Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz Hyoora #53915 üzenetére

Annak idején JB alatt valóban jobb volt az akksi használat, mint utána a KK-es időkben, de erősen túlzottnak érzem a tapasztalataidat és ott komoly gondok vannak és valszeg egybe függ a billentyűzet fagyásoddal is.
    Arra meg nem is reagálok semmit, hogy egy G2 mellé töltőt hordani suliba. :D

Ha frissítéskor kihagytál Hard Reset-et, akkor esetleg lehet az is és én azzal kezdenék, hogy ha nem 20H szoftverem van jelenleg, akkor Hard Reset --> 20H szoftver felrakása PC Suite progival (alternatív esetben kdz-vel) --> még egy Hard Reset.
    Utána nem telepítenék mindent vissza, hanem szép lassan csak a legszükségesebb progikat, majd napról napra a többit is (így ki lehet szűrni, ha esetleg valamelyik alkalmazásod miatt lenne a túlzott akksi merülés).

A billentyűzet csere meg ne legyen már "felesleges app" kategória! Vissza lehetne ide nyugodtan kérdezni, hogy akkor minek vesz ezzel a felfogással az ember okostelefont?
    Szerintem egy SwiftKey billentyűzetnek alapnak kéne lennie minden droidba. :D
    A különféle memória tisztító szarokró meg egyezik a véleményünk. :)

Szerk:
    Szervizbe küldés előtti adatmentés minden esetben ajánlott, mégha nem is olyan baj van a telefonnal, hogy indokolt legyen a szoftveréhez való nyúlás.
    Mondjuk az akksi problémádat megemlítve nincs kizárva, hogy ők nyomnak majd rá egy Hard Reset-et, de arról azért értesítenék az illetékest gondolom, hogy előtte csináljanak-e backup-ot.

• Zsolto

őstag

válasz Hyoora #53915 üzenetére

Nyugi, szerintem sok mindenben igazad van. Az LG gyári billentyűzete az első az utóbbi négy telómnál, amit nem cseréltem le azonnal, pont azért, mert jónak találom, szóval nem vagy egyedül :)
    Amúgy a sárgásodás gáz, a hangszóró monó, a leállás szívás, a rap-írás cool :DDD

Új hozzászólás Aktív témák