Hirdetés
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Stukker1987 #173 üzenetére
A G2-nek egyre jobb az ára.
Még a végén ez lesz a G3 helyett, aztán majd gyúrok a G4-re. -
Polllen
nagyúr
Majdnem elfogott a must have érzés, de aztán mégse. Röcögés a menüben...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
janeszgol
félisten
-
gery2123
őstag
válasz Gergőke88 #193 üzenetére
Most komoly. 1 óra használatból ennyi mindent le tudtál szűrni? A készülék még most se frissített le semmit le merem fogadni. És ha még nem is töltötted fel, honnan tudod hogy merül? A gyártó amit belerakott szuflát? Az S4 is szaggatott mint állat és ott csak 1080p kellet hajtani, de szerintem szoftveresen ezt simán orvosolták.Ha 1 óra után én nem mondanék még véleményt.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Gergőke88
addikt
Ma vettem at, hasznalom 1 oraja de ez megy vissza.
Akad, szaggat, lassú... Es gyorsan merul.[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
válasz Maranello74 #189 üzenetére
Ezt egy másik fórumról vettem:
"Én 10A-val vettem. Nemrég tettem fel a 10C-t. Akadást ezzel még nem tapasztaltam."
Amennyiben így van akkor csak a frissítést kell megvárni...
-
veterán
-
Pepeninho
őstag
Ez az első olyan teszt amit a témát adó telóról olvastam.
Egyébként pedig különösen ajánlott!!!
Ps4, Xiaomi 11T
-
Maranello74
aktív tag
válasz #84221696 #185 üzenetére
Igen, teljesen egyetértek. Én általában s kedvelő vagyok mert ez tettszik. Mindig megveszem az új zászlóshajót/persze ha már földre szállt az ára /. Általában meg vagyok elégedve és nem érdekel ha valami újabb jön ki. Annak idején a Nokiás N-sorozathoz is hű voltam, nem vettem mást mert ez tettszett. Nekem bejön az s-osztály, eddig nem érzem hogy becsaptak volna.
Ettől függetlenül a többi gyártó is elismerésre méltó harcot viv a forintjainkért.
Nekem a telefon egy kicsit hobbi úgyhogy összességében nézem a dolgot.
VEGYÉL G3-MAT HA TETSZIK ÉS KÉSZ.[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
válasz aprokaroka87 #184 üzenetére
Én is azt gondolom, hogy esetleg játékok alatt lehet majd kevés amikor azok is QHD-t támogatni fogják de, a menü és egyéb akadások tuti szoftveres gondok.
Ezt szerintem megerősíti amit már írtam Nova alatt nincs probléma. -
törölt tag
válasz Maranello74 #161 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek. Szerintem te is egyetértesz, ha elolvastad. Nagyon jól mondja.
Meg egyébként sem érdekel a fikázók, trollok véleménye. Kicsit röccen? Ki nem sz@rja le? Fakóbbak a színek? Húha, talán holnaptól többe kerül ez miatt az üzemanyag? Még mindig fényévekkel jobb telefon ez, mint a saját jelenlegi kélszülékem.
Ár/érték arányban a legjobb! Aki meg fikázni jár ide, annak meg szerintem nem volt gyerekszobája.[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
ennek az SOC-nek birnia kell a QHD-t,itt valami szoftveres gond van.
-
SzlobiG
félisten
Hát egy kicsit kiábrándultam az akadások, röccenések ameddig nem lesznek javítva nem cserélem a G2-t az tuti. Kár érte.
-
BazsiBazsi
aktív tag
"Körülbelül 3-4 órányi aktív kijelzőműködés hozható ki egy töltésből" 4X HD felleing?
-
m.zso
aktív tag
Aki sokallja a QHD felbontást (többek közt én is ). [link]
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
AS
félisten
Tényleg azt hiszitek hogy egy 801 nem bir egy QHD val?
Már 2 éve is volt QHD tábla a nexus 10
Egy gyenge 2 magos cpu val ment ami közelben sincs s800 vagy s600 nak és ment mégis szépen.Szóval igen érdekes.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Forest48
aktív tag
Várható h egy frissítéssel megkapjuk a 60 vagy 120fps melletti HD felvételi lehetőséget?
Elvileg a vas birná, és ez bármemnyire durrogtok le fontos szempont. Néha szükségem lenne akciókamerára, de amikor kell, akkor pont nincs nálam. -
Köszönöm a tesztet, És szépre sikeredet a készülék
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tibee77
őstag
Huhh, nagy kö esett le a szivemröl.Mär azt hittem, hogy must buy lesz de "szerencsere" nem.Megmarad a penzem.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Gyula88
tag
Tényleg nem kellett volna ezt a QHDt erőltetni... A full hd bőven elég... Legalábbis én a G2vel elvagyok
A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
Stukker1987
senior tag
Most néztem a T-s árakat.
G2 ára ismét csökkent: ~96k
G3: ~128k
Z2: ~180k
S5: ~190kG2 és G3 azoknak akik kis kompromisszumot még hajlandóak kötni(úgy ha 60-70k a zsebükben marad) nagyon jó vétel.
G2-re fel lehet elvileg rakni a G3 ported Romot,amivel 1-2 kisebb bug társaságában minden featuret megkaphatunk.(persze akinek van hozzá mersze és kvalitása)
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
Forest48
aktív tag
Bárcsak csinálnának belőle 2 verziót, mint a find7-ből .
Ha ez FHD-val jött volna, akkor rohannék is a telenorhoz h vágják hozzám.
Miért nem lehetett a 2gb rammal szereltet kisebb felbontással is adni?! -
kengyel
nagyúr
Ezt szépen összehozták, nagyon tetszik !
kengyel
-
blade zte
őstag
Dehogynem. Tök jól szuperál. Nem nagyon akad meg. A psp emulátor müködö játékai (sajnos még grafikában rohadt bugosak) meg natív 2k-ban futnak akadásmentesen
De cserébe foghatatlanná melegszik pl. játék alatt, és még akár a g3-nál gyorsabban is lemerül.
"A készüléket a saját, 1,8 Ampert leadó töltő elég gyorsan megeteti, két óra elég ahhoz, hogy a nullából teljes töltöttséget varázsoljunk. "
Igen, ha pont a legközelebb álló "vetélytársat" nézzük, akkor csak olyan 2/2,5x annyi ideig kell töltenie.
Oppo find 7 astro black
-
MODERÁTOR
-
jb007
újonc
Vásárláshoz kellene infó, tud valaki segíteni?
Mindegyik D855 verzióban van kiválasztható magyar nyelv?
A D855 utáni rész mit jelent? Pl.: LGD855.ACZETN vagy LGD855.ADEUTN
Ilyet meg szabad rendelni? A jövőbeni gyári frissítés nem állítja majd vissza a nyelvet cseh vagy német vagy akármi verzióra? -
nagyúr
válasz Viktor0610 #159 üzenetére
Akkor ez nem csak szerintem baromira röhejes. Képek lapozgatása közben akad egy csúcshardver. Persze, mint mondták, Nova launcherrel jó minden, ha ez is, akkor ez inkább a gyári szoft, mintsem a hardver hibája.
-
Maranello74
aktív tag
Majd a Prime megmutatatja, hogy kell ezt csinálni.
-
MODERÁTOR
"Jó példa egyébként a fotók közötti lapozgatás is arra, hogy a tényleges QHD mennyivel több erőforrást emészt fel, a fényképeket nyilvánvalóan nem skálázza le a szoftver, ennek látszik is az eredménye, lapozó mozdulatoknál itt is meg-megakad az animáció folyamatossága."
Köszönjük szépen, k. eldzsí! Tök jó, hogy van egy erőművem, amivel nem tudok fényképeket lapozni, mert gyenge a vas.
(Tudom, hogy tudok, de azért na. )
Xiaomi 13T
-
2o1i
senior tag
Nemrég vettem G2-őt, és kicsit sem bánom, hogy nem vártam erre.
Szép, meg jó, de szerintem nem is olyan sokára tele lesz vele a használt piac a pár hetes készülékekkel, mert mindenkit idegesíteni fog, hogy 2014-ben egy felső kategóriás telefon laggol. -
Viper26
nagyúr
"Szinte mindenhol ki lehet szúrni megdöccenéseket és apró akadásokat..."
Nagyon fasza, kellett erőltetni a QHD-t, mert AZ fontos...marhák...konkrétan még most is jobb vétel egy G2, folyamatos rendszer, és üzemidőben is pofánveri a G3-mat.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
nagyúr
válasz Oneil_85 #151 üzenetére
Én is maradok még, de azért jöhetne itt is 1-2 bugfix Pl. a fülhallgatóval történő beszélgetés normális minőségben (nem hall a másik fél, recseg, szakad, stb), vagy hogy ha nem várok eleget egy kép elkészülése után hanem kilépek, akkor nem is menti el a képet, ilyenek.
-
Oneil_85
csendes tag
Amúgy meg ez a telefon tényleg simán különössen ajánlott best mobil lehetett volna full hd kijelzővel. Kár volt elrontani, a g2t kellett volna tökéletesre megcsinálni g3 néven.
LG G2 32GB kártyafüggetlen, Black + 2 év teljeskörű garancia
-
Oneil_85
csendes tag
Gyerekek! Ez a QHD már csak azért is felesleges, mert egyrészt ekkora kijelzőn biztos nem számottevő a külömbség, illetve ehhez net is kell majd. Azaz arra gondolok h ha ilyen tartalmakat néznétek a telón akkor pár havi net előfizetésből vehetnétek még 1 telefont. XD Komolyra fordítva a szót még a full hd is mostanra kezd csak beérni. A tartalmakra gondolok főleg.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Gergőke88 #147 üzenetére
Ez változni fog, de lassan, és a fejlesztők még lassabban fognak rá reagálni. Jó ha jövő ilyenkor lesz pár darab húzónév ami tudja a natív 1440p-t. Persze ekkor már a G3 hardvere ezekhez kevés lesz.
Kicsit olyan ez, mint amikor kidobták az első 4 magos desktop procit (Q6600). Ott is mi volt. Nem volt alkalmazás ami támogatta volna a 4 szálon futó folyamatokat, és egy 2 magos proci alázta játékok alatt, mert arra optimalizálva lett, 4 magra viszont nem. Itt a QHD-nél pontosan ez a helyzet. Hiába adott a hardver, ha a szoftveres oldal nincs támogatva. Ráadásul az adott hardver inkább a 805-re vonatkozik, mert a 800 nem ez a kategória.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Oneil_85
csendes tag
Maradok a g2-nél! Fakóbb színek, döcögés , gyengébb üzemidő miatt. Reméltem h nem csak a QHD ról fog szólni Majd a g4 et meglesem mit tud.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
Komoly telefon lett, de valahogy sejtettem, hogy a kijelző lesz a "szűk keresztmetszet" okozója.
Emellett tényleg feleslegesen magas a felbontás.
A többi tényleg nagyon jó, de fullHD-val tökéletes lehetne.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
zack
nagyúr
Kicsit másképpen van ez mint ahogy gondolod. Ott kezdődik, hogy 720p és 1080p között elég nagy és látványos a különbség. Az 1080p akkor jött, amikor már javában elérhető áron voltak az 1080p-s monitorok tv-k, tehát a felbontás egálban volt egy 1080p videó otthoni lejátszásával tv-n monitoron.
Viszont az 1440p előnye már kevésbé látványos ekkora méretben, és ezek a felbontású monitorok 150k+ kezdődik a belépő szint. Tv-nél ez még elérhetetlenebb áron kezdődik jelenleg.
A végére hagytam a lényeget. Ahhoz hogy valami jól mutasson 1440p-ben natív tartalom kell, nem felskálázott, ami jobban nem mutat, ellenben zabálja az erőforrást. De amíg a G3 az egyetlen QHD-s kütyü, a játékfejlesztőknek nem lesz érdeke a natív tartalom. Ez itt a fő gond jelenleg.Egyébként volt 170k 1440p DELL monitorom...Ha ez jelent valamit, visszatértem 1080p-re 1 év után, mert elegem lett, hogy 1db 100k+ high end VGA-val medium beállításon szüttyögök. SLI-vel CF-el okés volt, de high end-ből ez 180-240k, és ezt is cserélni kell ha a folyamatos minőségi látványt akarod kihozni a rendszerből. Egyszerűen a jó isten pénze is kevés lett volna 1440p-hez.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
hue2000
tag
jó ( kis ) zászlóshajó
Az élet mindig drága
-
davis999sola
tag
Hát igen az lg feltört mint a talajvíz
Lg g2 < iphone 5s< Lg g2<
-
halkow
őstag
bog korábban írtad vagy mondtad
hogy a g3 melegszik ennek most semmi nyoma nem volt?Alcatel onetouch idol2s the king
-
lcee79
addikt
Ja tudom majd ismerősnél meg is nézem élőben, hogy milyen élőben
Vagy az új Z3 Compact az még jobb.. bár ott megint fullhd van...Amúgy azt sem tudom, hogy itt mindenkinek egyértelműen a QHD-vel van baja, mert az milyen felesleges...
Mert a fullhd-ra aztán óriási szükség van 4,5 colban a 720P is bőven a 300 ppi felett van, teljesen szépek az ikonok és minden más is, amit meg lehet jeleníteni a telefonon. Közelről is.... De tényleg... Mondom...Szóval ha már itt tartunk szerintem az is elég...
De pár hónap múlva kijön egy csúcsgép és a fórumokon az lesz a probléma hogy jó jó csak kár hogy nem QHD
Most csak az a baj hogy kár hogy nem snapdragon 805 vagy 810, meg ménem 3 gb ram, meg ménem 500 gb hdd
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
zack
nagyúr
Egy dolgot szúrt el az LG. Hogy G2 tulajként nem érzek késztetést a váltásra. Olyan csúcs telót kellett volna építeniük ami minden tekintetben felülmúlja, de legalább is sok mindenben. Ehelyett az van, hogy az egész készülék a QHD és az e köré épült hype-ra alapozza a sikert. Az ár szubjektív, bár a 155k körüli szürke importos független ár nem rossz. De ettől még ennek a hardvernek akkor is sok lett a QHD ha 110k lenne a független ár. Mit ér az olcsóság ha egy csúcs telefonon akadoznak a játékok maximális grafikai beállítás mellett? Ez nem ár kérdése. Óriási hiba volt Snap 805 nélkül kiadni, így egy igazi ellentmondás lett a G3, ami jó olcsó ellenben korlátozottan használható pl játékra. Ez a kategória viszont nem a kompromisszumokról kell hogy szóljon.
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
válasz Pistakiss #135 üzenetére
Mondjuk ha lehetne úgy telefont összerakni mint pc-t
HOX-ba beraknám a snapdragon 801-et a (1280*720 biztos nem akasztja meg), és 2 gb ramot
4000-es akksit (vagy akármekkora legnagyobbat, ami létezik ) és kész is a telefon még 2 évreDe ilyet nem lehet...
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
Szvsz. ekkora kijelzőn a Full HD is túlzás dehát legyen mert az lazán megy.
Aki ezt (vagy bármilyen más FHD feletti telefont használ), megkérdezném: otthon minden monitor, tv, tablet (bármi ami nagyobb ennél) az 4K UHD ezekszerint? Vagy a 60" TV az jó HD ready -ben de az 5" telefon legyen QHD?Ettől függetelnül szép korrekt kategóriájában olcsó telefon, de inkább olyan technológiai bemutatás a többi gyártónak (akik pedig remélhetőleg nem fognak versenybeszállni, mert szvsz. tök értelmetlen egyelőre).
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Én vodás vagyok, itt a 119 990 Ft-os ár a mostani előfizumhoz képest olcsóbb előfizura érvényes, nincs semmilyen kedvezmény
A HOX nálam is megmarad, kell a pótteló, ha valami miatt gariba menne, ami nálam mindegyik telefonnál legalább 1x előjött[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
snakehb
csendes tag
Gyáááá! Féltem én ettől a QHD-től, ezek szerint jogosan...
Lehet vele menőzni, de az idő nagy részében idegesítően döcög, szívja az akkert, mint egy idomított fóka, tartalom meg nem sok van rá ekkora felbontásban.A kevesebb néha több jeligéjű bölcsességgel elég lett volna a FHD kijelző, és alapból 3GB RAM, 32GB memória meg egy 10-20%-kal nagyobb akksi (akkor már a cserélhetőség sem lényeg)...
Kár érte.
Nem is értem minek forszírozzák QHD-t meg az egyéb zabagép HW-t és fícsöröket, amíg nincs rendes akksi a piacon, ami bírja a basztatást alsó hangon 3 napig, vagy legalább percek alatt fetölthető...
-
Kasya
nagyúr
Nekem nem tunik fel, vagy csak itt nem docog?
-
lcee79
addikt
Asphalt 8 is döcög? Az elég gáz... Gondolom még nem optimalizálták erre a felbontásra (remélem azért )
Mondjuk ONE X-en azon kívül, hogy nem fut jól, kb olyan érzés mintha ki is akarna gyulladni, szinte foghatatlanul meleg lesz, asphalt 7-nél viszont nem hosszabb játszás után sem...
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ahogy olvasom itt a fanyalgókat, pont olyasmikbe kötnek bele, amiket pont hiányként vetnének fel, ha olyan paraméterekkel jött volna a telefon, ahogy ők írták. Ez tipikusan a nyuszi esete, ha van rajta sapka, akkor az a baj, ha nincs rajta, akkor az."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
lcee79
addikt
válasz Stukker1987 #122 üzenetére
Forumozók szerint igen
Akkor ezek szerint csak kicsit...[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Stukker1987 #122 üzenetére
Hangyányit talán jobb, de nem jelentős. Így is, úgy is van akadás, az Asphalt 8 is döcög, a galériában is szaggat egyik kép a másik után.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
spuros
őstag
Szubjektív vélemény:
Engem nemigazán győzött meg.. A hátlap átdolgozása jó lett mert a G2-n sokszor csúszik a kezem. A belső tárhelyem is mindig elég volt (bővíthetőség nekem nem szempont) és ezek szerint a felbontásra ment a zökkenőmentesség feláldozása.
A G2 baromi gyors és a benchmarkok sohasem érdekeltek mert a napi felhasználásban bizonyított eleget már (nem látom szükségességét a gyorsabb telefonnak) és a full HD felbontás is több mint elég továbbá képeket is szépeket lő.. A G2 akkuideje meg nagyon jó amit ahogy olvasok ennél a telefonnál már nem lehet elmondani. Nekem kicsit keserű a szám íze a teszt után..Szerk.: viszont most a Telekom jó áron dobálja..
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
185-ert meg jo arnak mondhato a 32-es verzio a 16-oshoz kepest? Vagy mennyiert vesztegetik itthon? Azert +30 ezer forint +ram es tarhelyert...
Akinek van 32-es verzioja, erez barmivel jobb hasznalatot a cikkben leirtakhoz kepest?[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
válasz Pistakiss #119 üzenetére
Szerintem akkor már nem lesz kedvezmény (mármint hónap végén) én még adok neki 1 hetet vagyis ez a hét amiből 2 nap elment
jövő héten szerintem 157900 lesz az ára
Kb. 2 hetet szokott általában a telekom...
Persze jobb lenne ha nem így lenne, de főleg ha sokat rendelnek így, biztosan minél előbb visszateszik magasabb árra, nehogy elessenek a profittólNekem már május elején lejárt a 2 évem, de nem volt semmi ami tetszett volna (pénzem sem volt túl sok mondjuk de az legalább most sincs ) ez az első ami tetszik legalábbis neten kersztül
HOX-tól amúgy nem is akarok megválni, pedig legalább eladás kicsit segítene De jelentéktelen a jelenlegi piaci ára már, elkeserítő ez is
De ha cserélek ez a legesélyesebb[ Szerkesztve ]
-
sefan67
aktív tag
Én véleményem szerint nem váltanék G2-ről (nem is lenne értelme)
Amiért nem:
- Kijelző fakóbb, G2 után ez nagyon fájna.
- A teszben említett és sok más videóban látható akadásoktól hülyét kapnék.
- 5,5" ... ( 5,2" is sok )Ami tetszik ebben/hiányzik a G2-ből:
- SD kártya foglalat
- jobb és pontosabb reagálás a koppintásokra.Amúgy 95000 Ft-ért most szolgáltatónál van G2 ha vkit érdekel (sima 2 éves előfizuval, díjcsomaghűség nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Én is pont így vagyok, HOX-ról váltok a hónap végén és ezen a telen akadt meg a szemem. Nagyban befolyásoló tényező az ár-érték arány, és az, hogy ne olyan készülékre cseréljem, pl LG G2, ami már túlhaladott, vagy Sony Z."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
lcee79
addikt
Akkor mi lenne a nagy szám benne?
Olyan van több is
Azoknál még csak azt sem érzi az ember, hogy jobbat vett mint a másik csak annyit, hogy melyiknek szimpibb a gyártója, vagy melyik szebb vagyis hogy neki melyik tetszik jobban
lásd idén összes csúcstelefon SONY, HTC SAMSUNG, kb 99%-ban hasonlítanak a specifikációik.
Ez legalább kicsit kilóg a sorból[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Jó lenne ez a telefon mondjuk 5" és FHD kijelzővel, de ez így felejtős
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
veterán
Beszarás tényleg , milyen komoly lett ez a cucc. Kár, hogy ezzel a QHD kijelzővel így eltolták, mert annál nagyobb suxx nincs , mikor akadozik a telefon, főleg egy full felső kategóriás okos telefon...
3njoy the Lif3
-
rotobot
tag
válasz Hd246810 #105 üzenetére
Nincs mit.
Ha bírod a kicsit nagyobb méretet akkor vegyél note 3 neo-t!
Brutálisan jó telefon 90e ft tól!!!! 5.5", brutálisan jó kijelző,6 magos samsung proci, nulla akadás, note 3 nál kisebb méret és szerintem szebb is!
A kamera csak 8mp es de jó képeket lő. Páromnak vettem, de az S5 elbújhat mellette. -
lcee79
addikt
Szerintem ha az ember belakja a telefont és elve letilt minden sz@rt amit nem használ soha, máris nő az akkuidő (főleg az olyan programokra gondolok amik folyton futnának)
Az ART mód bekapcsolása állítólag növeli az üzemidőt is és a röccenéseknek is jót tesz, az android L-ben meg úgyis az lesz alapból
Kinézetben (nem mintha olyan egetverő különbségek lennének a mostani telefonok közt) talán ez a legszebb telefon most, és a legkevesebb felesleges kávával rendelkezik ami elég nagy pozitívum.A hardveres előnyök mindig előnyök, ahhoz képest, ha egy másik telefon hardveresen biztosan nem tud.
Mert a szoftveren lehet optimalizálniA cserélhető akksi mindenképp előny az összes egyberakotthoz képest nálam már.
És van még sok feature amit leginkább csak az lg-be integráltak gyárilag, tehát ha valaki nem akar rom-olni annak is megfelelhet...
Talán az ikonokat csinálhatták volna komolyabbra (az én izlésemnek kicsit olyan gyerekes, de ez persze csak izlás dolga)Akksival szerintem direkt szivatják a gyártók az ügyfeleket, mert biztosan mindenki bele tudná tenni a létező legnagyobbat de nem akarják (2 éve volt már motorola 3500-assal) nem hinném, hogy a S5 v bármelyiknek annyival jobb lenne az akksija hogy az miatt kellene kizárni a vásárlását.
Nálam az jónak számítana ha egy 20 óra képernyőt bírna, olyanról nem tudok egy telefon esetén sem[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
válasz kameraman77 #86 üzenetére
Jelenleg pontosan ilyen munkat vegzek. Amikor nem boltban vagyok akkor tolton van a keszulek a kocsiban.
-
Bossi
őstag
Kijelző fakósága szerintem amit páran írtak az UI sajátossága is de, jó képet-videót nézve szerintem teljesen megfelelőek a színek rajta. (Samsung Amoled természetesen élénkebb de, túlszaturált szerintem)
Az akadások valóban zavaróak, aki hozzászokott egy simábban futó rendszerhez, (Pl. G2 nem volt rossz ebben) annak zavaró lehet.
Azt gondolom pont azért, mert a nova launcher-t. próbálva nem akad, hogy ezen sokat lehet javítani és remélem, ezt az LG mihamarabb megteszi!
Szerintem a jelenlegi csúcs készülékek között (amennyiben az akadást nem veszem, hiszen ez fájó pont sok embernek) bővem megállja a helyét, sőt sok dologban jobb és most nem a kijelző felbontására gondolok! (jó kamra, tényleg szép külső, okos megoldások a rendszerben, bővíthetőség, ár) -
Hd246810
újonc
Köszi a válaszokat!
-
rotobot
tag
S5 kamerája nagyon jó, abban nincs hiba.
De az 5,1 collos S5 kb akkor méretű, mint a G3 om!
Menüben (S5) 4 ikon fér el egy sorban, ami bántotta a szememet.
A vízhatlanság miatt(S5)a hangszóró a hátlap alatt van nyílás nélkül, és kihangosítva zavaróan recseg!
A kijelző kb egyforma minőségű, de a G2 ő mellett mindkettő elbújhat. Akksi szerintem mindkettőnél max 1.5 nap.
A nagyobb kijelző azonos méretű házban, a minőségibb érzés, és a kifinomultabb LG kezelőfelület miatt sztem jobb a G3-om. -
nfsu17
veterán
nekem egyik sincs, tehát nem lehetek részrehajló, max annyiban, hogy s4-em van.
de nem a g3-at venném....én.ekkora telefon nekem nem kell. lehet élőben nincs akkora méretbeli különbség, igazából az s5 mérete sem kellene már.
s5 vízálló.
szerintem az amoled jobb lehet. s5
üzemidő jobb az s5-ben.
képeket szerintem az s5 jobbat csinál. (mindegyik 4k képes)
samsungnak van prémium garija, mégha kicsit csorbább is ez, mint az s5 előtti időkben.
g3 szebb ellenben, bár ez ízlés dolga.
LG ui annyira nem jön be, TW-en nőttem fel.vannak még különbségek, de hát kit mi érdekel.
ha kell ujjlenyomat olvasó, akkor úgyse veszel g3-at és satöbbi[ Szerkesztve ]
-
kafk89
csendes tag
Hát nem is tudom, szép meg minden, de engem nem győzött meg túlságosan.
Majd talán ha lesz belőle (biztos, hogy lesz) snapi 805 akkor talán.LG G Flex and Xperia Tablet Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen digitális videókamerát?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- HDMI topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest