- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Igen, a legtöbb egy nagy kijelző, de azért ezeken belül is lehet még sok mindennel játszani, Sony, Samu, LG, HTC telói pl. teljesen máshogy néznek ki... Persze, ahol kiforrott egy design, és az megy is, ott megértem a gyártókat, hogy nem nagyon változtatnak, de az meg egy idő után erősen unalmassá válik... na mind1, ez a része úgyis teljesen szubjektív. Egyébként meg, jönnek majd lassan a hajlítható kijelzővel szerelt cuccok, ott megint beindul majd az innovatív tervezés rendesen. Szal nem csak a színekkel lehet variálni. LG is most átpakolta szépen a gombot hátulra, ki tudja milyen dolgokat találnak még majd ki a gyártók...
joey20: Hát, nem sok... de valahogy amúgy is rá vagyok állva az LG - re asszem... egyébként, lennének még, ott a Huawei, meg a ZTE pl, de kínai telefonok egész garmadája is sorban áll még, egyesek szerint azok sem rosszak, csúcshardverrel, és jó külsővel kapsz elég olcsón...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest