Hirdetés
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz eladogeppc #34396 üzenetére
Szét melegszik! Nekem is volt vele gond, de ha úgy helyezed a telefont, és leszeded a szilikont stb akkor oké lesz! És ha nincs piszkálva a gyári hőfokszabályzás akkor is oké, ha túl van húzva akkor nem kell csodálkozni!
-
dunc
nagyúr
A fulmics 4.1 építhető 30c re?
-
dunc
nagyúr
Kimaradok az új verzióból, mert Fulmics 4.2 van fent, és így nem jelez új verziót! Viszont be van lőve, le van mentve, és hibátlan a rendszerem, nem is szeretném bolygatni.
-
dunc
nagyúr
Én a rendszer, és értesitési hangot lehúzom nullára, és nem jelezz ha tele az aksi. (Tehát nem zavar)
-
dunc
nagyúr
válasz dajkapeter #32839 üzenetére
sim csere, és ha nem oké go vissza
-
dunc
nagyúr
válasz _Jana_ #32605 üzenetére
Azt mondanám, hogy az mindent törölt.....a szolgáltató, és a rendőrség együtt nem tudja kideríteni, hogy az adott imei szám alapján, hol volt regisztrálva a készülék? Tudom ez nem annyira pontos, de lakhely alapján már kisebb volna a gyanúsítottak köre......(azért fasza egy patkány miatt 10 emberre nézel úgy mint egy tolvajra.....)
-
dunc
nagyúr
válasz korpicschess #32585 üzenetére
A H kevés, régi a simed? (nálam 3.7 szép 4G felírat van, és gyors is nagyon! )
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Fulmics 3,5 ről nem frissül 3.6 re fulmics ota leáll .................
-
dunc
nagyúr
válasz korpicschess #31668 üzenetére
az alapon se
-
dunc
nagyúr
Ha telwfonálo, és kihangosítom, majd vissza akkor nem hall a hívott fél.
-
dunc
nagyúr
válasz korpicschess #31184 üzenetére
Szerintem kdz vel csináld.
-
dunc
nagyúr
válasz zsolti0507 #30421 üzenetére
Egyetértek ez egy f@szság!
-
dunc
nagyúr
6 ba megoldott az sd card írása? (ftp n se tudok rá másolni!)
-
dunc
nagyúr
válasz korpicschess #30304 üzenetére
Nekem nem nyírja ki, mibe látszik a kinyírás?
-
dunc
nagyúr
Nos tegnap megcsináltam mindent oda vissza, és jelentem az általam elvárd dolgok rendben vannak! Van néhány 6 ra nem kompatibilis apk, pl a LG Smart Plusz, de arra találtam alternatívát.
A töltésről, nem tudom mennyi idő, de kb 5 órára tippelek, igaz eddig az összes androidos telom usb ről van, volt töltve. Gondolom hálózatról gyorsabb, viszont soha nem volt gondom akkumulátorral a 2-4 éves telefonoknál se, ezt betudom a kíméletes lassú töltésnek! Most jön a teszt kb mennyit megy el normál használattal, mert eddig úgye a telepítések rendszermentések, és úgy általában a b@sztatás egy nap alatt simán megette!
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Akartam kérdezni nálatok is a kamera apkba, csak 3 videó mód van?
-
dunc
nagyúr
A fent leírt módszerrel hibátlan twrp ből, annyi, hogy a sorrendet változtattam, és a root zippet raktam utoljára.
Még egy tanács aki az alapoktól kezdni, és 5 el, hogy amikor megvan a root, és twrp jön akkor a LG Autorreccel rakja a TWRP imaget, és a 2.8.6 ot rakja., mert valamikért a 2.8.7 nem jó mindig! Ha megvan jöhet a Flashify, és ott twrp letöltése, a 2.8.7 , és yup! -
dunc
nagyúr
válasz lionshamlet #30118 üzenetére
És pl video pause se, ha lefordítod a képernyőt! Viszont egy nap után nagyon tetszik!
-
dunc
nagyúr
válasz gixxergabi #30110 üzenetére
szürke tehát inaktív, és valami adminisztrátor tiltást ír
-
dunc
nagyúr
6 ba, hogy lehet kikapcsolni a képernyő zárat?
-
dunc
nagyúr
Nincs valahol egy gyors letöltés a system zipre?
-
dunc
nagyúr
válasz Fitzgerald #30051 üzenetére
kipróbálom
-
dunc
nagyúr
válasz Fitzgerald #30043 üzenetére
Köszi, így csináltam, de akkor se lett rootolt!
Viszont ezzel ment! "Newest root method V03"Sajna felment, de nem rootolot így se.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
twrp alatt megoldott a root? Mert leírás alapján csináltam, mégse volt jó!
-
dunc
nagyúr
Hol találok stock 6 kdzt? (ki szeretném próbálni, hogy PC Suitevel tudom e gyalulni! (sajnos a twrp vel nem lett rootolt!)
-
dunc
nagyúr
Jó reggelt! Szóval a 6 frissítését tegyük helyre egy kicsit, mert kaotikus a dolog. Jelenleg nekem 5, fulmics 2.6, twrp 2.8.7. TWRP alatt biztonsági mentés megvan. Ha szeretném a 6 ot+root, akkor mire van szükségem, és mik a lépések, és az a modem dolog se tiszta. A válaszokat köszönöm, szeretnék nekiállni ma, de ha nem oké, akkor mennék vissza, 5 re és dobnám vissza a mentésem.
A linket néztem, de nem világos melyik összetevő kell nekem, és mi a sorrend!
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Fitzgerald #29892 üzenetére
Sajnálom köszi az infot! Várok visszaállítható lehetőségre! Ha gyalulsz mindent, akkor se semmi? PC suite, és ftissítési hibák javitásánál mi történik?
-
dunc
nagyúr
Nekem mindig ébreszt, soha nem volt gond.
-
dunc
nagyúr
válasz supertrezi #29614 üzenetére
Én se szeretem, de ha simán a némán belül proritára nyomsz, akkor már a gyári ébresztő is oké!
-
dunc
nagyúr
Sajnos fulmics alatt nekem nem működik a hivatalos igo szüliapp!
-
dunc
nagyúr
Brutális hangos az ébresztő +1! XD Waffen SS indulóra kelek, 50% hangerőn van!
-
dunc
nagyúr
Ja mindenkinek a kdz se csinál full gyárit, elég ha megnézitek a
"◆ MLT funkció kikapcsolása:
A rejtett menüben az MLT Test menüpont alatt vegyük ki a pipát az “Enabled MLT on boot” opció mellől, és indítsuk újra a készüléket.
Az MLT az LG rejtett információ gyűjtő szolgáltatása ami a telefon használatáról rögzít információkat. Mivel feleslegesen foglalja a helyet a memóriában és használja az erőforrásokat, ezért érdemes kikapcsolni"És ugyanúgy kikapcsolva lesz kdz, pc suite, lg mobil support tools nál is. (gyári bekapcsolt, de ha kikapcsolod, és újra húzod a rendszert akkor se lesz már ott a pipa, és ha ez marad, ki tudja mi marad még? )
-
dunc
nagyúr
válasz Balázs1986 #29394 üzenetére
Kamera mod 1080/60, teszteltem drop nem volt de pc n a infoba 33/képkocka volt pe/másodperc.
-
dunc
nagyúr
Ugye azt tudjátok, hogy a kamera mód után a 60fps, nem lesz annyi full hd videónál? 29-ről 33 képkocka/másodperc! Az 60 fps?
-
dunc
nagyúr
válasz gixxergabi #29363 üzenetére
Nálam az pont nem, megcsináltam, és kiírta kamera leáll! És újra indítás se segít! Nem is kell mondjuk, most úgy oké a dolog.
Ami érdekes, ha nem frissen felrakott romot rootolok, sajnos nem sikerül a dolog, és a hard reset se működik, tehát pl LG support toolsal újra kell húznom a rendszert, és akkor már oké a root!
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
1. Tehát első lépésbe adatmentés (mert formázni fogom a memóriakártyát, mindent full alapról szeretnék megcsinálni.)
2. LG PC Suite frissítési hibák vissza állítása.
3. A telefon indulási beállításának gyors végiglépegetése, és azt követően factory reset, és format sd card.
4. A telefon indulási beállítása, fejlesztői mód bekapcsolása. (beállítások, általános, telefonról, szoftver adatok, és 7 bökés a cikkszámra.) Majd fejlesztői opciók USB hibakeresés bekapcsolása. "Root Newest root method V03" Sikeres root után egyből ellenőrzöm a gyári recoveryt a Bootloader nevű alkalmazással, ha megvan következik a TWRP telepítése, Arec+twrp-2.8.0.0_d855-signed.img ezzel, ha sikeres akkor utána jön az állítgatás ezerrel, és frissítés, alkamázasok, és testreszabás! Majd a legvégén backup a TWRP vel recovery módba.
Ha így minden szépen rutinszerűen megy, akkor elmondható, hogy így biztonságos a módszer.
Egy megjegyzés a kamera mód nem működik, és a gyári recoverybe a leírt módon nekem nem lép be, helyette a factory resethez lép be!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest