Hirdetés
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is így vagyok vele. Szín nagyon jó, betekintési szög szintén. De ha alacsonyabb fényerőn szeretnéd használni ez a sok "maszat" benne idegtépő... Note 3-al összehasonlítva ugyan azt a videót nézve natív felbontáson (720p vs 1080p) max fényerőn nem láttam különbséget sem élességben, sem színben!
De az, hogy 6" méret és mégis kényelmes, és szép is, überelhetetlen! 720p miatt meg sose akad meg semmi rajta.
-
akangels
tag
Értem
na megnéztem gyorsan én is
És ha a vizen kezded el huzni az újjadat ( értsd: lent a vizen) akkor a hullámos jön be nekem
ha meg fent az égbolton akkor meg a körkörös
!
Szek : látom megtaláltad te is a logikát benne
mondjuk én soha nem használtam ezt a feloldást !
Arcfelismeréses vicces
még azt is belehet állítani hogy ha megmurdeltál akkor ne tudják feoldani az arcoddal a telot mert pislogni kell hozzá xd
-
Dealer95
őstag
Ha van konkrét játék ami érdekel, akkor kipróbálhatom, hogy hogyan fut a Flex-en.
Igen, a G3 kicsit fakó volt. A részletességgel nem volt gond. De egy Meizu M1 Note kijelzője is van ilyen szép.
A Flex ugye OLED, amivel mély fekete és magas kontraszt jár, kicsit alacsonyabb fényerő mellett. Ezt vedd figyelembe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest