- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem lesz Xiaomi 16
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
válasz
csabika25 #18 üzenetére
Wow
Épp írni akartam, hogy ez szép meg jó, de szakértelmem, az nincs.Kérdés, mi a megoldás, hogy felfigyeljenek rátok (bármit is mondtok... tegyük fel, hogy értelmeset és jót)? A pénz világában egy nonprofit szervezetre.
Tegyük fel, hogy eléritek a nagymédiát, címlapon a Blikkben és a Magyar Népszabadságban, hogy "rendes informatikát", egyszerűen lehetséges ez, hogy eljusson a tömegekig normálisan?
"Milliárdokat pazarolnak informatikára, a kiadások átláthatatlanok"
"E-közigazgatás: újabb fejlesztések, beérjük Európát"
"MÁR ADATAINK SINCSENEK BIZTONSÁGBAN - MAGYARORSZÁG, AZ INFORMÁCIÓS SZUPERHATALOM?"Hogy melyik melyik, ki lehet találni. Na mindegy, csak elkalandoztam.
u.i. szóval, mit tehet egy halandó, hozzá nem értő, pusztán néptag bármi efféléért? Szerintem ez egy baromi jó kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémium Ultrabook Laptop 14" -30% Ultra 7-155H 16/1TB FHD+ OLED
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest