- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
válasz Zsoltwader45 #38878 üzenetére
Saját felelősségre! (csak ha már szedtél szét telefont, és van kézügyességed)
Múltkor linkeltem a service manualt annak a 309-310.-ik oldalán van hogy kell szétszedni, tovább nem kell szedd.
Ott már látni fogod hol nyomódnak bele az alaplapi érintkezők a réz fólia antennákba, és ellenkező oldalán az alaplapon hol vannak az érzékelők.
Ajánlom ha már ott vagy csináld meg mind, de itt van hogy melyik mi:
kép1
kép2
kép3
még a kis koaxiális kábel is LTE frekvenciákhoz tartozik, de ha azzal nincs baj akkor nem kell bolygatni
Bluetoth-wifi akinek esetleg azzal van probléma...
Én 96%-os tiszta alkoholba mártok egy fültisztítót és (óvatosan) azzal tisztítom meg az érintkezőket és ahol az antennába nyomódik ott is.
De ezt most kicsit tovább fejlesztettem mert sajnos pár hónap után újra előjött a gps problémám. Valószínűleg nálam a bejutó pára a hiba okozója...
Egy gombostűt bújtattam át az érintkezők alatt (nem feszegettem! csak átvezettem... ehhez már kell finom motoros készség baromi picik, le ne törd! ), ezzel egy hajszálnyit fentebb került (egymás melletti érintkezőnél látszott) remélhetőleg így nagyobb erővel nyomódik az antennához és jobb lesz az érintkezés...(tartósabb)
Most olyan a gps-em, hogy ablakhoz sem kell menjek a szobában is hamar fixál.
múltkor használtam kontakt sprayt is az érintkezési felületre szintén fültisztítóval, de ezt most kihagytam, remélem a nagyobb nyomás a 2 felület között tartósan elég lesz...
Hja és ha már ott voltam, az akksi érintkezőin is végig mentem alkohollal, sim és sd-t sem hagytam ki[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest