- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer95
őstag
válasz RiseOfEvil #1710 üzenetére
Ha kijelzőt cseréltek akkor a kijelzőre kaptál 1 év garit.
A többi változatlan maradt tudtommal.De ez azon a papíron amit a cseréről kaptál biztosan rajta van. Olvasd végig.
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
Gari utolsó napján bevittem az LG központi szervízbe a Flex-em kijelző beégésel és 1 héttel később már mehettem is érte.
Vadi új komplett előlapot kapott és erre adnak 1 év garit is
Nagyon korrektek voltak.ÉS: Az új kijelzőn semmilyen ghosting nincsen. Egy pillanatra sem.
-
Dealer95
őstag
válasz kovakovi77 #1648 üzenetére
Nekem még a V20A-t írja legújabbnak
Milyen verziót ajánl fel? Képernyőmentést tudsz mutatni?
-
Dealer95
őstag
Ha van konkrét játék ami érdekel, akkor kipróbálhatom, hogy hogyan fut a Flex-en.
Igen, a G3 kicsit fakó volt. A részletességgel nem volt gond. De egy Meizu M1 Note kijelzője is van ilyen szép.
A Flex ugye OLED, amivel mély fekete és magas kontraszt jár, kicsit alacsonyabb fényerő mellett. Ezt vedd figyelembe[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz RiseOfEvil #1590 üzenetére
Már én is várom
-
Dealer95
őstag
Köszi!
Itt gyári LG garilevelet adnak?#1547 Zitta: Majd ha kapsz LG garilevelet is mellé jelezd
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz RiseOfEvil #1535 üzenetére
Vedd ki és rakd be újra Biztos csak rosszul érintkezik.
-
Dealer95
őstag
válasz bodoraudio #1530 üzenetére
Ment privát!
Hát, hol vetted?
A T-Mobile-os Flex-ek is mind függetlenek voltak tudtommal. -
Dealer95
őstag
Valakinek nem kellene egy tok Flex-hez?
-
Dealer95
őstag
válasz eladogeppc #1502 üzenetére
Szia!
Kamera rosszabb mint a G2-ben.
Kijelző: ezt élőben kell látni. -
Dealer95
őstag
válasz LaciGSM #1486 üzenetére
Nekem ajánlottak már +10.000-et is egy gyári garis G3 mellé, de eszem ágában sincs eladni
Nekem ez az első telóm ami majdnem fél év alatt egyszer sem fagyott le.
Csak találnék már egy eladó gyári CCF-320 Quick Window tokot.G Flex 2-re csak akkor cserélném, ha max 20-30 lenne a difi, de annyi meg úgysem lesz
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz RiseOfEvil #1471 üzenetére
Snapi 810, 2GB RAM, 3000-es aksi, 5,5" FullHD kijelző.
A kijelző felbontása nőtt -> ezzel együtt valószínűleg a fogyasztás is -> az aksi mérete csökkent.Nekem felejtős.
3GB RAM elfért volna már benne...
Főleg, hogy vagy 200k lesz a nyitó ára, majd ha itthon is kapható lesz. -
Dealer95
őstag
válasz vadallat88 #1463 üzenetére
Gyári garanciás vagy csak a bolthoz szól a garancia?
Remélem hamar megjavítják -
Dealer95
őstag
válasz vadallat88 #1461 üzenetére
Rakd töltőre és hagy ott kb 1 órát hátha az aksival van valami és magához tér.
-
Dealer95
őstag
válasz vadallat88 #1459 üzenetére
Szia!
Gépre dugva reagál?
Power gomb hosszan lenyomva? -
Dealer95
őstag
válasz RiseOfEvil #1435 üzenetére
Hát én nem tervezem eladni
Ki kell hogy szolgáljon még 1,5 évig.
Ha lesz Flex 2, annak az ára túl magas lesz még 1 évig, hogy megérje lecserélni, szerintem.----------------------- ----------------------- ----------------------- -----------------------
Valakinek nincs eladó gyári LG Vest Case vagy LG CCF-320 Quick Window tok?
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz RiseOfEvil #1433 üzenetére
a sík kijelzős telefonokat pedig úgy látom mint ha kifele domborúlnának!!!!!
Sajnos velem is így van Túl sokat nyomkodom a Flex-et.
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz Ace owner #1414 üzenetére
Az aprós törött: 60+17-> 77
Hibátlan: 80k irányáron
Végeredményben ugyan ott vagy, csak a ráfordított idő mennyisége és a hibalehetőségek térnek elÉn nagyon elégedett vagyok a készülékkel
Szerintem azért nem pörög a topik mert senkinek sincs baja vele, ROMolni nem érdemes, így nem is írnak semmit
Majd ha megjelenik jövőre rá az 5.0 akkor gondolom újra beindulnak a beszélgetések itt is.[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz Ace owner #1412 üzenetére
80-ért már találsz hibátlan is.
Én nem mennék bele abba a töröttbe.
80-90 között van OLX-en már GSM garis használt fél éves múlt G Flex ami szerintem jobb mint 60 egy töröttért +20 egy új kijelző amit neked kell belerakni (nem egyszerű)De egy LG G Flex disassmebly videót nézz meg youtube-on és meglátod hogy neked megéri-e az a kis különbözet hogy otthon kicseréld.
fagyallo azt hiszem 37k körül cserél G Flex kijelzőt itt az aprón.
-
Dealer95
őstag
Ha a pénztárcád engedi, akkor Note 4
Persze a G Flex-től majd 2x drágább, így nehéz összevetni őket.
A működési sebessége a Flex-nek is folyamatos, akadásmentes.
Aksi nálam minimum 4,5 óra kijelzőidőt tud, max 7-et.Nincs semmi bajom a G Flex-el, sőt, de ha tehetném, Note 4-et vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz eladogeppc #1396 üzenetére
Arra nem ajánlom, sötétben nem a legjobb, bár abban egyik telefon sem.
Elbileg lesz Lollipop (március körül)
OIS nincs, ezért is rosszabb sötétben, mint a G2. -
Dealer95
őstag
válasz eladogeppc #1393 üzenetére
Szia!
Ghostingolás az első pár napban lehet, hogy zavarni fog, de engem ma már 2 hónap után egyáltalán nem érdekel, oda sem figyelek rá, illetve van aki észre sem veszi.
Kamerája főleg sötétben rosszabb minta G2, mert nincs benne OIS.
De videókat szépeket csinál[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz RiseOfEvil #1390 üzenetére
Google Play
Ha játékokra gondolsz akkor dobj egy pü-t és küldök egy linket. -
Dealer95
őstag
válasz Rosszfiu1981 #1327 üzenetére
Ez tőled függ.
Fényképezésre: G3
Kijelző felbontás: G3
Üzemidő: G Flex
Hajlított vagy sima kijelző
OLED vagy IPS LCD
Cserélhető aksi vagy beépített
A hardver a G3-ban erősebb, viszont QHD kijelzőt hajt meg, a G Flex alig gyengébb hardverrel egy 720p-s kijelzőt.
Stbstb.
U.i.:
Ha G3-at veszel akkor a 3GB RAM-os változat legyen.[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
Én egy 4,5"-os 720p panelen is találtam vagy 10 pixelhibát (Sony Xperia S és Xperia T) szóval ha lenne szerintem már kiszúrtam volna, de most már csak azért sem fogom keresni (ahogy magam ismerem mindig azt nézném ha találnék)
Ha gyári garis lehet próbálkozni de egy GSM bolt tuti nem fogja emiatt cserélni a kijelzőt szvsz. -
Dealer95
őstag
Valaki nézte már az új Antutu 5.0-t?
Ott is ingadozik a pontszám nektek?
Nekem 39.000-et adott benne lőször, de azóta csak 32-37.000.Egyébként valakit ha érdekel UltraClear kijelzővédó fólia írjon rám, van egy pár felesleges darabom, óccóért odaadom (amennyiért máshol nem találsz )
-
Dealer95
őstag
Hát, ha rajta lenne a védő, akkor lehetne garanciáztatni, de gy mondhatják, hogy külső behatás meg nem megfelelő használat stb.
Ha gyári garis van esély talán, de gsm-be nem hiszem.4.4.2 a legújabb, de a 4.2-vel sincs semmi gond.
Nekem a telón belüli app (Frissítési központ)ajánlotta fel a 4.4-es frissítést. -
Dealer95
őstag
Aki esténként sokat netezik, annak ajánlom a Dolphin Browsert + a hozzá tartozó Night Mode add-on-t.
Illetve ha a minimum fényerőt valaki soknak találja, akkor itt: [link] egy progi, amivel még annál is sokkal lejjebb lehet venni.
-
Dealer95
őstag
Ilyet vett már valaki?
Anti shock 9H Screen Protector -
Dealer95
őstag
Egyébként aki sokat netezik, annak egy kis üzemidő hosszabbító módszer: http://bgoog.com/ Ugyan azokat adja ki mint a sima Google, viszon fekete háttérel, ami ugye az OLED-nek jót jelent
-
Dealer95
őstag
válasz fatal1ty1984 #1227 üzenetére
Talán itt van az amit keresel: [link]
(nem próbáltam)De ha találsz rá más módot, vagy a linkben lévőek közül valamelyikkel sikerül, kérlek oszd meg, engem is lehet, hogy érdekelne.
--------------------------
Egyébként:
Valaki rájött már, hogy miért adnak alacsonyabb pontszámokat a benchmark progik 4.4-el?
4.2-vel vagy 4.4-el csinál jobb képeket a teló?[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
Hát, alapból nem ropog.
Ha hajlítanám, lehet, hogy közben ropogna, de alapból nagyon egyben van
Még minden ócska fóliát rajta hagytam, ami gyárilag rajta van, még a hátlapit is, pedig nagyon idegesít, de ameddig nem lesz tok, így maradD955 egyenesen az LG-től (vagyis majdnem ). "HUN" szerepel a dobozon is.
Van benne FM rádió.
D958-ban nincsen csak.[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz akangels #1219 üzenetére
Hozd el ide, majd én megmutatom
Amúgy azt vettem észre, hogy talán a kijelző hőmérsékletétől is függ, mennyi ideig marad ott/ottmarad-e egyáltalán.
Mert mindig változik nálam, hogy meddig marad ott, meg van mikor én sem látom.
Na meg 4.2-nél sokkal jobban lehetett látni, de amióta 4.4.2 van, alig venni észre.A valóságban egyébként nem olyan vészes mint a képeken de gondoltam megmutatom milyen.
-
Dealer95
őstag
LG G Flex Quick Window gyári tok: [link] 7940 Ft
Ez lenne az, amit máshol 11-14.000-ért adnak? -
Dealer95
őstag
-
Dealer95
őstag
Amúgy akinek nem lett jó az időjárás widget a 4.4.-2-r e frissítés után:
-- Remove the sim-card
-- Reboot the phone
-- Using Wi-Fi you'll be able to update those apps that were missing from LG update canter.
-- So now when you reboot it afterwards with the simcard inside, the apps will be gone again from the update
center but they'll work perfectly.Vagy itt le lehet tölteni: gyári időjárás widget
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
Egy gyors kérdés.
iPon-ba az LG Vest Case-hez egy teljesen más tok képe van feltöltve.
Ha megrendelem, mit kapok?
Eredeti Vest Case vagy az a csúnyaság a képről?Erről beszélek: [link] 3343 Ft
-
Dealer95
őstag
Na itt is van
Gyári fóliákba burkolva (mindenhol). (még pár napig marad, ameddig a kijelző nem kap egy rendeset minimum.A színek gyönyörűek.
Ghost van, de fényerőtől függően 1-3 sec mire eltűnik.
HUN régiókódos a teló.
Gyors, szép, a hangszórója is jó. Minden gyorsan megtörténik, eddig tetszik.
Nemsokát a hívást is kipróbálom, hogym inőségre/hangerőre milyen.A gyárilag jelenlévő videó pedig káprázatos
Ahogy írták többen is, kicsit "szemcsés" a kép, viszont egyáltalán nem zavaró. Sőt, 5 perc alatt megszoktam.
A hajlítottság miatt pedig tényleg kicsit jobb ránézni a kijelzőre.Fogásra nem nagy, legalábbis számomra nem. Egy kézzel tudom használni, de persze 2-vel biztonságosabb az érzet.
Zsebben épphogy elfér; vagyis elfér egészében nekem, csak félek, hogy kiesik mikor leülökSúlyeloszlása jó, nem érzem hogy 17x gramm.
De ha majd kap egy LG Vest Case-t vagy valami szilikont, lehet, hogy megváltozik a véleményemNa eddig 7 percet ha használtam, majd később írok még
Ja és nem ropog stb. bár még új.
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
Az Arénában a MM üzletben van egy kiállítva. (vagyis 2 hete volt ott egy)
Mikor megláttam ledöbbentem, jó nagy de a G2-nél eltántorított a sárgulás,így az sajna kiesett. A 32-es garis meg aranyárban van, akkor már inkább a Flex, de abból is csak gyári garis
A zsebes dolgot ki kell próbálni. Nekem van olyan nadrágom, aminek nem férne el a zsebében, de van olyan is, amiben meg simán.[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
Sziasztok!
Olyanokat véleménye/tapasztalata érdekelne főként, akiknek már régebb óta megvan a G Flex.
- Van valami (széria) hiba? (a szellemképet ismerem)
- Egy töltéssel hány óra kijelzőidőt tud felmutatni?
- Szedte már szét valaki?
- Nagyon észrevenni, hogy "csak" 720p-s a kijelző? Napfényben mennyire olvasható?
- A kijelző hajlamos a beégésre? (mint a Samu AMOLED?)
- A hívás közbeni hangminőség menyire jó? (oda-vissza irányba)Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest