Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz JociMilan #40122 üzenetére
Rá lehet, műterhelés, plusz amper mérő kell hozzá, Kínából szokták beszerezni 1-2 ezer forintos tétel a kettő együtt.
Viszont szinte biztos, hogy, ha a kábel jó, akkor a töltő kuka. eBayről vetted a töltőt, mert akkor 95%, valami original, de nem eredeti cuccot kaptál, ilyet kaptam már én is, írtam is róla.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
KoryHu
aktív tag
válasz JociMilan #40122 üzenetére
Szia, a most kapott töltőfejjel töltsél más eszközt (biztos van valami más is), lehetőleg olyat ami veszi is rendesen az ampert (legalább 2-3e mAh-es akksis eszközt). Ha a töltőfej 20-30 perc után forró vagy erősen meleg, akkor az biztosan jó. A fejek akkor melegednek, ha rendesen töltenek, ha csak langyi vagy majdnem hideg vagy kézmeleg, akkor bizony nem tölt. Lehet a microusb csatlakozó gond lesz, kikopott, eltörött, nem érintkezik a lappal, vannak ilyen gondok.
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
SkyLine3000
addikt
válasz JociMilan #39972 üzenetére
Én írtam a Hama kábelt. Én ezzel töltöm azóta is és semmi gondom. Most is ugyanolyan gyorsan tölti, mint eddig. Ilyet használ a feleségem és a lányom is. Mind jó. Lehet, nálad már az akksi kezdi benyögni az unalmast, vagy ahogy írtad, a töltőfej is lehet ludas. Ha tudod, próbáld ki eésőre másik töltőfejjel. Nyilván, ugyanilyennel kéne kipróbálni.
-
JociMilan
tag
válasz JociMilan #39724 üzenetére
Nem tudom, hogyan, de mostanra annyit tudtam megoldani, hogy ha rádugom a gépre, akkor azonnal megkérdezi, hogy "Engedélyezi a számítógépnek, hogy hozzáférjen a telefonja adataihoz?" Itt "Engedélyez"-t nyomok, és rendben van, de továbbra sem látom a telefont semmilyen fájlkezelőben, total commanderben, sehol sem.
Korábban az eszközkezelőben az LGE Mobile USB Composite Device sárga felkiáltójeles volt, ez most eltűnt, viszont most egy másik helyen, egyéb eszközök - ismeretlen eszköznél van sárga felkiáltójel. -
siskad
őstag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz JociMilan #37694 üzenetére
Gyári hibás volt a kártya és formázásra megkotlott? Ha a laptopodon Windows van, akkor Számítógép-kezelés -> Tárolás -> Lemezkezelés
Ha itt látja, akkor megpróbálhatod formázni, ha itt sem látja, akkor kuka.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Zolio3
senior tag
válasz JociMilan #37587 üzenetére
Több dolog van: az egyik, hogy Stock kernelt nem igazán tudsz állítgatni. Van olyan, amit lehet, de egy custom kernelhez képest az nem túl sok. Vannak build prop szerkesztők, és vannak appok, amik több más mellett azt is tudják szerkeszteni, pl rom manager. A Fulmics romban nem emlékszem, hogy a busybox bele van e építve. A Limitless romban benne van, de ott is csak a 10-es verzió körül került bele. Ha busybox nincs, akkor kernel auditor, rom manager, /system/app moover, stb, nem futnak le.
-
-
Zolio3
senior tag
válasz JociMilan #36810 üzenetére
A romok telepítése előtt tájékozódni kell, hogy mely recovery verzió kell a telepítéshez. Limitless romhoz is magasabb verzió számú kellett volna, mint amit írtak, ezért rámásoltam 3.x verziós TWRP -t az sd kártyára. Végül nem dobott ki a telepítő a kisebb verziószámú recovery miatt, ezért akkor nem tettem fel az újabbat (csak utána). Abban volt magyar nyelv, de visszatettem angolra. Magyar nyelven nem szoktam meg, angol nyelven meg már ismertem. Mindegy melyik módszerrel teszed fel a recoveryt a készülékre, az fel tudja pakolni akár a Limitless, akár a Fulmics, vagy CM romot, tehát csak emiatt most még nem muszáj frissíteni. Biztos, ami biztos telepítés előtt másold fel sd-re az újabb recoveryt! Ha még sem lenne elég a verzió, akkor frissíted a recoveryt, advanced-->reboot -->recovery, és úgy telepíted a romot. De elég valószínű, hogy az autorec elég verziót tesz fel.
[ Szerkesztve ]
-
literati
tag
válasz JociMilan #35243 üzenetére
Én az xceed kernelben(kernel adiutorral) cpu-nál mindent max órajelre állítottam, (a minimumot is minden magnál), performance módban. IQ ütemező noop. Gpu-nál szintén performance max Mhz. Ez jelentősen gyorsított, noha akkuidő így kevésbé jó, de nem vészes.
[ Szerkesztve ]
-
motofi
aktív tag
válasz JociMilan #33840 üzenetére
Nekem sem jelezte OTA-n a frissítést. LG PC Suite programot feltelepítettem és ott már jelezte és felraktam, egyébként nagyon egyszerű, mondjuk az enyém független.
Azt kell mondjam a teló sosem volt ilyen fürge mint most. A lollipop még a Kitkat-nél is rosszabb volt nálam. Most működik a teló úgy ahogy mindig is kellett volna, szóval érdemes felrakni a mályvacukrot. -
DJ. Ru$y
félisten
-
KoryHu
aktív tag
válasz JociMilan #33840 üzenetére
A válasz benne van a kérdésben és a fórumban is: olyan régiós független telefonod van, amire még nem jött ki hivatalosan, (pl portugál), mindegy milyen kártyával használod.
Szerintem felrakhatod azzal a módszerrel (de a v30b-t tuti) , ha nem akarsz várni, de lehet kiadják pár héten belül.[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz JociMilan #33542 üzenetére
Belement valami szösz a zsebedből és az okozza.
Zsolto kolléga 1-2 hete ugyanígy járt a család mindkét G3 telefonjával - kipucolta valami alkoholos cuccal és rendbe lett - olvass vissza.Aztán az is lehet, hogy megrántottad...
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz JociMilan #32247 üzenetére
Megbízható helyről csak fekete van jelenleg.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz JociMilan #32168 üzenetére
Ha nem is vagy műszaki beállítottságú, akkor meg főleg nem értem minek kell piszkálgatni a telefont?
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
gixxergabi
senior tag
válasz JociMilan #32166 üzenetére
Az első linkelt unbrick zip fájlhoz videó. (video alatt meg a zip link)
Ez alapján, egyszerűnek tűnik, felrak egy qualcomm drivert miután már látja a gép, azzal a boarddiag programmal sorban felpakol, és utána már látja a flashtool...
elvilegJ.Pinkman szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
-
Yondaime 四代目
tag
válasz JociMilan #32158 üzenetére
akkor az sajnos [hard brick-es]
Személyesen vagy DPD futárral postázok, egyéb esetben nem vállalok garit.
-
gixxergabi
senior tag
-
Yondaime 四代目
tag
válasz JociMilan #32150 üzenetére
[remélem megy az angol eme remek leírást csináld végig]Amúgy a készüléked softbrick-es.Bocsi ez kell neked.
How to Enter Recovery Mode on your LG G3 by using ADB:
As we have previously discussed, ADB stands for Android Debug Bridge, being the ideal tool used to send terminal commands to an Android handset via a PC command line. So, if your hardware buttons aren’t working as they should, than you can be sure that this is a great alternative to boot your LG G3 into recovery mode.
That is what you have to do, but not before preparing your personal computer for the procedure, finding the original USB cord and making sure that you already have the proper drivers installed for your device (in case of not having them, you know what you have to do).
In the first place, don’t hesitate to download the ADB FILES from here;
Extract the file you have just downloaded from the link above to a separate folder on your computer;
Prepare your LG G3 by enabling developer options (you have to go to your phone’s Settings » select About phone » Scroll to the bottom and tap on “Build number” seven times to enable developer options), as well as USB Debugging (in order to do so, open phone’s Settings » select Developer options » Tick the “USB debugging” checkbox);
Connect your LG G3 with the computer by using the original USB cable and when a pop-up screen shows up on your phone asking you to ‘Allow USB debugging?‘ for the computer, make sure you tick the checkbox and tap OK;
Open the folder where you extracted the files and double-click/run the ‘Boot into Recovery Mode.bat‘ file in order to reboot your LG G3 into recovery mode;
In case of already having ADB setup on your PC, then all you have to do is to use this command ‘adb reboot recovery’ to boot into recovery mode.[ Szerkesztve ]
Személyesen vagy DPD futárral postázok, egyéb esetben nem vállalok garit.
-
gixxergabi
senior tag
válasz JociMilan #32150 üzenetére
Van itt egy G3-D855 Unbrick.rar benne leírás+képek...
Xda-n is vannak linkek a topicban, illetve a Spanyol HTC oldalon is keresgethetsz...
Sosem csináltam, nem is szeretném, ezért csak ennyit tudok benne segíteni...
(na meg drukkolok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest