Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittorio7
őstag
Szívesen megnéznék egy összehasonlító tesztet a Redmi Note 3, Meizu Metal és a LeTV Le 1s részvételével.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Luck Dragon #47 üzenetére
Természetesen. Nálam az vált egyértelművé, hogy nincs rá igényem.
-
válasz
tibcsi0407 #20 üzenetére
Ez felhasználó függő én az sd-re teszem a térképet, fotókat,zenéket. És utazásokra a 4G kihasználom.
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a tesztet.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Just_Reboot #44 üzenetére
Igen, mert sajnos azokat a forrásokat nem adja ki a gyártó. Nálam is ez a gond. Alap dolgokat bele lehet építeni, de a nem szokványos dolgokkal mindig bajban vannak.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
tibcsi0407 #41 üzenetére
Pont énis ebben a ciőben jarok a OnePlus-al, sem a lézeres autofocus sem az ujjlenyom olvasó nem működik CM13 alatt.
-
válasz
tibcsi0407 #41 üzenetére
Talán ha majd lesz 6.0 ott már ugye rendszerszinten támogatott lesz az ujjlenyomat olvasó is.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Just_Reboot #40 üzenetére
AOSP általában problémás, mert az ujjlenyomatolvasót nehéz implementálni hozzá.
Több MTK telefonhoz is van AOSP ROM, többek között az enyémhez is, de az ujjlenyomatolvasó nem működik.
A helyzet ugyanez a CM-mel is. -
Just_Reboot
addikt
válasz
tibcsi0407 #39 üzenetére
Az oké, de ezek mind a gyarira épülnek. Én CM-re vagy valami AOSP-re gondoltam.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Just_Reboot #38 üzenetére
Itt egy példa.
Másik.
Itt a srác XDA-s oldala.
BB72
A korábban általam linkelt fórumban találtam ezt is.Nem rossz ez egy ilyen fiatal készüléktől.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
tibcsi0407 #34 üzenetére
Én egyet sem latok, vagy végig kellene lapoznom mind a 140 oldalt?
-
Csapoati
nagyúr
LeTetszik.
Ami kérdés, az a támogatás, de úgyis csak később derül ki, hogy az milyen. -
válasz
tibcsi0407 #34 üzenetére
Úgy nézem alakul a fórum ,tehát nagy baj nincs
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Just_Reboot #33 üzenetére
Az XDA-s srácok már vígan gyártják hozzá a jó kis Custom ROM-ot.
Itt tudsz olvasgatni. -
válasz
Just_Reboot #30 üzenetére
És mit akarsz a forráskóddal?
-
Marty
tag
Nekem is sikerült szereznem egy ilyen telefont, és van hozzá legújabb multilanguage rom is, amiben már a kínai appok és a felesleges cleaner meg egyebek ki lettek gyomlálva.
Ha lesz egy kis időm, írok erről itt valami kis cikket -
konczy3
senior tag
Nekem nagyon tetszik kívül-belül egyedül az 5,5 col nem kiváncsi lennék ha ők is kihoznának egy 5 colost mint a Oneplus mekkora igény lenne rá!
-
Terentius
őstag
válasz
Just_Reboot #27 üzenetére
Miért? Antutu nem győzött meg?
-
Just_Reboot
addikt
Külsőre még elmegy, de az MTK procival nem tudnék megbékélni.
-
válasz
tibcsi0407 #4 üzenetére
Ezt jol eldontotted...
-
ngaben94
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #11 üzenetére
Ezzel az EU Express szállítással nincs semmilyen vám meg áfa se?
-
petipetya
nagyúr
válasz
danielgalaxy #10 üzenetére
Köszi az infót.
Megint ott vagyunk (nem először, de nem is utoljára), hogy a cikk ellenében inkább a tulajdonosoktól kapjuk meg a valós és érdemi infókat. Kellene egy lenyitható első hozzászólás, amelyben megtalálhatóak a főbb infók.
A hivatalos rommal és ilyen anyaghasználattal szimpatikus a készülék.
-
ricsi8800gt
addikt
Hibátlan és gyönyörű
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Luck Dragon #18 üzenetére
Én pont ezért vettem Mlais M7-et még a nyáron, mert a B20-at és a memóriakártya cserét fontosnak tartottam. Aztán rájöttem, hogy mióta meg van a telefon, alig használom a mobilnetet.
A memkari pedig nincs kihasználva.
Szóval most ezzel az X500-zal szemezek. Egyszerűen számomra ár/érték bajnok. -
Xaels
félisten
válasz
tibcsi0407 #8 üzenetére
Betettél 1 képet oké, de ebből csak a SOT ideje derül ki semmi több. Az, hogy ezt az időt mivel és milyen körülmények között érték el semmi. Nem mindegy, hogy stabil Wifi kapcsolat van-e a háttérben vagy folyamatosan változó mobilnet. Nem mindegy, hogy egy sötét kis irodában minimum fényerőn megy ennyit vagy kint a tűző napon feltekerve. Az sem mindegy, hogy ezt valamilyen ekönyv olvasással vagy játékkal érték el és még lehetne a befolyásoló tényezőket írni...
(#6) GeryFlash akik ki akarnak lépni a határokon kívüli piacokra azoknak sokkal több mindennel szembe kell nézniük anyagi oldalról is. Hidd el ha ez a sok kínai hivatalosan elkezdi magát terjeszteni a határokon kívül is akkor bőségesen várható lesz az áremelkedés.
-
Szuper kütyü de..ami nem tetszik benne,sd kártya hiánya,picit nagyobb fényerőt is kaphatott volna és a 800 LTE hiánya.Amúgy le a kalappal a gyártó előtt.
-
Headbang
aktív tag
A kínaiaknak valami szuperképességük van arra hogy minél idétlenebb és gagyibb márkaneveket találjanak ki? Letv..szívesen használnám, a telót bár az első dolog az lenne hogy kerítenék rá egy olyan tokot ami eltakarja azt a feliratot.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Szemezgetek a mostani telefonokkal, de hogy zeneileg mind el van ásva, azt szomorúan látom. Itt a külső hangszóróra célzok. Mély szinte egyikből se jön elő.
Mostani i5 igen jól szól, a mélyek is szépen jönnek belőle, csak vágynék már valami nagyobbra, gyorsabbra. Ez se az én készülékem akkor.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
GeryFlash #12 üzenetére
Persze, a szokásos sablonszöveg. A kép ráadásul úgy készült, hogy azt írta a forma, hogy még mindig a kínai bloatware is fenn volt a készüléken.
Ott azért veszik a fáradtságot és felraknak rá gyári ROM-ot, vagy alternatív ROM-ot, nem a Webshop által mókolt szoftver alapján vonnak le következtetést.
Egyébként azt is írták, hogy az újabb verziókkal a kamera minősége is javult. -
GeryFlash
veterán
válasz
tibcsi0407 #8 üzenetére
Hát ez valóban nem, én a cikkben írt 3,5-4 órás adatból indultam ki. Majd GSM arenán lecsekkolom, MA-n gyakorlatilag ez teljesen le van tojva... Ott egy fél oldalt szentelnek neki, itt meg leírják a tipik sablon ,,egy napot bír ki, de ki lehet húzni kettőt is" dumát szinte minden telefonra.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
danielgalaxy #10 üzenetére
Értem, köszi! Akkor egy újabb pont a LeTV mellett. 185$ körül EU Express szállítással Best Buy, akárhogy is nézem.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #4 üzenetére
Nem érdemes aggódni a szoftverfrissítés miatt. Én egy Letv 1 Pro-t használok már lassan 3 hónapja. A gányolt rendszert amivel érkezik (a webshop rakja rá), érdemes azonnal lecserélni a hivatalos rom-ra, amiben ugyan csak kínai és angol nyelv van, viszont fejlesztői ágon hetente vagy két hetente, stabil ágon havonta érkeznek a frissítések. (ezen kívül van rá custom, teljesen lecaupaszított, kínaimütyür mentes, Google integrált rom is)
Azon kívül hogy a készülék gyönyörű, audio tekintetében semmihez sem hasonlítható ami eddig telefonokban hallható volt. Egy megfelelő fülessel elképesztő mire képes. -
EczkE
veterán
Nem lett rossz, csak a sok kinai vacak zavarna... Varom a Redmi Note 3-at. Lesz esetleg a kozeljovoben teszt rola?
-
dreamdancer
őstag
Na így kell ügyesen kopizni az Apple-t: nem a dizájnt kell másolni, hanem a rendszerbe integrált szolgáltatásokat. Kínán kívül viszont nagyrészt értelmetlen.
-
GeryFlash
veterán
Jól jön egy negyedik nagy kínai jó ár érték arányú gyártó, na nem mintha az utóbbi időben a Meizu/Xiaomi/Oneplus nagyon rossz kiengedtek volna. Amit nem értek, hogy a régi nagy pofájú kínai gyártók hogy vannak még életben, ZTE Oppo eltűnhet már végre a süllyesztőben de a Huawei is maximum a saját SOC-a miatt lehet üde színfoltja a piacnak, az árazással már régen a dél koreai-japán szinten vannak, miközben minőségileg még mindig nem (két ismerősöm is a Huawei G6/G7-jét úgy szidja mint a bokrot, köszönhetően annak hogy az ébresztőnél gyakran lefagy a mobil, így a reggeli start kicsit nyűgösebb nekik...).
Amit nem értek, és amiben még mindig nincsenek a kínaiak a a többi nagy (LG, Sony, HTC, Samsung) szintjén az az energiahatékonyság. Én nem tudom hogy megint az MTK a hibás vagy a gyártó... Régen szokás volt mondani hogy szar az MTK, de legalább keveset fogyaszt, na most én ami X10-es készüléket láttam annak mind nagy akksija volt gyenge üzemidővel (összevetve egy melegedős (és az X10-nél jóval erősebb) S810-es Sony Z3+/Z5-tel)
-
Sanyesz.
őstag
Nagyon szimpatikus készülék, de nálam sajnos esélytelen az LTE B20 sáv hiánya miatt.
-
tibcsi0407
félisten
Jó volt olvasni a tesztet. Pont tegnap este döntöttem el, hogy vagy ezt, vagy Redmi Note 3-at, vagy Meizu Metalt vásárolok.
A LeTV anyaghasználatban és minőségben jobbnak tűnik a tesztek alapján, csak a szoftvertől félek, hogy megragad 5.0-án.
Az XDA-n már elég szép számban összegyűltek a tulajok és úgy látom van rá Custom ROM is, ahonnan kigyomlálták a sok felesleges dolgot. -
XP NINJA
őstag
A hátulja kicsit ismerős
-
-
Terentius
őstag
Jó teló, bár egy Redmi Note 2 jobb vétel szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest