ehhez több idő kell, hogy kitapasztaljam. A menük közötti váltás olyam smooth-osnak tűnik. Az ikonok, menük kinézete nekem nagyon tetszik. Meglátjuk hosszabb távon beválik-e vagy sem. Nexus-os környezetben sok panasz volt rá, de hátha az LG ezeket tudta javítani. -
Mr.Minyi
tag
Végre megjött az üveglap a töltőfej meg a pattintós hátlap!Mostmár faszányos minden!Ha érdekel valakit a másik hátlap eladó!
-
Mephistoone
senior tag
En ugy olvastam barmelyik telora lehet rakni fuggetlenul hogy milyen regio. Ja es vissza lehet allni flashtoollal eredeti állapotba gariztatashoz. Korabban volt link hogyan lehet ezeket leszedni...
-
Mephistoone
senior tag
Ugyan itt van lg flashtool 2014 is.
Leiras
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190Elotte utana hard reset menubol!!
[ Szerkesztve ]
-
Mephistoone
senior tag
válasz xabolcsy #948 üzenetére
Az xda-n keresgelj azt irjak minden rom most egyforma a taiwanibol. Azaz a 16 es a 32 ugyan az. Mindjárt nezek másik linket
http://forum.xda-developers.com/lg-g-pro-2/development/official-5-0-1-lollipop-d838-20c-twn-16-t3023332Ezen a linken a 4es postban nekem jo a link. Az lg flashtool 2014et barhonnan leszedheted. En a g2 forumbol szedtem. Ha nem talalod keresek
[ Szerkesztve ]
-
morpho
csendes tag
Nekem ez van...
[ Szerkesztve ]
-
xabolcsy
aktív tag
Sziasztok!
D83810d-HKG
Ehez létezik lollipop? -
morpho
csendes tag
válasz Mephistoone #941 üzenetére
Hali
Nekem sajnos nem volt jó a link, amit adtál. A programot letudtam tölteni, de ami alatta van 16GB és 32GB-s link az már nem tölt be.. Amúgy a program meg oroszul jött be nekem és fingom sincs mit ír.. Valami megoldás? Előre is köszi
-
ember
csendes tag
válasz Mephistoone #943 üzenetére
Köszönöm, este felteszem és majd írok a tapasztalatokról.
-
ember
csendes tag
válasz Mephistoone #941 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, este felteszem!
-
ember
csendes tag
válasz Mephistoone #939 üzenetére
32 GB-os verzió van.
Melyik mehet rá?
16 6WN/TAIWAN V20c LGD838 1.06 GiB 222
17 TWN/TAIWAN V20c LGD838 1.06 GiB 155Elnézést ha értetlenkedek, de a G-nél már kigazodtam a fw között, itt még nem igazán
-
ember
csendes tag
válasz Mephistoone #936 üzenetére
Közben megnéztem a http://lg-phone-firmware.com -on. Az IMEI szám alapján ezt dobta ki:
CWT/CHUNGHWA TELECOM(TAIWAN)
A lista szerint nincs újabb fw hozzá. -
ember
csendes tag
válasz Mephistoone #936 üzenetére
Szia!
SW verzió: D83810b-466-92
Cikkszám: KOT49l.D83810b -
ember
csendes tag
Szia!
Ott sajnos nincs LTE opció. De lehet, hogy akkor lesz csak ott, ha érzékel LTE szolgáltatást.
-
ember
csendes tag
Sziasztok!
LTE-s kérdésem van. Visszaolvastam a forumot e témában, de nem találtam info-t. Vodafone-os előfzetésem van. Ha az LTE-t bekapcsolja a szolgáltató, akkor a készülék (D838 32 GB-os) automaikusan észleli és csatlakozik vagy kell még nekem külön beállítani valahol az LTE-t?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Üdv.: Tomi
[ Szerkesztve ]
-
Cyno
tag
Beugrott. A hibát valószinüleg az okozta, hogy Sambazni akartam. Felraktam egy app-ot hozá, ami valszinű egy csöppet belenyúlt a leliválágába...
Ahogy olvasgatom ROM-olni kell... Fasza, nem terveztem. -
Cyno
tag
Feleségem Candy Crusht nyomott az imént. Visszakaptam a telót erre egyszer csak gondolt egyet és újraindult.
Illetve volna, mert egy boot ciklusba került.
Rootoltam kb. egy hónapja, de semmi más mókolás nem volt. Van valakinek ötlete?
Amit próbáltam, hogy bekapcsnál hangerő gombok + power button benyomva(ez a hard reset talán?), de mivel azt hiszem Koreai a ROM, hát itt semmit nem mertem állítani, mert semmit nem értek... -
xabolcsy
aktív tag
válasz Mephistoone #925 üzenetére
Akkor javitott
Érzed is h gyorsabb?
D83810d-HKG-ról még nem hallot valaki, mikor kapja meg?/dl/upc/2015-02/12/429879_dsrf8nxws0pelued_screenshot_2015-02-12-15-20-19_2.jpg
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz Mephistoone #925 üzenetére
Én egyszer futtattam, 29.000 lett.
Egy rakás szar az antutu...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
xabolcsy
aktív tag
válasz Mephistoone #923 üzenetére
Antutu?
-
Mephistoone
senior tag
Backup időzítés nincs, 3 ujjas oldalra tolás nincs, nem tudok widgetet adni a lockscreenhet, nehezen értem a régi "ne zavarj" vagy milyen üzemmódot. most egy "csillag" a jele és figyelni kell miket kapcsolsz, mert még ébresztés se lesz. Némában nincs is hangja semminek. Az óra fontos lenne akkor is.
de összességében szebb, gyorsabb és meg vagyok vele elégedve[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz Mephistoone #921 üzenetére
Milyen funkciókat hagytak ki?
-
Sógi
addikt
Nekem nagyon bejön az a Lolipop 5.0.1! Mind külsőre, mind belsőre.
Akkut sokkal jobban kezeli, azóta többet megy a telefon, gyors és nagyjából minden működik vele, pár régebbi appal nem kedvelik csak egymást. -
xabolcsy
aktív tag
válasz Delta-Laca #917 üzenetére
Én csak ultra vékony tokokat használok ebey 400ft nekem már mid vastag kényelmetlen.
Szerintem próbáld ki mit veszthetsz😊 -
Sógi
addikt
válasz Delta-Laca #917 üzenetére
Nekem a Spigen van, nagyon jó cucc...Mondjuk én alapból rühelem a nyithatós/flippes tokokat...
[ Szerkesztve ]
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz xabolcsy #915 üzenetére
Igazából ezen a telefonon még soha, de volt a kezem ügyében egy Concorde Smartphone 6500-as 6.5 col-os telefon, az flip tokos volt, elég kényelmetlen volt a dolog használat közben, de lehet, hogy az orbitális méret miatt. A Spigen UltraFit keménytokra mondják még, hogy nagyon jó.
Üdv.: Delta-Laca
-
xabolcsy
aktív tag
válasz Delta-Laca #910 üzenetére
E-bay
Szerintem használd bátran!
Ha kell segitség privibe irj segítek szivesen. -
xabolcsy
aktív tag
válasz Delta-Laca #910 üzenetére
Használtál már ilyen tokot?
Én egyenesen rühellem!!!
Szerintem utángyártotba nézegezsd!
Lg logo nem ér +7e ret! -
Sógi
addikt
Tud a telefon vezeték nélküli töltést?
-
Noys187
tag
Targytalan....Sorry
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 Pro/ Opel Signum 04' Z32SE
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz xabolcsy #903 üzenetére
Én ablakos flpi-tokot képzelnék el hozzá, pl: ezt, ez a gyári, csak még soha nem rendeltem e-bay-ről...
Üdv.: Delta-Laca
-
Mephistoone
senior tag
Bocs en voltam a bena a chrommal kapcsolatban
-
Mephistoone
senior tag
A chrome is elvesztett jónéhány funkciót...
-
Mr.Minyi
tag
válasz Delta-Laca #886 üzenetére
Ha megjön a tok ebayról lehet lesz egy eladó silikon tokom vagy egy fekete pattintós hátlap ha érdekel!remélem jövő héten ideér!)
-
xabolcsy
aktív tag
válasz Mephistoone #900 üzenetére
Pedig én pont ezért vártam az 5.0-át.
Az nagyon tetszett a g3-ba!!😡 -
sixpak
nagyúr
-
xabolcsy
aktív tag
válasz Delta-Laca #886 üzenetére
Nekem is ez a verziós van.
Akkor még erre nemjött ki?
Milyen tok kell? -
sixpak
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Energiaital topic
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vírusirtó topic
- Dacia topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest