- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
"15-20mbps es bitratáju filmekhez értelmetlen az OLED."
Pontosabban, annak célszerű OLED-et venni, aki pl. egy sima SD TV adásnál is jelentősen jobbnak látja a képet az LCD-nél (pl. én is).
Azonos módon pl. a hangrendszer kapcsán, fölösleges több százezerrel többet költeni annak aki nem hall az elköltött pénzzel arányos jóságot (már sajnos pl. én). -
adm
őstag
eszméletlen kis szegmens lehet az a vásárló aki 2000-5000$ tévét vesz, vegyen csak ugyanennyiért házimozit, elkölt több $30-ként akár több ezer dollárt eredeti BD lemezekre, (van ideje digitalizálni) költsön csak ugyanennyit NAS-ra és nem vesz hozzá egy 300-500$-os hálózati média lejátszót. nem vesz média lejátszót < nem hifi szélességűt vesz < hifi szélességűt vesz.
egyébként tök jó mérce, azok a tv gyártók akiknek nincs vagy nem vehető komolyan a BD-lejátszójuk azok sem teszik bele a gigabitet, sőt a samsung sem csinál belőle qlednek előnyt, sőt a kínaiak se
van egy kis esély rá, hogy van egy hallgatólagos megállapodás a gyártók/jogdíj kelezők között, hogy ugyan nem gátolják a warezt, de nem is segítik korlátlanul. a világon bárhol védhető a hálózati csatlakozás így. a családi videókhoz, amatőr/saját anyagokhoz - amire kitalálták a beépített média lejátszót - bőven elég a 100mbit, és egyelőre az ingyenes és fizetős streamekhez is. ebben változás akkor lesz amikor a prémium streamszolgáltatóknak kevés lesz a sávszélessége.
-
futo001
senior tag
Engem is meglepett, hogy 100-as ethernet port van a TV-n. Eddig semmi problémát nem okozott, LAN-on 4k remux filmek mennek gond nélkül. Láttam, hogy vannak akik USB-s gigabites LAN csatolót vesznek hozzá, nekem feleslegesnek tűnik.
A Cable Matters csatolója az LG fórum szerint működik, Amazonról rendelték. -
törölt tag
Netet tudnám feltúrni csak én is, de az OLED topikban talán tudnak olyat, amelyikkel biztos működik. Ez a csapda benne sajnos, hogy nehéz ilyet találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest