- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
Igen, én is azt hittem, hogy ez a Nillkin a gyári hátlap helyére megy, de tévedtem.
Amúgy rámegy úgy is simán, ha nincs rajt a hátlap, csak akkor a telefon alja és teteje szabadon van, kipróbáltam.
Amilyet te akarsz az a gyári tok, amiket linkeltem, viszont annak 10 az alja.....én annyit nem adok érte, kezdem megszokni ezt a nillkint...talán kicsit biztosabb is a fogása így, hogy 1mm-el vastagabb, de abszolút nem zavaró, nem ront a telefon megjelenésén.
Megnéztem a szoftver verziószámot, nekem 10f a vége.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Mephistoone
senior tag
válasz Noys187 #1005 üzenetére
Na az van hogy én előtte és utána is csináltam FR-t. rossz volt a töltés. Recovery módban ahol kikapcsol minden 3rd party programot rendesen tölt!
Én azt vettem észre, hogy újratelepítés után a Gsam Battery monitort le kellett szednem és utána jó.
nem akarom ráfogni, de van benne valami energiatakarékos beállítás is, lehet azt nem szereti. -
Mephistoone
senior tag
válasz Noys187 #1011 üzenetére
Gsamot megszoktam korabbrol. 4.4.2 alatt is jol ment. Most leszedtem. Töltő eredeti samu 2A. Most mintha kezdene beallni. Most usbn masoltam ra es akkor is toltott 2%-ot par perc alatt. Ez korábban toltorol sem ment. Tuti user error. De eddig miert nem?! Mindegy is... Melegedes nem volt korabban sem
[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
válasz Noys187 #1081 üzenetére
Gondolom te is lollival vereted.....tudsz képet feldobni, hogy néz ki? Bontatlan dobozt kaptál? Neked fehér v. fekete van?? Írtam nekik de már csak fehér van....feketének jobban örültem volna...
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple notebookok
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- 3D nyomtatás
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...