- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Noys187 #1011 üzenetére
Gsamot megszoktam korabbrol. 4.4.2 alatt is jol ment. Most leszedtem. Töltő eredeti samu 2A. Most mintha kezdene beallni. Most usbn masoltam ra es akkor is toltott 2%-ot par perc alatt. Ez korábban toltorol sem ment. Tuti user error. De eddig miert nem?! Mindegy is... Melegedes nem volt korabban sem
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Noys187 #1005 üzenetére
Na az van hogy én előtte és utána is csináltam FR-t. rossz volt a töltés. Recovery módban ahol kikapcsol minden 3rd party programot rendesen tölt!
Én azt vettem észre, hogy újratelepítés után a Gsam Battery monitort le kellett szednem és utána jó.
nem akarom ráfogni, de van benne valami energiatakarékos beállítás is, lehet azt nem szereti. -
sixpak
nagyúr
Igen, én is azt hittem, hogy ez a Nillkin a gyári hátlap helyére megy, de tévedtem.
Amúgy rámegy úgy is simán, ha nincs rajt a hátlap, csak akkor a telefon alja és teteje szabadon van, kipróbáltam.
Amilyet te akarsz az a gyári tok, amiket linkeltem, viszont annak 10 az alja.....én annyit nem adok érte, kezdem megszokni ezt a nillkint...talán kicsit biztosabb is a fogása így, hogy 1mm-el vastagabb, de abszolút nem zavaró, nem ront a telefon megjelenésén.
Megnéztem a szoftver verziószámot, nekem 10f a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest