- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
válasz
gixxergabi #41622 üzenetére
Telekomhoz vittem be 9 napja, és onnan küldték tovább, és ma kaptam meg postán a készüléket.
Fantomképes volt a kijelző. Nem tudjátok, hogy a garancia ilyenkor újraindul-e? -
Akos01
tag
válasz
gixxergabi #41560 üzenetére
Na igen, csak ott rizikós, hogy ha az oda-vissza szállítás során megsérül, akkor mehet a cirkusz... mert a futár és a szervíz egymásra fog mutogatni, hogy hááát mii neeem, őőőők voltak, mi neeeem.. És itt el is indulhat egy agyérgörcs..
Szomszédom pont így járt... ( nem LG ). Rettenetesen szánalmas egy országban élünk..
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
gixxergabi #41479 üzenetére
Nem. Bootlop esetén "bárhol" vetted 2 év, minden másra 1 ha függetlenül vetted(pl. MediaMarkt, Euronics,stb..) és 2 év ha szolgáltatótól(telekom,voda,telenor)
-
csaba1203
addikt
válasz
gixxergabi #41479 üzenetére
Ha jól tudom akkor 1 év gari+1 év szavatosság jár.
A 2 év letelte után tiéd a javítás költsége. -
csaba1203
addikt
válasz
gixxergabi #41467 üzenetére
Egyébként nem biztos,hogy olyan nagyon jó lesz az a Nougat.
Részemről nincs benne semmi forradalmi újítás.Osztott képernyőt már rég feltalálták a többi meg csak ilyen
kinézetbeli változás semmi extra inkább nevezném ránc felvarrásnak. -
vigyori78
őstag
válasz
gixxergabi #41469 üzenetére
Itt vált vissza gyárira mert a videó elején novát használ.
-
joekajoeka
tag
válasz
gixxergabi #41467 üzenetére
-
customer114
őstag
válasz
gixxergabi #41337 üzenetére
+1, én még nem nyomkodtam. Jó az úgy.
-
Over567
aktív tag
válasz
gixxergabi #41337 üzenetére
Barátnőmnek is pont ugyanitt puklis. Mi a fene ez? Ha neked is ott volt az már nem lehet véletlen.
-
Vikooo
addikt
válasz
gixxergabi #41043 üzenetére
Nálam apptól függetlenül néha megáll a digitizer.
A zsebből előveszem és nem működik a dupla kopp, az nem a melegedés miatt van, ez baromság.
Azért, hogy a véletlen képernyő bekapcsolást megelőzze, igénybe veszi a közelség érzékelőt, ha ezt letakarod dupla koppal nem fogod tudni felebreszteni a telefont. Ennek a mintavételezése nemtudom milyen gyakori de amikor előveszed zsebből, lehet még nem mintavételezett és az előző adatot nézi a közelség érzékelőtől ami még a "takarásban" állapotot mutatta.Próbáld meg úgy, hogy előveszed és vársz 2 mp -et.
-
válasz
gixxergabi #40868 üzenetére
szétcsesz az USB csatlakozót, utána a többi kábel lötyögni vagy kiesni fog
-
zachary
tag
válasz
gixxergabi #40868 üzenetére
Az ciki, mert pont ilyet vettem
Mostmár én is kíváncsi vagyok miért nem ajánlott.
-
Laraxior
titán
válasz
gixxergabi #40675 üzenetére
Augusztusban 24-én cserélte a szervíz újra. Akkor is ugyanezzel a problémával (is) Gyenge akkuidő és LCD beégés. Nem egészen egy év alatt ennyire tönkremenne az akku?
-
ArGab
őstag
válasz
Én hiába vettem másik akksit, érdemben azzal sem jobb. Reggelre feltöltve és onnan használva 2.5, max 3 óra sot ami összejön (BT, WiFi, 4G megy mindig, nincs kedvem folyton ki-be kapcsolgatni) zenehallgatás, Gmail, böngészéssel és így este 6-ra már garantáltan 30% alatt van. Ha este megyek valahova muszáj tölteni nap közben. Második nap estig akkor ketyeg el, ha mellé 30-40 perc a sot.
Nyaralás közben még 2 akkuval sem tudtam kihúzni reggeltől estig és tuti 5 óra alatt volt együtt a sot. Pedig itt tényleg csak alkalmi netezés volt, adhoc térképnézés GPS-szel és 40-60 fénykép, 2-3 párperces videó. -
DaDa
senior tag
válasz
Most már nagyon gondolkodom rajta, mert lassan másfél éves. Azt hiszem veszek is ma egyet
-
DaDa
senior tag
válasz
gixxergabi #40671 üzenetére
Új kora óta, alap használattal, kb. szinte csak netezés és minimális játék. FR után is ennyi volt és a páromé is ennyi aki még annyira sem használja mint én. Ahogy már többször írtam csak akkor tudom a SOT-ot növelni ha folyamatosan használom. Ha elosztva használom többször akkor ennyit bír.
-
Laraxior
titán
válasz
gixxergabi #40671 üzenetére
Sima netezéssel is annyi. Harmatgyenge
-
Over567
aktív tag
válasz
gixxergabi #40635 üzenetére
Felhívtam a boltot rendes volt a pali most hozzájuk küldöm vissza ők meg majd intézik. Mondtam hogy már 1x volt gariztatva. Azt mondta akkor elég a jótállási jegy is. LG szerintem nem fogadta volna el számla nélkül szóval így ez volt az első próbám.
-
Over567
aktív tag
válasz
gixxergabi #40584 üzenetére
Egyetlen problémám ezzel hogy nincs meg a számla...csak a jótállási jegy amin a legtöbb adat már rajta van mivel már 1x volt gariztatva. Ahogy olvastam LG oldalán számla és jótállási jegy is kell gariztatáshoz. Szóval szerintem azért nem fog menni úgy.
-
Over567
aktív tag
válasz
gixxergabi #40582 üzenetére
Max bolton keresztül tudnám gariztatni mondjuk úgy is valszeg az LG-hez jut de nem tudom
-
bghistvan
senior tag
válasz
gixxergabi #40554 üzenetére
Jól látom akkor Neked kb 100 perc ugye?
-
Torge
csendes tag
válasz
gixxergabi #40457 üzenetére
Lehet
-
válasz
gixxergabi #40457 üzenetére
Nekem az sosem volt bekapcsolva
Bekapcsoltam
Immár 3 mp alatt rááll a mentett WIFI-re
-
Torge
csendes tag
válasz
gixxergabi #40452 üzenetére
Hálózatok/wi-fi/3 poty felül /haladó wi-fi beállítások /hasznos beállítás maradjon a wifi bekapcsolva alvó módban /igen rá klikk és ott van 3 választás igen /csak amikor csatlakoztatva van /nem ,szóval be tudod állítani hogy mikor ki van kapcsolva a telefon akkor nem keres wifit de ha alvó módban is be van kapcsolva akkor egyből csatlakozik ahogy be lepsz a lakásba ha le van zárva a tok ha nincs ha ki van kapcsolva ha nincs ..enyi
vagy ott van a smart setings is ott is lehet állítani mikor kapcsolódjon mire
-
Torge
csendes tag
válasz
gixxergabi #40450 üzenetére
Szerintem meg csak nem volt be állítva a Wifi üzemmód
-
Gzolo
senior tag
válasz
gixxergabi #40369 üzenetére
-
Vikooo
addikt
válasz
gixxergabi #40366 üzenetére
Ezen en is gondolkoztam, szerintem mindketto ugyan ugy marciusi foltozas.
Nekem az O van fent, az tuti marciusi
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
gixxergabi #40292 üzenetére
De van aki nem a Lite Messengert és Facebookot használja (én sem, mert túlságosan buta), meg nagyon sokan aktívan használják a GPS-t (navigálásra vagy éppen sportra), nagyon sokan használnak olyanokat, mint a Snapchat, Tumblr, Instagram, Twitter meg még felsorolni is nehéz. Ott vannak a viselhető eszközök amik folyton kommunikálnak BT-n. Biztos van amit még kihagytam (pl: zenehallgatás, Youtube, stb).
Persze mindenki azt gondolja saját magáról, hogy ő a megtestesült eszményi fogyasztó, de ahány ház, annyi szokás.
Én nap közben kevésbé csesztetem, de utána elég erős fingatás következik. Ha nem töltök rá, nem bírja ki hazáig. Ha nem csak 3 -3,5 óra SoT férne bele az én használati szokásaimba, hanem mondjuk 6 óra, akkor soha nem kéne nap közben rátöltenem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
gixxergabi #40276 üzenetére
Az a baj, hogy ez is a G4 gyenge üzemidejét igazolja. Más mobilok intenzív használat mellett mennek 5+ óra kijelzőidőket, nem úgy, hogy szinte mindent kikapcsolsz, amit az emberek többsége használ.
Persze az tök jó, ha neked ilyenek a felhasználási szokásaid, ezzel semmi baj. De a többség (köztük én is) nem bírja az ilyen kompromisszumokat. Én nem azért vettem okostelefon, hogy idomuljak hozzá. Nekem az életvitelembe belefér, hogy akkor töltsem mikor jól esik, csak ez menti meg.
-
zazenke
őstag
válasz
gixxergabi #40276 üzenetére
ez egy igen csoda példány lehet de mi is van kikapcsolva este , meg mi az az off még ? bocs a tudatlanságomért. mobilnetet is lekapcsolod mert ha igen akkor nem ide illik ez a példa
-
Vikooo
addikt
válasz
gixxergabi #40063 üzenetére
Szolgaltatos telefonokra eleve 2 ev a gari. 12 ho jotallas + 12 ho szavatossag (vagy forditva, sose tudom).
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gixxergabi #40063 üzenetére
Tökmind1, a bootlopot akkor is 2 évig javítja az lg....
-
Potyka03
senior tag
válasz
gixxergabi #39985 üzenetére
Köszi a választ.
-
hard74
senior tag
válasz
gixxergabi #39977 üzenetére
No para!
Nálam uez lesz a felállás. -
hard74
senior tag
válasz
gixxergabi #39971 üzenetére
Itt van link is:
https://www.mylgphones.com/firmware-update -
htc07
addikt
válasz
gixxergabi #39858 üzenetére
Igen, de ott sem látom mit kellene átállítani, hogy ne bizalmasként kezelje a messenger értesítéseket.
-
H2o-pok
senior tag
válasz
gixxergabi #39836 üzenetére
Nekem van 2 is. Egyáltalán nem nyomja ki a hátlapot. És Én is levettem a gyári nfct. A kis szivacs kell rá, mert az nyomja az érintkezőt.
-
Mikemend
senior tag
válasz
gixxergabi #39505 üzenetére
Hálás köszönet!
Sajnos a hidden menüt itt sem tárgyalják túl részletesen, pedig érdekelt volna -
save
tag
válasz
Wowww!
H818-ra nincs ugyanilyen?Mondjuk ezt csak szobán belül lehet használni -> "internal use only!"
-
Vikooo
addikt
válasz
Koszi
-
hard74
senior tag
válasz
gixxergabi #39422 üzenetére
Hát, ha ez igaz akkor nem kapkodják el.
-
Vikooo
addikt
válasz
gixxergabi #39410 üzenetére
Kapcsold be a telefont, dugd fel tolteni majd kapcsold ki.
-
svili
tag
válasz
gixxergabi #39412 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom az LG Gpad tabletem kábelével.
-
Reinkz
senior tag
válasz
gixxergabi #39405 üzenetére
Igen ez ilyen.
például azért mert qualcomm spórol az SOC-n és kikapcsolt állapotban nem működne az ébresztés, ezért ha töltőre dugod egyből bekapcsol, ez nem G4 specifikus, mostanában majdnem az összes telefon ilyen.
-
munky
őstag
válasz
gixxergabi #39403 üzenetére
Töltésnél nálam is állandóan bekapcsol...
-
Mikemend
senior tag
válasz
gixxergabi #39349 üzenetére
A restart az egy dolog, engedd fel netre, a Google Playt is indítsd el, hogy van-e valami frissítés, aztán mehet a Play szolgáltatásokra egy teljes cache és adattörlés, majd egy általános cache törlés. Ezután ismét restart és újra engedd ki a netre kis időre (sacc 5-10 perc általában elég, hogy megszívja megint magát). Ezután nekem már le szokott nyugodni a Play.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
gixxergabi #39349 üzenetére
Eladás/elajándékozás előtt mindenképpen ki kell jelentkezni minden Google fiókból és utána mehet a Factory Reset. Ha FC után újraindulva bármilyen Google fiókot elfogad, akkor jól csináltad, a korábban használt fiókba kér belépést, akkor aktív a Factory Reset Protection.
De az is okozhat kínos meglepetéseket, ha jelszó változtatást követő 24 órán belül csinálsz Factory Resetet, ilyenkor az új jelszóval sem tudsz belépni az idő letelte előtt.
Bővebben: [link]
-
Tutu7030
veterán
válasz
gixxergabi #39273 üzenetére
Ilyen vetítések az optimus 2x esetében is voltak, mégis barkács rendszerrel volt csak használható.
A G4 esetében legalább a jelenlegi verzió is jó.
Persze örülnék én is, ha frissülne (legalább a biztonsági rész), de akkor sincs tragédia, ha így marad. -
Tibor7878
tag
válasz
gixxergabi #39210 üzenetére
Megtaláltam a megoldást, valaki már rájött!
1: Rontsd el a képernyőfeloldó zárat 5 alkalommal, és akkor kiad egy olyat hogy elfelejtett minta.
2attints rá írd be az emailod és a jelszavad.
3:Most bedob abba a menübe ahol kiválaszthatod melyik legyen a feloldó.
Itt még mindig nem tudsz rá nyomni a csusztatásra.
4: Egyszerűen nyomd meg a visszagombot és alapból át áll csúsztatsra. -
törölt tag
válasz
gixxergabi #39196 üzenetére
2-es a nyerő
-
hard74
senior tag
válasz
gixxergabi #39196 üzenetére
1,2,4 nekem is van, és mindegyik múködik. Viszont a 2-es a "legminőségibb", illetve a legkönnyebben felrakható(nem kell rögtön hátlapra ragasztani, hanem először az aksura tudod rögzíteni, majd, ha a pozíció ok, tehát tölt, mehet a hátlapra)valamint ez a legvéknyabb, legkevésbé feszíti a hátlapot.
-
jimmedly
senior tag
válasz
gixxergabi #38745 üzenetére
Van itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest