Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megjelent a OnePlus 13T
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Noys187 #1011 üzenetére
Gsamot megszoktam korabbrol. 4.4.2 alatt is jol ment. Most leszedtem. Töltő eredeti samu 2A. Most mintha kezdene beallni. Most usbn masoltam ra es akkor is toltott 2%-ot par perc alatt. Ez korábban toltorol sem ment. Tuti user error. De eddig miert nem?! Mindegy is... Melegedes nem volt korabban sem
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Noys187 #1005 üzenetére
Na az van hogy én előtte és utána is csináltam FR-t. rossz volt a töltés. Recovery módban ahol kikapcsol minden 3rd party programot rendesen tölt!
Én azt vettem észre, hogy újratelepítés után a Gsam Battery monitort le kellett szednem és utána jó.
nem akarom ráfogni, de van benne valami energiatakarékos beállítás is, lehet azt nem szereti. -
sixpak
nagyúr
Igen, én is azt hittem, hogy ez a Nillkin a gyári hátlap helyére megy, de tévedtem.
Amúgy rámegy úgy is simán, ha nincs rajt a hátlap, csak akkor a telefon alja és teteje szabadon van, kipróbáltam.
Amilyet te akarsz az a gyári tok, amiket linkeltem, viszont annak 10 az alja.....én annyit nem adok érte, kezdem megszokni ezt a nillkint...talán kicsit biztosabb is a fogása így, hogy 1mm-el vastagabb, de abszolút nem zavaró, nem ront a telefon megjelenésén.
Megnéztem a szoftver verziószámot, nekem 10f a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG fogta tudása legjavát és belepakolta egy jókora készülékházba, így megszületett a G Pro 2, amelyet a G2 fölé pozícionáltak.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest