- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika25
aktív tag
Ami meg a marketinget illeti: ezek a szervezetek többnyire önkéntes tagsággal, társadalmi munkában látják el a feladatukat. Azaz munka után, sokszor este-éjszaka tesszük ezt a dolgunkat. Többnyire mérnökök vagyunk, akiknek nem a marketing a szakmája. Egyszer próbáltam megbízni egy PR céget, de olyan árat kértek, hogy azt lehetetlen lett volna megfizetni. Így marad az, amit ösztönből tudunk csinálni.
-
csabika25
aktív tag
Hadd írjam meg azt a szervezetet, amit jól ismerek. Ez a Magyar Elektronikus Aláírás Szövetség, melynek alelnöke vagyok. Van honlapunk: www.melasz.hu, van rajta webkettő, van egy aktív elnökség, aki folyamatosan bombázza a hivatalos szerveket akkor, amikor véleményünk szerint baromságot csinálnak. Az eredmény? Csekély. Az utóbbi időben egyáltalán nem kérik a véleményünket, és ne ha magunktól elmondjuk, nem hallgatnak ránk. De ugyanez a trend a többieknél is. Speciel akiket felsoroltam, nagy tagsággal rendelkező szervezetek, de náluk is az a helyzet, hogy a kormányzat minden civil kontrollt le akar magáról szórni, és nem hajlandó szóbaállni velük - különösen akkor, ha kritikusak. Amúgy keress rá ezekre a szervezetekre, és meglátod, mennyire aktívak! Sajnos a nagymédia szintjét ritkán sikerül venni, de a szaksajtóban azért elég szépen jelen vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest