Elindul a Galaxy S6 és S6 edge Marshmallow-frissítése

Hirdetés

Kis késéssel ugyan, de végre úgy tűnik, hogy elindul a Galaxy S6 és S6 edge készülékek Marshmallow-frissítése. A vállalat először Dél-Korea területén teszi elérhetővé az új szoftvert, viszont egyelőre csak egy előzetes változat érhető el belőle, ami a bétatesztre regisztrált felhasználók tölthetnek le. Az új rendszerverzió sok helyen megváltoztatja a kezelőfelületet, de természetesen továbbra is a TouchWiz alapjai köszönnek vissza a képernyőfotókon.

Elindul a Galaxy S6 és S6 edge Marshmallow-frissítése
Kattintásra galéria nyílik! [+]

A mobilos fotózás kedvelőinek jó hír lehet, hogy a készülékekben található eleve jó kamera ezúttal funkciók terén még tovább bővül, egész konkrétan a manuális záridőállítás hiányzott eddig nagyon. Sokat kellett tehát várni rá, de úgy tűnik, hogy most már mindjárt itt a végleges változat, aztán a régiónkénti terjeszkedés is beindul, nemsokára a hazai S6 és S6 edge tulajdonosok is örülhetnek a frissítőablaknak.

Azóta történt

Előzmények

  • 45 millió Samsung Galaxy S6 és S6 edge fogyhat idén

    A Deutsche Bank friss jelentése szerint idén is a Samsung viszi a prímet az androidos csúcskategóriában, a Galaxy S6 és S6 edge készülékekből ugyanis 45 millió darab fogyhat még ebben az évben.

  • Samsung Galaxy S6 - a technológia sava-borsa

    A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Hirdetés