- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani182
csendes tag
Sziasztok,
jelenleg LOS 14.1-et használok a G4-en, nyitott bootloader és custom kernel mellett.
Az a kérdésem, ha vissza akarok menni stock romra (nem akarok bootloadert zárni), akkor használhatom az LGUP progit, hogy egy .kdz fájlt vissza flasheljek a telóra? Össze tudnak akadni a dolgok vagy mehet nyugodtan?Köszi előre is
-
Dani182
csendes tag
válasz
zezoka #22292 üzenetére
Szia,
a gmail már egy ideje támogatja ugye az exchange-t, csak valamiért ez egyedül a nexus készülékeken megy alapból. Annyit kell tenned, hogy letöltöd az Exchange Services nevű apk-t (hivatalos google alkalmazás, csak nincs fenn a Store-ban) és feltelepíted. Innen pl. letölthető: [link] Utána gmail-ben hozzá tudod adni az Exchange-s fiókodat.
-
Dani182
csendes tag
Sziasztok,
egy kis tippet adnék azoknak akik nincsenek kibékülve a 6.0 akksi kezelésével.
XDA-n írták, hogy a beállításoknál > Általános > A telefonról menü legalján lévő Tevékenység-naplózások mellől szedje ki a pipát. Én most vettem ki, szóval nem tudom mennyire működik a dolog, de egy próbát megér. Plusz, jobb is ha az LG nem nézegeti mit nyomkodok a telón.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest