- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor marad a Telekom, Telenor, Vodafone, Extreme Digital.
-
törölt tag
válasz
Peter.70 #2641 üzenetére
Hááát nem tudom, lehet hogy az én LG G4-em is ilyen, de akkor megérdemlik a pénzt, mert k..va ügyesek.
Én vettem ki a dobozból az üzletben és minden fólia rajta volt mindenhol, továbbá egyetlen ujjlenyomat sem volt rajta. Az volt az első, hogy a sarkait fogva rögtön megnéztem súroló fényben.
(Volt már a praxisomban, hogy ilyenek miatt visszaadtam készüléket, mert ránézésre bontott volt, hozzányúltak. Csodálkozott is az eladó, de elismerte, hogy igazam van.)
-
törölt tag
Mondjuk ezt nem értem, hogy miért nekem írtad?
... de, én minden számot/adatot leellenőriztem, mielőtt elhoztam az LG G4-et. (Összehasonlítottam a papírokon található számokat/adatokat a készüléken/ben ill. a dobozon találhatóval. Nálam a gyári szám szerepelt a számlán/garanciajegyen, nem az IMEI szám. Egyébként minden karakterre stimmelt.)
5 percnyi "munka" a boltban rengeteg utólagos bosszúságtól kíméli meg az embert. Szerintem, ennyit bizony rá kell szánni, ha nem akar az ember esetleg utólag bosszankodni/idegeskedni.
Amíg nálad a zsé te vagy az előnyösebb pozícióba. Amint odaadtad az eladónak, már megváltozik a status quo.
-
törölt tag
válasz
bokarcsi71 #2491 üzenetére
Nekem (is) jól működik Viper26-nak kell a segítség.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #2486 üzenetére
A QuickCircle tok már az előző modellekhez is megjelent Nem? ... és egyenes a hátlapja!? (Ez nem tudom pontosan.)
A bőr hátlapok gyártási/átfutási ideje állítólag 7 hét a 2 hetes átfutási idejű műanyagokkal szemben. ... és akkor még le kell próbálni a chip beragasztása után, hogy az ívelt hátlap miatt működik-e a töltés.
... de mondom, csak találgatok. Ezek szerint Te több infóval rendelkezel és valóban a költség áll a háttérben.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #2482 üzenetére
"...mi a bánatért hagyták ki alapból a telefonból a Qi töltési lehetőséget..."
A költség is számít persze, de a valószínűbb ok szerintem - mint mindig - a piaci verseny.
Így is el voltak késve az LG G4 (H815) piaci megjelenésével. A konkurencia topkészülékei már mind a piacon voltak. A LG az új csúcsmodellel a G4-el elég későn jelent meg az idén. Már 2 piaci negyedévet "elbukott". Ráadásul a nyár nagyon rossz időpont a piaci megjelenésre. Mindenki nyaral, akinek annyi pénze van, hogy egy ilyen kategóriájú telefont megengedhessen magának. A chipes hátlapok tovább lassították volna a megjelenést. Lehet, hogy csak a 3. negyedév végén jött volna ki a telefon. Novemberben meg már a karácsonyi modellnek is a piacon kell(ene) lenni, így összecsúszott volna a két modell megjelenése.
... de, én is csak találgatok. A igazi okot nyilván csak az LG tudja.
... mert, a gyárilag berakott wireless töltő chip hiánya valóban érthetetlen egy csúcskészüléknél, hiszen ez a készülék tényleg jól megtervezett és az LG zászlóshajója idén.
Legalább is addig, amíg a következő csúcsmodell meg nem jelenik.... de, már dolgozom a megoldáson Ms. Fiby-vel (NeWisdom). Már postára adta az LG által a dobozból "kifelejtett" cuccokat.
-
törölt tag
válasz
nemettom #2431 üzenetére
A barna bőr felület szép, de majdnem sima, így talán a karcok majd jobban meglátszanak rajta, mint a textúrált feketén.
... de, ki tudja. Nincs még hosszabb távú használati tapasztalat. (Bár ahogy egy képen láttam a részegen való elesést/leejtést egyik hátlap sem tolerálja, főleg a barna nem.)
Olyan újak ezek a cuccok még, hogy a bolt is összefutott megnézni, ahol vettem.
-
törölt tag
válasz
nemettom #2426 üzenetére
Nekem fekete bőr hátlapos van és arany színű (ill. pezsgő színű - ki milyennek látja
) műanyag hátlap bújt meg még a dobozban.
A bőr kissé dorozmás, de fogásra kellemes. A fekete talán jobban bírja majd a piszkolódást, mint a barna, de néhány hölgyismerősöm szerint a barna szebb.
... hááát nem tudom: Ízlések és pofonok ...
Sajnos a döntést Neked kell meghozni. Szerencsére cserélhető a hátlap - nagy előny - és ha beindul a hátlap biznisz, mert egy idő után beindul, belefulladunk majd a hátlapokba.
Szerintem, lesz Helló Kitti!-s is!!!
-
törölt tag
válasz
davidsz #2420 üzenetére
Majd meglátjuk. Végül is ez egy sima elektromágneses indukció. Ahol ugyebár nem kell érintkezni (kontakt) csak egymás közelében lenni a tekercseknek.
... de, egyelőre inkább az a gondom, hogy nem tudok sehol venni Európában ilyen töltőt/chipet. Amerikáig meg nem mennék érte, mert drága vásárlás lenne.
(Lehet, hogy írok a NeWisdom-nak. Találtam egy Overseas Sales Dept. kontaktot a honlapjukon. Megeresztek egy mail-t Ms. Fiby-nek. Küldjön egy tesztpéldány töltő/chip párost ide Hungary-ba, minta érték nélkül megjelöléssel.
)
-
törölt tag
-
törölt tag
Most beszéltem az LG Hungary-vel. Sajna egyelőre nem hoznak be bőr hátlapokat önmagában. Se wireless chip-el, se anélkül.
"Talán később, ha nagyobb lesz az igény rá." ... de, azért jelzik a társosztály felé az igényt.Marad a házi import külföldről.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudja-e valaki, hogy:
Lehet-e valahol Magyarországon LG G4-hez olyan fekete bőr hátlapot venni, amiben 6 pin-es Wireless töltő + NFC chip van?
Esetleg forgalmaz-e valamelyik magyarországi cég NeWisdom gyártmányú 6 pin-es Wireless töltő + NFC chipet, amit "házilag" bele lehet tenni/ragasztani a gyári hátlapba?
Előre is köszi, ha van bármi infó ez ügyben!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest