Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
senior tag
válasz gusthy #22976 üzenetére
Szia sajnos Download mód sincs. totál halott. Felismeri USB-sen a Windows. Linuxom nincs.
HA az aksit kivsezem és rádugom kijelez meg ilyesmi. Ha lemerül akkor is jelzi hogy töltsem fel az aksit.
Elvileg Linux alól terminálban fel kell flashelni a BOOT.img de én ehhez már kevés vagyok. Még a Fastboot sem jön be. Mindent jól csináltam és egyszer csak kikapcsolt. próbáltam KDZ-t ezernyi módon de semmi.
Vissza olvastam a topic elejére és ott volt egy felhasználó aki igy járt de nem tudom mi lett a vég-kifejlett.
Van aki azt mondta hogy 10perc alatt megcsinálja a szerviz mert feltölt rá gyorsan egy szoftvert van aki azt mondta alaplap csere. Elvileg a hardver nem sérült csak a szoftver. Azért nem kapcsol be mert a vezérlő szoftver meghalt. Csak tudnám miért. :S
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
- iPhone 12 PRO MAX - 128GB - Független
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest