Hirdetés
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz lionshamlet #41288 üzenetére
Az enyémbe az eredeti akksi van. Júniusba volt 2 éves a teló. Minimum 1 napot elmegy. De ha nem nyonkodom állandóan, a kettő sem kizárt. Sosem merül le estére. A gps-el sem volt soha gondom. Gyorsan talál jelet és nem is veszti el.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz lionshamlet #41288 üzenetére
Az ilyen merüléseket új akksi esetén leginkább az okozza, hogy nem eredeti.
-
gjoco1
addikt
-
fezsoo
aktív tag
válasz lionshamlet #40888 üzenetére
gjoco1
Nem a hátlappal van probléma. Tokot nem találok hozzá!Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lionshamlet #40734 üzenetére
Központi szervizben 4000-5000 Ft környékén mozog, vagy marad Kína.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
lionshamlet
senior tag
válasz lionshamlet #40692 üzenetére
Lg g3 stock romok.
-
SkyLine3000
addikt
válasz lionshamlet #40689 üzenetére
Nekem volt fent MM és 1000 éve van fent az Lp, de én nem vettem észre ezt a látványos gyorsaságot MM alatt. Nekem teljesen sima a LP is. Mondjuk ki is van gyomlálva. Nekem egyszerűen nem volt szimpatikus a MM. Ráadásul jól elbszták rajta az Lg Health-t, amit én napi rendszerességgel használok. Ráadásul jobban eszi az akksit is. Nekem tökéletes az LP.
-
SkyLine3000
addikt
válasz lionshamlet #40686 üzenetére
Telepítetted azt a két msi fájlt, ami az lgup mappában van? Mert azokat kell. Anélkül dob ilyen üzenetet, h nem ismeri fel a telót. Nekem eddig mindig sikerült ezzel is és a kdz-vel is a rom csere.
-
SkyLine3000
addikt
válasz lionshamlet #40684 üzenetére
Igen. Mondjuk ez. Én is ezt szoktam használni. Amiket utoljára vettünk 3/32eseket, azokat is lgup-al downgradeltem 6-ról 5-re.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lionshamlet #40682 üzenetére
LGUP-pal is próbáld meg.
6-ról 5-re biztosan csak LGUP-pal lehet menni.
[ Szerkesztve ]
-
ofgm
tag
válasz lionshamlet #40485 üzenetére
Mostanában nem nagyon járok Pesten, Ők meg nem postáznak ha jól tudom, de köszi az infót.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lionshamlet #40125 üzenetére
Nem mérvadó. Főleg G3-nál nagyon sok fals infót mutatott és ezzel az sem tesztelhető, hogy a kábel vagy a töltőfej a ludas stb. Áramot fizikálisan mérünk, ha pontos adatokat szeretnénk.
-
Prosector
addikt
válasz lionshamlet #40074 üzenetére
En azzal is probaltam amit Fulár linkelt, azzal is amit siskad + probaltam mas verziot is, de semmi.
Fulár altal linkelt oldalrol is kiprobaltam 2 romot, egyik sem ment fel fel...le akartam tolteni a 3.-at, erre kiirja, h 1 nap csak 2-ot tolthetek le...pffffff........
Nem szoktam mokolni a telokat, ezt csak azert csinalom(csinalnam) mert fel akarom a Cyanogen-t, h utana fel tudjam tenni a Nougat-ot.
De nem gondoltam volna, h ez ennyire lehetetlen.
-
SkyLine3000
addikt
válasz lionshamlet #40070 üzenetére
Tedd vissza a LP-ot. Azt simán lehet rootolni. Én végigpróbáltam egy raklap romot és maradtam a LP-nál. Amikor megvettem az új 3/32-est, ennél is az első dolgom volt legyalulni a MM-t és visszatenni a LP-ot. Ezzel a legjobb a telefon.
-
SkyLine3000
addikt
válasz lionshamlet #40045 üzenetére
Majdnem nem adtam el a 2/16-ost sem. Ha egy érdeklődő nem ír vissza pár nap után, h kell neki, megtartottam volna. Már leszedtem mindenhonnan a hirdetéseket és eldöntöttem, h megmarad, amikor jött a privi (itt a ph-n). Az újat is downgradeltem LP-ra és most ismét öröm & bódottá. Azért nem volt egy csúcs élmény az új megérkezéséig a Siemens M55-öt használni.
Ezen eleve volt normális kijelzővédő fólia is, úgyh egyenlőre nem babrálom. Most van tartalékban egy Nillkin 9H üvegfóliám.[ Szerkesztve ]
-
gthomma
senior tag
válasz lionshamlet #40033 üzenetére
Hivatalos legutolsó "hungary rom" a 30C
Itt van egy nagyon stabil ROM ami a 30G -re épül.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lionshamlet #40033 üzenetére
Mivel, lehet, hogy az a 30N nem újabb, mint az a 30C amit feltettél, régiónként eltérnek a betűjelek.
-
gthomma
senior tag
válasz lionshamlet #40020 üzenetére
Akkor IMEI alapján keress hozzá KDZ fájlt.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
gthomma
senior tag
válasz lionshamlet #40016 üzenetére
Főzött rom ?
Olyat nézz amiben van Multi-carrier support
[ Szerkesztve ]
-
gthomma
senior tag
válasz lionshamlet #40012 üzenetére
Szia !
Ezt olvasd át.
Ez akkor szokott előjönni ha kinyitott telefon nem tudja az IMEI-t átküldeni a szolgáltatónak hibamentesen. Nem dobálja le a készüléket a hálózatról?
Nekem ezek a ROM -ok váltak be: (android 6 LG alapokon)Fulmics ROM 7.5
Nimax 7.1
N&N 10.0
Zoe ROMCsak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Crabface
senior tag
válasz lionshamlet #39940 üzenetére
Három androidos telefon van a családban, mindegyiken akad a böngészőben nézett videó, youtube alkalmazással a 4K60fps is vajsima.
Igen én írtam a hülyeséget. többet nem szólok hozzá a témához.
[ Szerkesztve ]
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
Crabface
senior tag
válasz lionshamlet #39936 üzenetére
Azért akad, mert a mobilos böngésző nem ahhoz van kitalálva, hogy videózz vele. Nem véletlenül van direkt dedikált alkalmazás.
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
Crabface
senior tag
válasz lionshamlet #39934 üzenetére
Használd az alkalmazást. Nem véletlenül van...
-
gixxergabi
senior tag
válasz lionshamlet #39471 üzenetére
Play áruházból AZ Screen Recorder...
-
gixxergabi
senior tag
válasz lionshamlet #39444 üzenetére
Magától igen, de van playen több progi ami látja (Paragon UFSD), illetve total commanderhez plugin, ami után látni fogja...
-
SkyLine3000
addikt
válasz lionshamlet #38301 üzenetére
Lehet. Mondjuk én csak használom a telót és ennyi. A romolgatásba már beleuntam. Semmi kedvem állandóan a rom cserélgetéssel tölteni az időm. Elég akkor, ha muszáj.
-
SkyLine3000
addikt
válasz lionshamlet #38286 üzenetére
Nekem az ég világon nincs semmi bajom a gps-el, pedig kezdetektől (2016. január) stock LP van a telón. Waze-el napi szinten használom. Illetve futáshoz is hetente többször. Nem dobálja a jelet egyáltalán. Stabilan tartja.
[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
válasz lionshamlet #38290 üzenetére
ilyen képet találtam de pont nem az az ami mutat, (hanem a bal felső) de ha már szétszeded "takaritsd" meg az összes fólia antenna érintkezést és ellentétes oldalán az alaplapi érintkezőket...
-
atosan
veterán
válasz lionshamlet #38290 üzenetére
Sziasztok,
Valaki próbálta már az f2fs patríciót, ha igen leírná hogyan kell átcsinálni az ext4-et f2fs-re?Boldog Karácsonyt
-
gixxergabi
senior tag
válasz lionshamlet #38286 üzenetére
-
ofgm
tag
válasz lionshamlet #38257 üzenetére
Szerintem nem gagyi, sőt a tárhelyszolgáltatók közül az egyik legjobb (ingyen 50GB) (februártól elvileg jön egy ingyenes 100GB-os változat is) nekem tökéletesen szinkronizál mobilon, de pc-n is, - szóval, messzemenően jó.
Én is felajánlom a gyűjteményemből: V30N_MEGA[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
válasz lionshamlet #38257 üzenetére
A fenébe, igazad van... az összes KDZ-t "törölték" LG-nél
Kell a hely a Nougat-nak
(nekem megvan letöltve, de egy örökkévalóság lenne feltöltenem, de ha nem lesz más akkor feltöltöm)
A megás linkkel mi a bajod? Csinálsz egy gyors reget és mega applikáción keresztül hamar lejön, és még kapsz egy csomó tárhelyet is![ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
válasz lionshamlet #38250 üzenetére
Nincs semmien "régió zár" bármelyik európait felteheted (csak d855 legyen) , benne van a magyar nyelv. A kdz telepítésnél kiválasztod és kész...
[ Szerkesztve ]
-
lionshamlet
senior tag
válasz lionshamlet #38249 üzenetére
Na, az LgPcSuite szerinti legfrissebb szoftver a V30C.
fel is raktamHány verzió van még a V30N-ig?
És marad akkor a KDZ, ha a V30N-t akarom ezek szerint...
(Naprakész a Pcsuite)szerk.
Ahogy látom ebben a listában [link] hungary alatt nem is szerepel 30N.
Italynál láttam[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
válasz lionshamlet #38247 üzenetére
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lionshamlet #38057 üzenetére
Ugyanezt írtam én is...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lionshamlet #38053 üzenetére
Elvileg lehet.
Visszakapcsolod ezt az opciót a beállításokban, hogy automata frissítés, majd megnyitod Play-en a programot amit nem akarsz frissíteni, és itt megnyomod hosszan az alkalmazás váltót (ami ugye előhozza a menüket), és ott lesz, hogy automata frissítés. Ha kiveszed a pipát azt nem frissíti elvileg. De javítson ki valaki, ha ez nem így működik.
-
atosan
veterán
válasz lionshamlet #38051 üzenetére
Android verziótól ez független. Play áruház/beállítások/alkalmazások frissítése.
Boldog Karácsonyt
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lionshamlet #37433 üzenetére
Azoknál a telefonoknál, ahol nem kivehető az akkumulátor, ott a power gomb hosszú megnyomása indítja újra a készüléket, nem kell a hangerő le. Kivehető aksis telefonok esetén aksi ki-be.
-
kárátékutyá
őstag
válasz lionshamlet #37391 üzenetére
Ilyen engem is érdekelne.
-
BogyóBP
addikt
válasz lionshamlet #36550 üzenetére
Ez érdekes mert én paneldzsungelben lakom és mikor az LG health al görkorizni voltam nagyon szépen lekövette az útvonalat amerre voltam és egyszer se dobta el a jelet.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
literati
tag
válasz lionshamlet #35845 üzenetére
Lehet, hogy le kell tölteni az LG alkalmazás frissítés appból.
-
Shinjike87
aktív tag
válasz lionshamlet #34942 üzenetére
-
SkyLine3000
addikt
válasz lionshamlet #34942 üzenetére
Ezt a kérdést a megfelelő topicban tedd fel, mert ez nem az. Sztem ez itt a kutyát sem érdekli, meg a G3hoz sincs semmi köze.
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
válasz lionshamlet #32468 üzenetére
Nem zavar a használt, de új G3 lenne 80k-ért. Ennyiért értelmes G4 nincs. Feljebb meg nem akarok menni elvi okokból. Amúgy a kamera nekem huszadlagos szempont, ahogy a minősége is. Ha valamit hirtelen meg kell örökíteni, arra jó szinte bármi, de ha pl. családi eseményt fotózok, arra van DSLR.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lionshamlet #32141 üzenetére
4400 Ft, de keresztbe megeszi a QB3-at.
-
DonLaca@
senior tag
válasz lionshamlet #32131 üzenetére
4e Ft-ért jobbat kapni. Telefonálásra jó, zenét hallgatni nem.
-
korpicschess
veterán
Nem vennék ilyet, ha nem muszáj...
Béna kérdés, de az ébresztő (csak annak) a hangerejét hol lehet állítani?
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Aryon87
félisten
Az en fuleimnek tokeletes.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
bedibazsa
senior tag
válasz lionshamlet #31980 üzenetére
Mi az a képernyőfedvény?
-
korpicschess
veterán
válasz lionshamlet #31204 üzenetére
Link hozzá? XDA-n nem látom 6.0-ra.
Amúgy elég pozitív eddig, tényleg baromi gyors. Akkuval várok pár ciklust, mire kiderül, hogy mit is tud, még nem cseréltem rajta kernelt, talán később, ha már tudni fogom, hogy gyárilag mit tud.
Milyen root javasolt? Ez esetleg? (jó lenne pl. ez a McAfee-t kigyomlálni)
Ami még nekem jó lenne az kisebb navigációs gombok.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
gixxergabi
senior tag
válasz lionshamlet #31196 üzenetére
Ha a 2 fájlnál amit felülír a permission rw-r-r és úgy se jó, akkor próbálj meg egy cache+wipe törlést...
-
gixxergabi
senior tag
válasz lionshamlet #31190 üzenetére
ne már srácok...
twrp-ből installálni, az első zip a módosított, a második (ahogy a fájlnevében is benne van) a gyárit visszaállító...
itt a topic -
Probert75
addikt
Most jut eszembe, megadtad neki a jogokat és újra indítottad a telót?
-
Probert75
addikt
Akkor SRY!
Előtte menteni kellett volna az eredetiket, nem egyből felülírni! Nincs rootolva a telóm, csak olvastam és kerestem helyetted.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
-
hanics
aktív tag
válasz lionshamlet #31179 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=zsoltmester.qcn
---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
Chevalier
tag
válasz lionshamlet #30523 üzenetére
Rövid keresés után nem találtam rá, DE úgy tudom hardware akadályai is vannak a hosszabb záridőnek
Vagy ez most bullshit?einhorn az finkle
-
gidue
csendes tag
válasz lionshamlet #30465 üzenetére
Szia!
Bolti árak:
MT XS: 49990.-
MT S:39990.-
MT M: 29990.-
MT L: 4990.-
MT XXL: 198.-Neten rendelve mínusz 5000 HUF.
-
gixxergabi
senior tag
válasz lionshamlet #30195 üzenetére
Képernyő zárolásnál tudod kipipálni, de ha nem esik semmi akkor nem is mutat semmit... (custom romoknál van teljes animáció)
-
dunc
nagyúr
válasz lionshamlet #30118 üzenetére
És pl video pause se, ha lefordítod a képernyőt! Viszont egy nap után nagyon tetszik!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lionshamlet #30096 üzenetére
Azért jelent meg kis téglalapban, mert be volt kapcsolva a "vaku", vált át front kamerára és nyomd meg a vaku jelet. Ez eddig is kapcsolható volt.
-
Aryon87
félisten
válasz lionshamlet #30038 üzenetére
Érdekes hogy sokan megakadtok ezen a részen, nálam hibátlanul felment, pedig pár telefonnak a drivere és flashelő programja van fent, de egyik sem zavarta be. sőt még az említett hibaüzenetes ablak sem ugrott fel.
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok, pezsiket a hűtőbe, G3-akat az asztalra/zsebbe , háziállatokra meg figyelni, mert durrognak ezerrel.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-FreaK-
veterán
válasz lionshamlet #30041 üzenetére
Na az remek. Nálam ilyen még nem volt, de akkor úgy látszik, vannak variációk pont most beszéltem DJ. Ru$y-val hogy frissíteni fogjuk az összefoglalót valamelyik hétvégén, akkor ezt is átírom majd.
-
lionshamlet
senior tag
Végülis az volt a megoldás hogy le kellett okézni a felugró ablakot - amit nem kellett volna leokézni - és fel is ment a rom.
-
varmi2
nagyúr
Nekem kb 20mp-1perc között indult el.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
gixxergabi
senior tag
válasz lionshamlet #29773 üzenetére
Kingrootnak asszem Kinguser a root manager, de hagyd a fenébe ennél nem működik, csináld azzal amit már ajánlottak 'Newest root method V03'
-
ivatti10
aktív tag
válasz lionshamlet #29773 üzenetére
A Kingrootnál pont az a lényeg, hogy nem kell hozzá Superuser alkalmazás, análkül is rootolt a készülék. Szedd le a Superuser alkalmazásokat, ha tettél fel pluszba, majd próbáld meg pl a Titanium Backupot. Menni fog. Vagy próbálj bármilyen rootot igénylő alkalmazást futtatni, működni fognak rajta. A rootmanageren nem tudom mit értesz. Minden fájlkezelő, mellyel tudsz rendszerfájlt módosítani(természetesen meglévő rootjog mellett) rootmanagernek minősül. Solid Explorer ESFileexplorer, és társai.
ZTE nubia Z60 Ultra
-
laszlolczka
őstag
válasz lionshamlet #29770 üzenetére
[D855] [GUIDE] One Click ROOT+TWRP Recovery for Lollipop Stock Firmware [20H/20P/20G].Ezt olvasd és az utasitásokat követve jó lesz.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
ivatti10
aktív tag
válasz lionshamlet #29770 üzenetére
Úgy tudom, a Kingroot alkalmazása esetén saját, beépített superusert használ. Ha felrakod a megszokottat, nem tudod frissíteni a binárist, mert nincs rá szükség. Le kell szedni az általad felrakott Superuser progit, és így is használhazó minden rootot igénylő alkalmazás, így a rootmanagerek is. Én is ezt tapasztalatam LG G3S-nél.
[ Szerkesztve ]
ZTE nubia Z60 Ultra
-
laszlolczka
őstag
válasz lionshamlet #29766 üzenetére
Time Lapse,az árúházban megtalálod.Mivel rootoltad?
[ Szerkesztve ]
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz lionshamlet #29732 üzenetére
Szép lehet a ma estéd - fater!?
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
plaszy
őstag
válasz lionshamlet #29729 üzenetére
Aida64 - Android alatt
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lionshamlet #29725 üzenetére
Új szoftververziókon nem működnek. Leírtuk itt párszor, kicsit kellett volna visszaolvasnod.
Ezt használd.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
K2 [GK]
csendes tag
válasz lionshamlet #29721 üzenetére
Nincs benne, de a Lapse it app igen kellemes, érdemes leszedni.
i'm offering to be your friend, you don't wanna be my enemy.
-
sch_a
addikt
válasz lionshamlet #29721 üzenetére
-
lionshamlet
senior tag
válasz lionshamlet #29720 üzenetére
Megvan.
timelaps nem elérhető vhogy? -
K2 [GK]
csendes tag
válasz lionshamlet #29718 üzenetére
Slow-mo az van. 120fps-sel rögzít és utána 8 különböző sebességgel játszhatod vissza.
i'm offering to be your friend, you don't wanna be my enemy.
-
Fitzgerald
veterán
válasz lionshamlet #29603 üzenetére
Szomszédoknál nem lesz, először lengyeleknek jön majd meg. Topikjában azt írták tegnap hogy szerda.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lionshamlet #29214 üzenetére
Beteszed a helyére a 2 gombot, ha bent van, akkor ráböksz amelyiket módosítani akarod feljön 16 írásjel kiválasztod melyiket akarod az adott gombra és láss csodát.
-
lacko6
senior tag
válasz lionshamlet #29175 üzenetére
Telekom v20j 1 hetes.
-
dajkapeter
senior tag
válasz lionshamlet #29175 üzenetére
V21a a legfrissebb.
Az akksi ilyen. 4Ah-es kellett volna bele. De egy power bankkal nincs gond.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest