Hirdetés
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Erről csak Én tudnék beszélni.......Kedden vettem egy LG V10-et,de még mindíg a G3-at használom,pedig már belaktam.Nem tudok elválni a szeretett telefonomtól,pedig már egy kisebbik változata a fiókban pihen.
[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
SkyLine3000
addikt
A stock LP is tipp-topp, pörög-forog és semmi gond sincs vele.
Egyébként most döntögetem akksiban a saját rekordjaimat. Már 5. napja megy a teló és még mindig van 22%.
Igaz nincs agyonhasználva, mert itthon vagyok a gyerekkel. De azért volt wifi folyamatosan, mobilnet, telefonálás, böngetés, kis sokoban, pár fotó. Ma este azért megetetem. Szóval félig-meddig buta módban azért ez is sokat bír. Ha visszatér a napi rutin, 2 nap alá sztem akkor sem fog menni egy darabig. A régi telóm, másfél éves akksija sem merült soha le estére.[ Szerkesztve ]
-
fR0271
csendes tag
Köszi!
Nekem az általad leírt módon sikerült megcsinálni, utána felment a TWRP is, és sikerült a tweak-eket (pl oversharpening mod) is felrakni, szuper lett..
+1:
Nem tudom valaki csinálta-e már, de nekem nagyon melegedett a teló, ha kellett, ha nem még a thermal throttling mod nélkül is, szóval így azt egyelőre hanyagoltam. Viszont, akkor már kicsit utánanéztem a dolgoknak és találtam néhány videót arról, hogy hővezető pasztával megtunkolják a SoC-ot, gondoltam ártani nem ártok vele, így hát tettem egy próbát, az én esetemben thermal pad-dal (hatásra ugyanaz, de legalább nem kenőcsözöm össze az egész alaplapot). És láss csodát, a CPU-Z szerint az eddigi idle 50-58°C helyett 37-41°C körül megáll.+2:
Az előzőekhez még hozzátenném, lefuttattam egy AnTuTu Benchmark-ot is, itt 64 ezer körüli pontszámot értem el, nem tudom hogy alapesetben mennyit kéne hoznia a G3-nak. Viszont amíg eddig egy sima fotózásnál vagy facebook-ozásnál is éreztem a kamera környéki forrósodást, most ez a teljes teszt ideje alatt elmaradt. Egy minimális langyosodás azért volt a CPU tesztnél, de hatalmas a különbség. -
gthomma
senior tag
Nem bántani akartalak, van egy érdekes lehetőség az interneten, valami google izé.
Kiválasztod a színpatikus ROM-ot ami permanensen rootolható, fellököd a recovery-t, követed a leírást és már tiéd is pálya
[ Szerkesztve ]
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
gthomma
senior tag
-
DJ. Ru$y
félisten
Sok kézügyesség nem kell hozzá, csak odafigyelés.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Zolio3
senior tag
Igen, ebben van valami. 13 körül van a kijelző (digiziterrel, és kerettel), plusz szállítási költség. Az új készülék 35 körül van, és az 32/3 modell. És nincs szállítási költség sem, mert x ezer Ft felett van. Ha így nézzük, akkor tényleg nem éri meg. És még szerelési költség, ha maga nem tudja megoldani az ember, az már egy húszas. A körül kapni az ebayen használt jó állapotút.
-
Zolio3
senior tag
OTG kábellel, és egérrel tudsz egykezes módot állítani. Ha ilyen nagy mértékben érzéketlen a kijelző, akkor nyilván az egykezes módban sem lesz könnyebb. Ez attól függ hol halt meg a kijelző. Nyilván én is vettem másik telefont, azért ez a modell már kicsit öregecske, de most is jó használható készülék.
Szerettem volna G6-ra váltani, de kimaradt az infra, és még pár dolog, ami a G3--ban (is) benne volt, így idén nem LG lett. -
Zolio3
senior tag
A csomagban a szerszámok is benne szoktak lenni, jó a leírás, és persze ott a YouTube is. Szintén nem túl igényes megoldás, és úton kivitelezhetetlen is: otg -t támogat a készülék, így gond nélkül tudsz hozzá kötni egeret. Ha esetleg szoftveres hiba lenne, akkor egérrel sem működne a hibás szektorokban, ha hardveres hiba, akkor az egérrel használható. Ha normális custom rom van fent (pl újabb Fulmics), azon van "egykezes mód"). Bekapcsolva tudod úgy méretezni a kijelzőt, hogy a hibás szektoron kívül essen. A képernyő így kisebb lesz, de akár egy üzenet is megírható lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Zolio3
senior tag
Olcsóbb, és kevésbé igényes megoldás, hogy lehozatod az ebayről. Elsőre van vele kis munka, de bele lehet jönni. A képe talán nem olyan szép, picit mattabbnak néz ki, annak, aki ismeri a készüléket. Egy laikusnak nem is nagyon tűnne fel a különbség. 10 k környékén hozzá lehet jutni digiziterrel együtt.
-
han_lev
senior tag
A haveromnál is T-s G3s 2 éves gyártói garival ezt produkálta (majdnem). Bevitte, teljes alaplap, kijelző csere és kapott egy új akksit bele.
Kvázi lett egy új telója!
Hajrá!
És ne hagyd magad!
Jár!
Ja és ő is ezért volt letörve, ezért csináltatta meg, és most nem is akar cserélni![ Szerkesztve ]
Poco F5/pro
-
eladogeppc
veterán
Ismét sziasztok !
V30C telepitve volt, majd v30N lett belőle frissítés után.
A nagy kérdés, hogy melyik ROM-al a legjobb az akku idő ?
Valahogy nekem 2 óra körül alakul új akkuval.
Látszatra nem hajtja semmi a procit, deepsleep is rendben van. Kb 70%-ban alszik.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Aryon87
félisten
Egy linknek orulnek, plane hogy most mobilnet hijjan meg se tudom nezni
Gondolom meg Marslako es nem Nugat a Fulmics 7..Fahrii: sztem siman eselyes a csereutalvany, mivel 3x is cserelni kell a kijelzot a repedes miatt
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kárátékutyá
őstag
Feltettem mellé az Xceed kernelt, és eddig messze ez a leggyorsabb Rom a telefonon. Azonnal nyílnak a programok, döbbenet, nem rajzolja újra a kezdőképernyőt ha pld egyszerre zárom be a háttérben "futó" programokat. Egyenlőre picit jobban eszi az aksit mint az UX, de sztem beáll majd.
-
JociMilan
tag
Korábbi Fulmics Romokon én is mindig kitettem az akkumulátor százalékos megjelenítését, ahogy nálad is látom. A mostani 6.5, illetve 6.5-ön ezt a lehetőséget nem találom, hol lehet ez? A status bar fülön csak egy "show battery bar" található, ami kitesz egy vékony csíkot a képernyő tetejére, nekem számmal kellene, hogy hány százalékon áll.
-
kárátékutyá
őstag
Köszönjük a linket! Még anno Nexus 5-ön cseréltem kernelt, nem igazán vágom a dolgot.
Simán ezt is TWRP-vel feltolom és annyi? Ha később romot cserélek, akkor visszaáll a kernel arra amit a rom tartalmaz (a ROm tartalmaz kernelt? ) A készenléti időn pozitív irányban változtathat ez a kernel úgy hogy nem piszlálja az ember?
-
Márton
nagyúr
klassz
olyan nincs itt vagy bármely más rom-ban, hogy 50fps legyen a kijelző?
thxEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Zolio3
senior tag
Ennek jól kellett végződnie! :-) Ez egy nagyon jó készülék még most is, én sem szerettem volna semmi mást venni, ha nekem nem nem javították volna meg időben. De nem volt gond a szervízzel sem, és a szolgáltatóval sem volt sosem ilyen bajom. Ennek így kellett lennie! Most már kevesebb sörrel is ki fogod bírni! ;-)
-
Zolio3
senior tag
Hmm. Mondtam, hogy más történet az Ügyfélszolgálat, ott nekem még nem volt negatív tapasztalatom a 19 év alatt, mióta náluk vagyok. Ezért írtam, hogy nem kell emiatt idegeskedni, és hergelni magad! :-) Akkor másik IMEI szám is lett? Ha alaplapot cseréltek? kameránál az vele járna, mivel nem szedhető le az alaolapról.
-
Zolio3
senior tag
Törött kijelzővel visszakapni... Hát, azért az nem gyenge! Azt azért hozzá kell tenni, hogy az előző két eset nem egy prémium kategóriás kínai készülék volt. Egy G3 csak zászlóshajó volt bő két éve. Feltételezem van valami olyasmi az LG és a szervíz között, hogy az LG hírnevét ne járathassa le egy botrányos szervízhálózat. De ez csak feltételezés.
-
Zolio3
senior tag
Igen! Alapvetően ezért javasoltam, hogy a honlapjukon írásban fordulj az ügyfélszolgálathoz, és ne személyesen a kirendeltésgre. Biztos voltam benne, hogy el fog intéződni a dolog, nekem mindig pozitívan fejeződött be a nézeteltérésem, és hogy a Telenornál meg van minden a készülékedről. Már csak pár sört kell innod kb két hétig, és visszakapod a készüléket. ;-)
-
Brett001
aktív tag
Ha még csak a kamera lenne elb..szva, de a root sem jó rajta. Telepítés után még jó volt, de miután ujraindítottam a telót, volt root jog, nincs root jog. Megy vissza a 6.0-as Fulmics. Egyébként én sokáig jól elvoltam a stock+exceed párossal, csak azért váltottam nem rég Fulmicsra, mert a GPS gyorsasága határozattan jobb.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Zolio3
senior tag
Ha belépsz a mytelenor alkalmazásba, vagy böngészőn, ott lesz az előfizetésed, és a készülék típusa (IMEI szám, típus, szín). Szóval van nyoma. Először is nyugodj meg, és a webes felületen írd meg a problémád a Telenornak! Ők 30 napon belül kötelesek választ adni, egyébként ez meg is szokott történni. Nekem volt úgy 3-4 ilyen levelezésem a 19 év alatt, és mindig pozitív volt a tapasztalat (ha személyesen, vagy szóban az ügyfélszolgálaton nem is volt az). Nem akarom a Telenort védeni, de egész biztos vagyok benne, hogy meg fogják tudni oldani a számlát, és/vagy garanciajegyet, és a számlát eltűntető hölggyel is el fognak beszélgetni. Emiatt csúszni fog a garanciális ügyintézés, de biztosan meg fog oldódni. Mikor írásban fordulsz hozzájuk, akkor elég megnyugtatóan szoktak intéződni a dolgok, legalábbis nekem igen pozitívak voltak a tapasztalataim.
-
Aryon87
félisten
Azok utan hogy tolem a G5 camplus moduljat akartak lenyulni, nem kizart.. bar abbol lett volna kis haszon, de a te szamladbol...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Blac1
aktív tag
Szia! Lehet hogy hülyeséget írok. Az is lehet hogy már gondoltál rá. Mind két esetbe elnézést.
Az iraton amit kaptál amikor leadtad a telefont nem volt egy olyan rész hogy Csatolt iratok vagy valami hasonló? Ha nincs meg a garancia papír akkor oda szokták írni. Én egy tablettal jártam hasonlóan. Bár nem a telenornál. -
DJ. Ru$y
félisten
Megint a vezetőt kellett volna kérned... Nincs jobb megoldás. Visszamész, és kapásból főnök, akár vigyenek az irodájába stb. Ebből máshogy nem lesz megoldás. Nélkülük amúgy sem tudod jelenleg igazolni, hogy ott vetted a készüléket. Sajnos kiszolgáltatott helyzetben van, csak ők tudnak utánanézni a rendszerükben. Írd be esetleg a Telenor topikba, hátha tudnak valami megoldást javasolni.
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem lepődnék meg, ha az a leadásnál (jogos) reklamációd után a kis hölgy szőrén szálán (akár megette) eltüntette azt a papírt... Az a baj, hogy a szerviznek (is) kell vagy kitöltött garancia jegy, vagy pedig számla... Nálad egyik sincs, ha jól értem.
-
Aryon87
félisten
O azok szeretnek minden mast csinalni azon kivul amit kellene. Engem a kisp*csa a CamPlus modullal probalt meglopni. Masnap mar mindjart elokerult az altala "nincs keszleten" levo tartozek, ahogy a kollegaja az irodaba ment utanajrni a dolognak, es vegul az uzletvezeto is keresni kezdte.. (igaz G5, de kapcsolodo tema, sorry az off-ert)
[ Szerkesztve ]
-
Zolio3
senior tag
Nyugalom, lesz cucc hozzá! Feleségem Z1 compactjához gondolom nem volt, így a szervíz vadi új kártyafüggetlen Z3 compactot küldött helyette. Ezzel azt akarom mondani, hogy egyáltalán nem biztos, hogy szarul jössz ki az esetből!
Mondjuk ár szintjén biztos nem találnál jó telefont, de ha LG, akkor a V20-ért lenne az a pénz, amiért megválnék a G3-tól... Csak egy hetet kéne még rá várnom, vagy kicsit többet, mire a szolgáltatóknál is megjelenik a kínálatban. -
KoryHu
aktív tag
Én is így gondolom, pont ugyanígy a telenornál vettem, ráadásul pont úgy, hogy rá 2 hétre (!) árazták le 30 ezer Ft-al, és az én kedvezményemmel akkor kereken 0 Ft lett volna a készülék (én még 28 ezer Ft-ért vettem, 60 ezer Ft kedvezménnyel).
Most elég nagy bajban lennék, ha készüléket kéne vennem náluk, ugyanezért a kedvezménnyel, ami 28 ezerért kijönne, az azért elég kompromisszumos. De most jelenleg valószínű a Samsung A5 2016-ot venném vagy a Huawei P9 Lite-ot (bár ebben a rendszer nem annyira tetszik).
Nekem okoskészülékben fontossági sorrend a kijelző és a kamera. Nekem ezek a fontosak, utána a dizájn és a nyers erő.
Ebben az A5 2016 tök jó, szerintem G3 szintű szinte (optikai képstabi). A többi, hogy most 1 mp-el később indul ez az, vagy 2 GB RAM, nem lényeges talán. Játszani nem játszom.[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
ofgm
tag
Nekem is ez a telefon van tartaléknak, de már a max pro változatban, kegyetlen pörgős kis teló, és teljesen egyetértek a leírtakkal... Én, baromira nem értem, hogy a fenébe nem tudnak a nagyobb gyártók az aksik terén egy kicsit bátrabban fejleszteni, simán van arcuk a mai napig még mindig 3000-es körüli aksikat tolni az új csodákba.
[ Szerkesztve ]
-
Zolio3
senior tag
Ha némi vígaszt ad: én kb 4 hete kaptam vissza a telefont. Szintén Telenoros, gari már csak szolgáltatói volt, mivel közel van a két évhez. Nekem találtak bele másik alaplapot, ráadásul kártyafüggetlent... Ez egy népszerű modell, és talán a Vodánál még mindig van. Van remény, hogy lesz bele alkatrész, és hogy visszakapod.
A kínai telefonhoz írva: a 4 Ah akku az elég nagy, szóval nem túl nagy csoda, hogy jól bírja. Általában kínai olcsóbb készülékeknél előforduló hiba, hogy telefonáláskor nem is foglalkozik a közelségérzékelővel, ezért bekapcsol a kijelző. Nem általánosítás, de több ilyen kínai modellel találkoztam, hogy 1-2 hónapos kora után élvezhetetlen volt a beszélgetés, mert össze vissza benyomódott valamilyen "gomb".
-
Zolio3
senior tag
Talán a Vodkafone -nál még mindig van kínálatban, feltételezem van még a szervízben is. Én is úgy voltam vele, ha nem lesz kész 30 napon belül, akkor megmondom, hogy adják vissza, és magam viszem el megjavíttatni a Váci úti szervízbe. Aztán persze a számlát benyújtom a Telenyomornak, hiszen ez is egy opció.
-
Zolio3
senior tag
Igen. Hát nekem ezen a téren nem volt nagy gyomoridegem, mert a Telenornál, mikor leadtam ott mindent lefényképeztek. Így ilyen szempontból nyugodt voltam, és azzal is tisztában voltam, hogy semmi olyat nem tettem, ami miatt elrepedt volna a ház, vagy az sd kártyát eldobálja. Így az maradt, hogy vagy megjavítják, de akkor csak a kijelző maradt volna, annyira meg minek szedjék szét, vagy cserélik, vagy le sem sz@rják 30 napig, akkor viszont fizethetek be másik telefonra. Utóbbitól paráztam a legjobban, mert ilyen tudású telefont ár/érték arányban a Telenor kínálatában nem találtam volna. Arról nem beszélve, hogy szándékomban áll szolgáltatót is váltani. Így nagyon megörültem, amikor értesítettek, hogy készen van.
-
Zolio3
senior tag
A Telenor nem javít, hanem a szerződött szervízhez küldi. Ez a TMX lesz (volt Telemax). Ők nem fogják elsietni. Nekem egy hónapja ért vissza a telefon, majd 3 hétig volt ott, cserélték az egészet. Nah, hogy ezen mi a fenét kellett ülni jó két hétig, azt ne tőlem kérdezd, de kaptam komplett másikat. Mindössze a hátlap, és az akku a régi.
-
gixxergabi
senior tag
LGUP_LG_G3.zip - 16.9 Mb ezt tölsd le és telepítsd mindkettőt, az egyik a progi, másik a G3-hoz való dll (a 3dik meg egy kis help)
Bekapcsolva csatlakoztasd a telód (asszem MTP-ben)
Állítsd Upgrade-re, tallózd be a kdz-t, majd állítsd át REFURBISH-re (az a full wipe, ami megfelel a flashtool CSE fleshnek), aztán start... -
Joccc07
addikt
Én nem akartam semmiféle vitát szítani/kezdeményezni.
Egyébként ha hiszed hanem én mielőtt bármit is kérdeztem volna az elején mielőtt még megvettem volna a telefont én türelmesen végigolvastam az összes hsz-t majd az összefoglalót is. Majd csak utána kérdeztem.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
gery14
senior tag
igen toltenem le roothoz a cucokat 6.0ala de nincsenek fent..makepermissive.zip, hiányzik.... nem jo a link. akinek megvan esetleg atdobná?
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
ofgm
tag
Szia, ennek működnie kell:
Próba: LockScreen -
-
vazulka2800
tag
Nem tudom miért de az enyémből a gyorsaság/stabilság kimaradt 3-4 alakmazás egyidejű futtatása már gondot okoz neki újratöltögeti mindig a ram managment át van írva 64 re
Samsung C3050 -->Huawei U8500 -->Samsung Galaxy Y -->Sony Xperia J -->Sony Xperia SP ->Sony Xperia Z1 Compact -->HTC One M7-->Sony Z3C
-
gery14
senior tag
oke koszi lehet kap egy probát az G3 om !
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
gery14
senior tag
Koszi azt elolvastam en a felhasználo véleményekre lennek kíváncsi pl mindennapi hasznalasnal mik jonnek elo fagyasok stb bár tuti h rootolni fogom .
[ Szerkesztve ]
-
vazulka2800
tag
Gondoltam fel teszem én is a fulmics-ot de ahogy végig ment az aroma installer nem indul be a telefon (újra tudom éleszteni gyári rom rárakásával) de mit ronthattam el?
Samsung C3050 -->Huawei U8500 -->Samsung Galaxy Y -->Sony Xperia J -->Sony Xperia SP ->Sony Xperia Z1 Compact -->HTC One M7-->Sony Z3C
-
vazulka2800
tag
Érdekes dolgot tapasztaltam: hogyan tölthet a gyári 1800mAh-s töltőfej 2500-al? +van amikor 10mAh-val tölt (nem használom közben) és a töltőfej nem is melegszik hosszabb töltés során sem [kép] + ki próbáltam egy samsung 2A-es töltővel is az sem tölti jobban
[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
Én úgy mondanám, hogy elvileg igen. (de nálam nem)
Fulmicsben volt a fő képernyőn egy menedzsment mappa, amibe én még bele raktam a sima beállítások ikont.
Na most ez úgy bele ette magát valahova, hogy kdz-zhettem, sőt még tot-oltam is hátha jobban legyalulja, de bármely szűz gyári romban oda teszi a menedzsment mappát a beállítások ikonnal együtt... -
Zolio3
senior tag
Én csak a 2. pontban feltett kérdésre válaszolnék: a nagymértékű testreszabhatóság egy bizonyos szintig megáll a romoknál. Ha rom szintnél mélyebben is testre szeretnél szabni, akkor xposed, és azalatt tweaksbox (2.1 béta verzió van MM-re), és/vagy Gravitybox (MM). Állapotsávra Flat style bar, ha nem lenne elég a tweaksbox, és gravitybox által nyújtott lehetőség. A Meggy féle navigációs téma is működik xposed alatt.
És már írtam én is, de más is, aki váltani akar Fulmics-ról: Limitless rom! Jelenleg 10.2 a legújabb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest