- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedioda
tag
Van valami ebben az összeesküvés elméletben
asdf_:
Ezek szerint nem volt szerencséd ezeknek a tv-k nek a wifijéhez, akarna a fene drótot huzni, de a beépített ac-s wifi még a 100 as lan sebességét sem üti meg BX nél ha 40-60Mbps-et tud akkor már örülhetsz. Míg keresgéltem a megoldást a nyűgömre több fórumon is láttam hogy ez a dragább modeleknél is probléma. -
thedioda
tag
Attól, hogy nem akarsz diszkeket pakolgatni meg egyhelyen akarod látni a filmeket igényesen listázva még nemfeltétlen ingyen letöltött, én amit dobozosan megvettem is egy mkv lett a vége
. Másfelöle meg minek 350k+ os tv-t venni ha ugyis szutyok minöséget nézhetsz csak rajta? 15-20mbps es bitratáju filmekhez értelmetlen az OLED.
-
thedioda
tag
Itt már belefért a 630k ba a gigabites ethernet port vagy ezen is 100 as szar van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest