- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
JociMilan
tag
válasz KoryHu #40123 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Egyáltalán nem meleg töltéskor sem a régi, sem a mostani, új töltőfej, épphogy langyos kicsit.DJ. Ru$y: nem eBayről vettem, egy itthoni cégtől, 2720 Ft-ért, elképzelhető, hogy akkor nem eredeti, és azzal van a gond.
lionshamlet: ezzel az Ampere-vel megnéztem, össze-vissza mutat mindent. Volt 2000 körüli érték is, de a legtöbb esetben 1000 alatt van, ez gondolom kevés.
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Megpróbálom röviden leírni, korábban már kértem segítséget a témában. Év elején volt egy éves a telefon, ekkor észrevettem, hogy lassan tölt a töltő. Ezen nem is csodálkoztam, mert mindig egy irányba tekertem össze, és megtört a kábel, a külső burkolat is. Elővettem egyik ecigihez kapott kb. 20 cm-es kábelt, amivel tökéletesen működött, ezért vettem egy 1,5 méteres Hama kábelt, amivel ismét jó volt, de kb. csak 3 hónapig. Ekkor ismét megpróbáltam az ecigi kábelével, amivel jól töltött, de kb. 3 napig, utána már azzal is lassan. Hétvégén barátomnál voltam, akinek van egy LG tablet, kipróbáltam az ő töltőfejével, és az én kábelemmel, és jó volt. Gondoltam, akkor a töltőfej a hibás. Vettem egy LG töltőfejet, ugyanolyat, mint a gyári (MCS-04ER), most kedden vettem át, ezzel gyakorlatilag szinte alig-alig tölt, lassabban, mint az előzővel. Elképzelhető, hogy hibás fejet kaptam? Rá lehet ezekre mérni, vagy ilyesmi, hogy működik-e egyáltalán? Nem tudok már mire gondolni, hogy mit cseréljek le. Lehet, hogy az akksi a hibás?
Köszönöm!
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Nekem is töltés problémáim vannak. Az történt, hogy február környékén észrevettem, hogy nagyon lassan tölti fel a telefont a gyári töltő. Kipróbáltam az elektromos cigarettámhoz kapott kb. 20 cm hosszú kábellel, amivel gyorsan, normális töltött. A hozzászólásokban írta valaki, hogy vett egy HAMA kábelt, ami villámgyorsan tölt. Vettem én is egy ilyen kábelt, 1,5 méter hosszút, és kiválóan töltötte kb. 3 hónapig, mostanáig. Megint kipróbáltam az ecigihez kapott kábelt, amivel megint gyors volt, de csak pár napig, most már azzal is lassan tölti fel, nagyjából fele annyival, mint kéne. Elképzelhető, hogy maga a töltőfej rossz? Vagy ennyi idő alatt tönkrement (pár hónap) a kábel, sőt most már ugye a kis ecigihez kapott kábellel is lassú? Vagy ez lehet akksi probléma? Érdemesebb lenne vennem egy új akkumulátort?
Köszönöm!
-
JociMilan
tag
válasz SkyLine3000 #39726 üzenetére
Igen, ki van pipálva.
-
JociMilan
tag
válasz JociMilan #39724 üzenetére
Nem tudom, hogyan, de mostanra annyit tudtam megoldani, hogy ha rádugom a gépre, akkor azonnal megkérdezi, hogy "Engedélyezi a számítógépnek, hogy hozzáférjen a telefonja adataihoz?" Itt "Engedélyez"-t nyomok, és rendben van, de továbbra sem látom a telefont semmilyen fájlkezelőben, total commanderben, sehol sem.
Korábban az eszközkezelőben az LGE Mobile USB Composite Device sárga felkiáltójeles volt, ez most eltűnt, viszont most egy másik helyen, egyéb eszközök - ismeretlen eszköznél van sárga felkiáltójel. -
JociMilan
tag
Sziasztok!
Minden nap olvasom a fórumot, tudom, hogy másoknak is volt hasonló problémája, a keresőben is próbáltam megoldást találni, de nem sikerült.
Pár hete újratelepítettem a laptopomat, most megpróbáltam összekötni a telefonnal, de nem látja a gép, csak tölti. Aztán persze rájöttem, hogy nincsenek feltelepítve a driverek, feltettem a az LG Mobile drivert, és a PC Suite is, de továbbra sem működik. Mikor bedugom a kábelt, akkor megvan a csippanás, és tölti is rendesen, de az értesítési sávban nem jelenik meg semmi. Ezt úgy tudom előhozni, hogy fejlesztő opciókban az USB konfiguráció kiválasztásánál rákattintok, ezután már megjelenik az értesítési sávban a jel, és tudom ott állítgatni (4 féle lehetőség: Telefon töltése, MTP, PTP, és MIDI készülék), de a laptop továbbra sem látja a telefont egyik módban sem. Az USB hibaelhárítást nem tudom bekapcsolni, inaktív ez a rész a menüben. A laptop telepítése előtt nem volt problémám ezzel, rádugtam a gépre, kérte az engedélyt a telefon az adatátvitelre, vagy valami ilyesmi, leokéztam és működött minden. Próbáltam másik kábellel, azzal sem megy. Hogy tudnám megoldani ezt, valamit még kéne telepítenem a gépre?Köszönöm!
-
JociMilan
tag
válasz Shinjike87 #38283 üzenetére
Miért lenne okádék? Nekem az van, direkt fehéret vettem, mert untam már, hogy minden műszaki termék fekete, vagy szürke. Erre rájöttek a gyártók is, ezért lehet ilyen színekben is kapni. Számomra a Titan (szürke) az okádék, mert "tömeg". Én imádom, örülök, hogy fehéret vettem.
-
JociMilan
tag
Tegnap még vígan hallgattam reggel munkába menet az FM Rádiót, este feltettem az Xceed kernel Fulmics 6.6 alá, és ma reggel nem indult el a rádió. Bejön a kezelőfelülete, de alul kis fekete négyzetben valami ilyesmi feliratok jönnek be: "Mock: Radio_Off", "Mock: TUNE", "Mock: Audio_active", "Mock: Mute", stb, és nem szól a rádió, bárhova kapcsolom. Hívás végén, miután leteszem a telefont, akkor is kiírja, hogy Radio_Off. Ezek szerint valami köze lehet ennek az xceed kernelhez, gondolom akkor ezzel nem tudok fm rádiót hallgatni.
-
JociMilan
tag
válasz kárátékutyá #37752 üzenetére
Köszönöm!
-
JociMilan
tag
Korábbi Fulmics Romokon én is mindig kitettem az akkumulátor százalékos megjelenítését, ahogy nálad is látom. A mostani 6.5, illetve 6.5-ön ezt a lehetőséget nem találom, hol lehet ez? A status bar fülön csak egy "show battery bar" található, ami kitesz egy vékony csíkot a képernyő tetejére, nekem számmal kellene, hogy hány százalékon áll.
-
JociMilan
tag
Feltettem az új Fulmics-ot. Ha rádugom a gépemre, akkor nem történik semmi. Tölteni tölti, de a gépen nem látom, és a telefon sem ír ki semmit. Előzőnél bejött egy ablak, mikor rádugtam, és engedélyeznem kellett, vagy valami ilyesmi, most nem csinál semmit, nem tudok rátenni így semmit, csak tölti. Ez mitől lehet?
-
JociMilan
tag
válasz atosan #37705 üzenetére
Pár másodperc után kiírja egy üzenetben angolul, hogy a telefon nincs csatlakoztatva, van egy retry és egy cancel gomb. Retry-re nem történik semmi, cancelra kilép értelemszerűen.
Előzmény: Fulmics 6.5-öt szerettem volna feltenni, beléptem TWRP-be, wipe-oltam mindent, majd megkezdtem installálni a zip fájlt. Valami hibaüzenet volt, illetve, hogy nem sikerült a telepítés. Sajnos nem néztem meg pontosan. Ezután újraindítás, és csak az LG logoig jut el a telefon. Próbáltam download módba tenni, sikerül is, de az LG Flashtool hibaüzenettel lállt, kiírta, hogy program bezárása. Most pedig ez a gond, hogy kiválasztom a KDZ fájlt, és pár másodperc után azt írja, nincs csatlakoztatva a telefon.
Most már bárminek örülnék, csak valami legyen a telefonomon. -
JociMilan
tag
Gondban vagyok. KDZ-t próbálok flashelni, LG Mobile Support Tool közben leáll. LG Flash Tool-ba bemegyek, betallózom a KDZ fájlt, elkezdi, majd egyszer csak kiírja a laptopom, hogy leállt az LG Mobile Support Tool, és program bezárása. Mit tudok tenni?
-
JociMilan
tag
válasz DJ. Ru$y #37695 üzenetére
Ez komoly?
Én előtte formáztam laptopon, van hozzá kártyaolvasó, minden rendben ment. Most kivettem telefonból, betettem az olvasóba, azt írja ki, hogy 16 Mb!!! a kapacitás, és formázni kell, megformázza, és ennyi. Akkor ennek annyi? Visszatettem telefonba, nem látja. Erre van garancia? -
JociMilan
tag
Új SD kártyát helyeztem a telefonomba. Az előző már kicsi volt számomra, vettem egy 32 GB-os Kingston micro SD kártyát. Kikapcsoltam a készüléket, behelyeztem, majd bekapcsoltam. Kiírta, hogy új kártyát észlel, stb., tehát felismerte. Kérte, hogy formázzam, leokéztam, egyből 20 %-ra állt, majd megállt, pár perc után eltűnt, és bejött normálisan a kezdőképernyő. Fájlkezelő nem látja, laptopra rádugva szintén nem látja. Mi történt? Nem ismeri fel?
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Ezt a műveletet szeretném elvégezni: Multitasking javítása az app limit átírásával
Összefoglalóban olvastam. Ha jól látom, a Kernel Adiutorban van ilyen szerkesztő? A problémám, hogy nem indul el a Kernel Adiutor. Illetve elindul, de perceken keresztül az Információ ellenőrzése... felirat látható, alatta a piros csík mozog. Csatolok egy képet róla. Mi lehet a gond? Illetve mi mással tudnám szerkeszteni a build.prop-ot?Köszönöm!
-
JociMilan
tag
Fulmics 6.5 Rommal mik a tapasztalatok?
Korábban olvastam, mikor megjelent a 6.5, hogy rosszabb lett a kamera. Igaz ez? Jelenleg 6.1-et használok, de frissítenék rá, ha minden rendben van vele.Köszönöm
-
JociMilan
tag
Fulmics 5.3-ról váltanék 6.0-6.1-re. Érdemes frissíteni a TWRP-t? Ha igen, akkor hol találok frisset? Az összefoglalóban levő 2.8.7.0 van feltéve, de ha jól tudom, már 3. felettiek is vannak.
-
JociMilan
tag
válasz petike2014 #36536 üzenetére
Ugyanezt keresném én is. V30j romot KDZ-vel feltenni. Honnan lehet letölteni?
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy ha pl. leteszem a youtube-ot, és közben pl skype-on írnék valakinek, akkor ne álljon le, hanem ugyanúgy menjen tovább a zene. Nálam azonnal leáll, ha pl. megnyomom a home gombot. -
JociMilan
tag
Sziasztok!
Pár dologban kérném a segítségeteket!
1. Szerdán feltettem én is a Fulmics romot, akkor még az 5.1 volt a legfrissebb, és az Xceed kernelt. Nekem nagyon tetszik, az akkuidő szerintem elképesztő, ilyen lassan még nem merült a telefonom. Viszont kb. tegnap óta mintha lassabb lenne, nem vészes, de volt már ennél gyorsabb is, eléggé gondolkodósan indul el minden. Ennek mi lehet az oka? Lehet valahogy gyorsítani? Ma frissítettem 5.2-re, ugyanolyan.
2. Éppen a Fulmics rom feltevése óta a jön egy google értesítő, ami eddig nem volt. Most is fent az értesítési sávon jelez, ha lehúzom, kiírja az éppen zajló német bajnoki meccseket. Ezek nem érdekelnek, a beállításokban töröltem valami értesítéseket, illetve kikapcsoltam, de most is jön folyamatosan, hogy melyik meccs hogy áll. Ezt hogyan tudnám megszüntetni?
3. Szeretnék egy asztali telefon dokkolót, amibe ha beállítom, akkor tölti. Valaki használ ilyet? Milyet érdemes venni?
Köszönöm!
-
JociMilan
tag
A Titanium Backup hova ment? Most csináltam egy mentést az alkalmazásokról és adatokról, de nem találom sehol a telefonon.
-
JociMilan
tag
válasz SkyLine3000 #35093 üzenetére
Rendben, értem!
És ha megtartom az Fulmics romot, amit tervezek feltenni, akkor is meg tudom azt oldani, hogy a játékok, alkalmazások, amiket felteszek, ugyanazokkal a beállításokkal megmaradjanak, mint ahogy most vannak?
-
JociMilan
tag
Biztonsági mentést szeretnék csinálni, de sem a belső tárhelyemen, sem az SD kártyán nincs annyi szabad hely. Nem lehet valahogy közvetlenül laptopra kimenteni?
Másik kérdés: ha készítek mentést, akkor az a játékok beállításait is megtartja? Van pár játék, amelyeknél már sok pályát végigvittem, és nem szeretném elölről kezdeni. Múltkor amikor lementettem az alkalmazásaimat is, akkor visszaállításnál csak a programokat tette vissza magától, de mindegyik úgy viselkedett, mintha akkor telepítettem volna először, így minden játékom állásai elvesztek. -
JociMilan
tag
Sziasztok!
Jelenleg gyári MM-t használok. A telefont rootoltam, TWRP feltelepítve. Erősen gondolkodom egy custom rom feltevésén. Napi szinten olvasom a hozzászólásokat, de nem tudom eldönteni, melyik legyen.
Fulmics vagy CM 13?
Mindkét romról olvastam előnyöket, hátrányokat, hibákat. Nekem a gyorsaság lenne a lényeg, minden a lehető leghamarabb induljon el, akkuidő nem érdekel annyira. Ti melyiket ajánlanátok. És annak melyik változatát?Köszönöm!
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Ez az MLT ki-bekapcsolása hogy működik? Tudom, hogy benne van az összefoglalóban, de a rejtett menüt hogy kell előhozni? Beütöttem azt a kódot. Utána kell nyomni valamit? Hívásindítás, vagy alapból történnie kéne valaminek? Nekem semmit nem csinált, aztán megnyomtam a tárcsázás gombot, akkor meg valami visszautasítva szöveg jelent meg, amit leokéztam, és semmi nem történt.
-
JociMilan
tag
válasz KoryHu #33838 üzenetére
Idegesítő????
Mit nem adnék érte Örülj neki!
Pont erre panaszkodtam pár nappal ezelőtt, hogy nekem, ha a füles be van dugva, akkor ha csörög a telefon, vagy értesítés jön, akkor azt a telefonon is hallom.
Szerintem az a normális, ha be van dugva fülhallgató, akkor MINDENT azon hallasz. Gondoltam, elviszem szervizbe az enyémet, mert én nem tartom normálisnak, hogy bármit is halljak a telefon hangszórójából, ha be van dugva fülhallgató. -
JociMilan
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy unalmas a téma, szinte mindenki erről beszél, de van pár dolog, amit nem értek. 6.0-ra való frissítésről van szó. Hogy lehet az, hogy valakinek már van hivatalosan, valakinek pedig semmi? Olvastam a hozzászólásokat, hogy a Telekom milyen lassú ebből a szempontból, ahhoz képest kollégám kérdezi tőlem csütörtökön, hogy "na? frissítettél már?" Neki felajánlotta a telefonja, és frissített is, nem számítógépen keresztül, hanem simán a telefonon, nekem pedig független telefonon semmi. Az IMEI számos link, ahol meg lehet nézni, ott sem jelez, csak a V21a-t. Szóval szívesen frissítenék, de szeretném inkább hivatalosan. Ha a többek által linkelt V30c KDZ-vel felteszem, akkor annak SEMMI veszélye nincs? Nem szeretném még véletlenül sem elrontani.
-
JociMilan
tag
válasz Gábor-KJ #33546 üzenetére
Köszönöm, megtisztítottam, vissza is olvastam fórumtársunk problémáját is, de nekem nem javult meg.
Illetve az újabb fejlemény, hogy a fülesből mindenképpen szól, de amiket leírtam, hogy pl. beállításokban a hangok, vagy ha értesítés jön, akkor azt kint is hallom. Tehát fülhallgatón keresztül minden OK, de vannak, amiket a telefonon keresztül is hallok. Érdekes. -
JociMilan
tag
Sziasztok!
Három hete vettem kártyafüggetlenül egy G3-at. Sokáig nem használtam a fülesét, mert ritkán használom, de egyik alkalommal próbáltam, és nem szólt, ugyanúgy a telefonról szólt a zene meg minden. De nem a fülessel van a probléma, mert máshol (laptopon, stb.) működik. Ma megpróbáltam újból, mielőtt beadom a szervizbe, és a telefon felismeri, fent az értesítési sávon megjelenik, a zene, meg a játékok, illetve a gombok nyomkodását a fülhallgatón keresztül hallom, viszont pl. a beállításokban a hang fülön ha próbálgatom a csengőhangokat vagy értesítési hangokat, akkor a telefonból szól, és minden értesítés (pl. eredmények, email) szintén a telefonból jön, nem értem.
Szerintetek mi lehet az oka? -
JociMilan
tag
Barátomnak szintén G3 van, és egy ilyenre lenne szüksége:
http://www.etradesupply.com/lg-g3-d855-back-cover-assembly.htmlEz a hátlap alatti rész az akkumulátor körül, abból a felső. Beszerezhető ez Magyarországon? Hol érdemes keresni?
-
JociMilan
tag
válasz Gábor-KJ #32171 üzenetére
Köszönöm ezt a segítőkész hozzászólást!
A műszaki beállítottságot arra értettem, hogy szétszedni a telefont, ahogy azt a leírásban látom, ahhoz nem sok kedvem van. Számítógépes szoftverek terén otthon vagyok, az előző LG telefonomat is rootoltam, főzőtt romot tettem rá, többet is, és mindent meg tudtam csinálni. Ezzel a telefonnal is sikerült a root, twrp feltelepítése, de egy kdz fájl flashelésénél megakadt a folyamat, és előjött a fent említett probléma, amire próbáltam segítséget kérni.
Egyébként a kérdésedre a válasz röviden: semmi közöd hozzá -
JociMilan
tag
válasz Yondaime 四代目 #32165 üzenetére
És mi a teendő?
Ezt én meg tudom csinálni, amit az általad küldött link ír? -
JociMilan
tag
-
JociMilan
tag
válasz gixxergabi #32157 üzenetére
Nem kapja el...
-
JociMilan
tag
válasz Yondaime 四代目 #32156 üzenetére
Eszközkezelő nem látja
-
JociMilan
tag
válasz Yondaime 四代目 #32153 üzenetére
Köszönöm, olvasgatom. De a telefont nem ismeri fel jelenleg a Laptop, tehát nem tudok műveletet végezni rajta
-
JociMilan
tag
válasz gixxergabi #32145 üzenetére
Köszönöm, de sajnos nagyobb a baj, nem reagál semmire
-
JociMilan
tag
Sajnos megszakadt egy "firmware update" folyamat, és most kék-piros led villog, a telefont nem tudom bekapcsolni. Hogy tudom visszaállítani alaphelyzetbe? Vagy valahogy visszahozni, hogy működjön?
Köszönöm nagyon előre is!
-
JociMilan
tag
válasz SkyLine3000 #32085 üzenetére
Igen, köszönöm, visszaolvasgattam, és más is azt javasolta, azzal sikerült.
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Egy hete vásároltam egy ilyen készüléket. A TWRP telepítésével van gondom, root sikerült. Flashify programmal próbáltam feltenni, de mikor rebootol, akkor fekete képernyőn nagyon kis fehér felirat jön be, talán "fastboot started", de semmi más. Próbáltam másikat letölteni, annál pedig reboot után a led villogott kék-piros fénnyel, és csak akksi kivétel után tudtam elindítani. Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával