Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz csabika25 #14 üzenetére

ezt mind teheted, valóban. ÉS????? semmi nem történik. amikor az Országgyűlésben úgy megy a szavazás, hogy egyéni képviselőjelölteknek (akik nem pártlistáról kerültek be) megmondják, hogy "így szavazz, mert így döntött a frakció, párt, Rákosi elvtárs!" (vagy bármi/bárki), és ha nem így tesz, mert ez mondjuk a választóinak tett ígéretekkel ellentétes, és erre PÉNZBÜNTETÉST kap, akkor mit vársz? egy dolgot írj, amire reagált a kormány a civil szféra felől! ez az elmúlt 7 év (vagy akár előtte is, csak én a az újliberális-nagytőkés komcsikat egy fokkal jobban utálom) jól mutatja, mennyi értelme, haszna van ennek.

• lapa

veterán

válasz csabika25 #18 üzenetére

értelek, és sajnálom ha megjegyzésem kritikus hangvételű. részemről jópár éve dolgozom informatikai területen, évek óta olvasom a hwsw / ph / sg / logout és régebben az index / terminal oldalakat.

mindeddig nem találkoztam a civilek olyan kezdeményezésével, ami felkeltette volna az érdeklődésemet. nem azt mondom, hogy nem volt ilyen, azt mondom nem rémlik. én ezt semmiképp nem tartom jó aránynak, a cikket elolvasva pedig a deákné vászna jut eszembe.

nekem jól esnének pl rövid és lényegretörő logout cikkek a saját és társ-szervezetek aktuális céljairól, programjairól. akár valamiféle post alapú aláírásgyűjtéssel, meg a másik oldalon ülők neveivel, vagy nemtom. jó ötlet lenne szerintem ezekhez kapcsolódóan a marketing-brainstorming is, csak-csak akadnának jó ötletek.

• 3psilon

aktív tag

válasz csabika25 #18 üzenetére

Wow :K
    Épp írni akartam, hogy ez szép meg jó, de szakértelmem, az nincs. :(

Kérdés, mi a megoldás, hogy felfigyeljenek rátok (bármit is mondtok... tegyük fel, hogy értelmeset és jót)? A pénz világában egy nonprofit szervezetre.
    Tegyük fel, hogy eléritek a nagymédiát, címlapon a Blikkben és a Magyar Népszabadságban, hogy "rendes informatikát", egyszerűen lehetséges ez, hogy eljusson a tömegekig normálisan?
    "Milliárdokat pazarolnak informatikára, a kiadások átláthatatlanok"
    "E-közigazgatás: újabb fejlesztések, beérjük Európát"
    "MÁR ADATAINK SINCSENEK BIZTONSÁGBAN - MAGYARORSZÁG, AZ INFORMÁCIÓS SZUPERHATALOM?"

Hogy melyik melyik, ki lehet találni. Na mindegy, csak elkalandoztam.

u.i. szóval, mit tehet egy halandó, hozzá nem értő, pusztán néptag bármi efféléért? Szerintem ez egy baromi jó kérdés. :K

Új hozzászólás Aktív témák