Hirdetés
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
Sziasztok!
Megosztanám tapasztalatom a G2-vel kapcsolatban. Először is leszögezném, hogy HTC One-ról váltottam. Így ehhez a telefonhoz hasonlítok. Ezek itt szubjektív vélemények lesznek, ha valaki vitatkozni akar vele, vagy szerinte én ezt rosszul látom mert az ő meglátás módja a jó, leszögezem nem érdekel!
Pozitív benyomás:
- az akksi idő. Brutálisan jól bírja. Kb. kétszer akkora üzemidő érhető el a telefonnal, mint a One-nal. Piros pont az LG-nek, végre egy gyártó amelyik felismerte, hogy az akksival is kell foglalkozni!- szép nagy a kijelző, nagyon tetszenek a színei, majdnem lemásznak róla a képek
- pokoli gyors a szoftver (bár néha van mikrolag, de tényleg néha). Gyorsabb mint a One, ez nem kétség. szerintem akinek iPhone-ja van és azért nem vált mert nehogy szaggasson, nyugodtan válthat!!! Nem fog csalódni
- tetszenek a hátsó gombok és a koppintásos felébresztés is. Apró dolgok, mégis nagyon megkönnyítik a kezelést. Hamar meg lehet szokni, hogy hátul vannak a hátsó gombok, nem kell félni tőle.
Nem annyira pozitív dolgok:
- hangszóró. Egymás mellé téve lehet hallani igazán. Tisztában vagyok vele, hogy a One-é az egyik (ha csak nem) legjobb a piacon. A G2-é se rossz, de ha már egyszer már elkényeztettek valamivel, nehéz visszalépni. Ha valaki nem One-ról vált akkor ezt nem fogja érezni!- anyaghasználat. A G2 polikarbonát. Ami nem lenne rossz, de recseg
Ha megfogod s kicsit megnyomkodod akkor ficereg. Összeillesztésre hibátlan a G2, viszont a recsegés nekem nem adja a prémium minőséget. Igen, jön a kérdés mit várok i5 és One után, hát nem ezt.
-fényerő állítás. Pocsék. Ha napfényről bemész, akkor nagyon lassan veszi le a fényerőt, ugyanez fordítva. Majd 10 másodperc. Zavaró nagyon! Lecseréltem az YAAB-re, ez gyors, de indokolatlanul feltolja a fényerőt néha és gyorsan vissza. Ez valami program bug lehet.
- nagy. Hiába 1 mm-rel nagyobb a G2 mint a One, nekem már nagy. Meg szélesebb is picivel. 4,7 vs 5,2 összehasonlítva viszont mérnöki bravúr ekkora kijelzőt ilyen házba rakni mint a G2-é
De mivel a One-nak íves hátlapja van, ezért jobban elfér a kezemben (187 magas vagyok) Persze ha valaki két kézzel kezeli akkor ez sem szempont
Szóval engem nem győzött meg a G2, visszatértem a One-ra. Ezért eladó is - bár ez nem a reklám helye.
Ha nem lett volna One a kezemben és S4-ről vagy i5-ről jöttem volna biztos nem ez lett volna véleményem. Tudom, a One-nak is vannak hibái, mint minden telefonnak.
Szóval no offense, ezek csak egy felhasználó személyes tapasztalatai! Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest